Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על מאזדה 6 2003?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

הקילומטראז' כשלעצמו מעט גבוה אך, כמובן, קילומטראז' הינו רק פרמטר (חשוב) אחד מני רבים במכונית משומשת ואם שאר הפרמטרים טובים (יד, היסטוריית טיפולים, היעדר תאונות, מצב קוסמטי פנימי וחיצוני) אזי זו יכולהלהיות עסקה טובה.

בהצלחה!

פורסם

תודה לכם על התשובה,

בטרם הבדיקה- האוטו יד שניה (פרטית בשתיהן) קוסמטית נראה אחלה, והמחיר נמוך מהמחירון לאחר שכלול.

פורסם
תודה לכם על התשובה,

בטרם הבדיקה- האוטו יד שניה (פרטית בשתיהן) קוסמטית נראה אחלה, והמחיר נמוך מהמחירון לאחר שכלול.

עוד לפני שאתה לוקח את המכונית למכון בדיקה, תדרוש לראות היסטוריית טיפולים מלאה של הרכב. אל תתעצל, גש למוסך ובקש מהם (כמובן באישור בעל הרכב) להדפיס את כל החשבוניות הקשורות ברכב הנ"ל.

בהצלחה רבה!

פורסם

אם יורשה לי להוסיף נקודה חשובה.

מדוע אתה מתעקש דווקא על דוגמא הספציפית הזאת?,הרי לא מדובר בדגם נדיר (לטעמי אף נפוץ מידי) ויש שלל דוגמאות מדוע להתחיל עם רכב עם ק"מ גבוה ביחס לשנתון?

אני נוטה להאמין שהכמה אלפים שהורדו מן המחיר המבוקש בשל הנסועה הגבוהה הם לא בדיוק הפרמטר העיקרי לרכישת הרכב.

נסה למצוא דוגמא בעלת נסועה נמוכה יותר במצב דומה.

Porsche 944 turbo

פורסם
אם יורשה לי להוסיף נקודה חשובה.

מדוע אתה מתעקש דווקא על דוגמא הספציפית הזאת?,הרי לא מדובר בדגם נדיר (לטעמי אף נפוץ מידי) ויש שלל דוגמאות מדוע להתחיל עם רכב עם ק"מ גבוה ביחס לשנתון?

אני נוטה להאמין שהכמה אלפים שהורדו מן המחיר המבוקש בשל הנסועה הגבוהה הם לא בדיוק הפרמטר העיקרי לרכישת הרכב.

נסה למצוא דוגמא בעלת נסועה נמוכה יותר במצב דומה.

אני חייב לציין שלא הבנתי מה אתה רוצה להגיד בעצם??!!?

פורסם

מאוד פשוט,

תמצא מאזדה 6 אחרת עם ק"מ נמוך יותר במצב שמור,

לא חסר בשוק כאלה,למעשה אי אפשר שלא להפנות את ראש לכיוון אקראי ולא לראות מאזדה 3,מאזדה 6

אז לא עדיף להוציא עוד כמה שקלים ולקנות אחת עם נסועה נמוכה יותר?

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...