Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי מיצובישי סופר לנסר שנת 96 , היום הלכתי למוסך בי-ם שפרסם מבצע על מילוי גז למזגן

ולאחר מילוי גז טען המוסכניק שיש לי בעיה במייבש ויש להחליפו (על סמך קיפאון נוראי של הצנרת ושל המייבש) , בלית ברירה הסכמתי כדי להיות שקט.

אחרי ההחלפה לאחר בדיקת לחץ שלו במערכת ראה שיש בעיה בלחץ וטען שגם ה"שסתום" נסתם וגם אותו יש להחליף

(יש לציין שהוא ניסה מס' פעמים לרוקן את המע' ולמלאות שוב על מנת לנסות לפתוח אותו)

בצער רב גם לזה הסכמתי. אחרי כל זאת כאשר יצאתי מהמוסך קרה לי דבר מוזר :

כאשר המדחס נכנס לפעולה (הוא מפסיק לעבוד לסירוגין במצב ECO) אז יש רעש של כמו שאיבה כזאת בתוך הצנרת של המזגן

למשך 2-3 שניות שנשמעת רק בתוך האוטו וגם יש מין רעש מוזר מתוך הצנרת....

חזרתי אליו והוא אמר שזה בגלל השסתום שהחליף וזה יסתדר (לא מאמין לו, היה לי את זה בשנה שעברה וחלף לאחר מילוי גז)

הם טענו שהרכב הזה הוא בעל מזגן עם גז מסוג "החדש" (אולי "גז ירוק"???)

האם זה נכון למי שמכיר את סוג הרכב ?

האם העובדה שמילו לי גז כזה ובמידה הוא לא מתאים עלולה לגרום נזק?

וסתם ככה האם למישהו יש דעה על המצב לאחר כל הסיפור הארוך הזה? (וסליחה שעייפתי לכם את העיניים)

תודה

• תוכן חדש...