Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

אני נוסע על STI 2002 ואמש נכנסתי לחניה של חבר, שבלט בה הפס ברזל של השער החשמלי.

הירידה לחצר לא מהונדת טוב וכשירדתי עם הרכב הרגשתי ושמעתי שפשוף של הפס ברזל במשהו מתחת לרכב.

ירדתי לבדוק וראיתי רק את הממיר של הצנרת שבלט מתחת לרכב . יש סיכוי שזה הממיר? ובכללי, יש סיבה לדאגה כלשהי?

יש לציין שהרכב נוסע כרגיל.

פורסם

סביר להניח שזה הממיר או אגזוז, לרוב אלה הדברים הראשונים שמקבלים שפשוף, תסתכל עם פלש על הדוד האחורי או הפיה שלו ותראה אם משם הסימנים, בכל אופן שפשוף משמע אתה תראה סוג של סימן מתחת לרכב, תחפש את המקום, זה פרייבט לא אוטובוס לא נראה לי יקח הרבה זמן

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

מקום לדאגה יש תמיד...

אם אתה לא פוחד מאבק ומלכלוך,תפרוש מעיל ישן / שמיכה ישנה על הרצפה ליד הרכב, וכשהוא חונה,

תזחול מתחת לרכב על המעיל / שמיכה. תיקח פנס / תשים פלאש בפלאפון שלך,ותבדוק שפשופים/ חבטות.

אם אתה כן פוחד מאבק ומלכלוך,תפרוש מעיל ישן / שמיכה ישנה על הרצפה ליד הרכב, וכשהוא חונה,

תשים את האוטו על הג'ק.

תזחול מתחת לרכב על המעיל / שמיכה. תיקח פנס / תשים פלאש בפלאפון שלך,ותבדוק שפשופים / חבטות.

:twisted:
פורסם

אני שואל.

אם יש שפשוף על הממיר. יש מקום לדאגה?

לא אכפת לי אם יש שפשוף שהוא נטו שפשוף לא מזיק. בכל מקרה אני עובר לצנרת פתוחה בקרוב.

פורסם
מקום לדאגה יש תמיד...

אם אתה לא פוחד מאבק ומלכלוך,תפרוש מעיל ישן / שמיכה ישנה על הרצפה ליד הרכב, וכשהוא חונה,

תזחול מתחת לרכב על המעיל / שמיכה. תיקח פנס / תשים פלאש בפלאפון שלך,ותבדוק שפשופים/ חבטות.

אם אתה כן פוחד מאבק ומלכלוך,תפרוש מעיל ישן / שמיכה ישנה על הרצפה ליד הרכב, וכשהוא חונה,

תשים את האוטו על הג'ק.

תזחול מתחת לרכב על המעיל / שמיכה. תיקח פנס / תשים פלאש בפלאפון שלך,ותבדוק שפשופים / חבטות.

אני מקווה מאוד שאתה מתלוצץ בנוגע לג'ק!!

אני מאמין שאם זה שפשוף זה לא קריטי,חשוב יותר אם נוצרה מכה (עיקום) או חס וחלילה נפער חור.

תנסה שיטה אחרת תחנה את האוטו על מדרכה עם 2 גלגלים ותנסה לראות מהצד האחורי אם קרה משהו...

• תוכן חדש...