Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

החלטתי לשדרג את הHU שלי וה-5030 די מצא חן בעיני.

מישהו יכול לתת לי התרשמות/חוות דעת על המכשיר?

בנוסף, כמה קריטי העניין שלמכשיר אין עיבוד של 24 ביט מדיגטלי לאנלוגי, זה הבדל שמיע?

תודה

פורסם

בוא נתחיל הפוך

ממה אתה לא מרוצה באקליפס CD3200

שסך הכול הוא מכשיר דיי טוב לכשעצמו ה-CD5030 הוא גירסא מעט משופרת שלו

שההבדל העיקרי הוא ב-DSP ובאקולייזר משוכלל יותר ובטיים קורקשן אוטומטי.

מעבד 24 ביט הוא לא פרמטר יחיד לאיכות סאונד,בפועל מכשיר איכותי עם מעבד 1 ביט לא יתן תוצאה פחות טובה.

פורסם

אני לא מרוצה ממספר דברים:

בשמש, כמעט ולא ניתן לקרוא מה כתוב על המסך.

אין אופציה לבחור את תדר החיתוך לקומפוננט/סאב, יש תדר קבוע של 100 הרץ לקומפוננט ו-80 לסאב, או שאתה מפעיל או שלא.

אין אפשרות להנחית תדר מסויים באקולייזר הפרמטרי.

אין טיים קורקשיין חוץ מהפוזישן סלקטור שהוא לא רע אבל הוא לא אותו דבר.

פורסם

גם ה-3200 וגם ה -5030 הם מכשירים של "הכול כלול" כאשר

רק ב -7200 באמת הכול כלול ,והוא אחד המכשירים הפונקציונאלים הטובים ביותר שנוצרו בעשור האחרון.

ישנה תכונה מרכזית שלא דיברנו עליה והיא הבלוטות' שהוא פיצ'ר מרכזי בשני ה-HU הנ"ל.

אם אתה מחפש מכשיר SQ במחיר שפוי עם האופציות שהזכרתה {אך ללא בלוטות' }

הקלריון 785 יתן לך את מה שאתה מחפש ,אם לא אכפת לך להשקיע יותר אז האלפיין 9887 יתן לך

חבילה דומה עם מראה טוב יותר וממשק יותר נוח לתפעול מהקלריון.

דיבורית שמתמשקת עם הקלריון ניתן לרכוש ב-750 שח

ודיבורית לאלפיין תעלה 1200 שח.

עדיף לדעתי בשני המקרים ללכת על דיבורית חיצונית פארוט.

פורסם

אוקיי, דבר ראשון, הבלוטות' לא רלוונטי בשבילי, אני לא משתמש בו.

אני מחפש בראש ובראשונה את המכשיר עם הסאונד הכי איכותי, האקליפס הוא הכי איכותי מבחינת יציאות (5 וולט ב55 אוהם) השאלה מה קורה בפועל, האמת יש הבדל בין אלפיין 117/קלריון 785/6 / אקליפס 5030?

דבר שני, חיתוכים, עברתי על המדריכים של 3 המכשירים וראיתי שבאקליפס החיתוכים נורא נוחים עם אופציה לבחור את הסלופ, ויש אופציות של חיתוך ב60/80 הרץ שזה בדיוק מה שאני מחפש. אני כבר לא זוכר באיזה מהם, נדמה לי שבאלפיין, אין אפשרות לבחור את הסלופ ובקלריון הוא מצומצם יותר ויש פחות אפשרויות לתדרים וחסר תדר של 60, יש רק 50 שהוא קצת נמוך מדי.

באלפיין לפי מה שהבנתי הניווט בUSB איטי, היציאות הן של "רק" 4 וולט, מצד שני יש לו מעבד של 24 ביט.

לא התחברתי לממשק שימוש בקלריון, הוא די מעצבן אותי.

התלבטות קשה בשבילי.

פורסם

אם בכיוונים\עבודה אקטיבי עיסקנן ,למה לחפש רדיודיסק ? חפש פרוססור.!

יש למכירה BIT1 ביד שניה ,מכשיר ורסיטלי עם קרוס 4WAY שיתן לך את כול האופציות

שאתה רק רוצה ,מהווה גם בסיס נהדר לכול שידרוג עתידי שתרצה לעשות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=322825

פורסם

אני לא ממש בכיוון של פרוססורים, ואין כוונה לעבור לאקטיבי.

כל מה שאני מחפש זה את האופציות הספציפיות שאני צריך. הנה עכשיו ראיתי שבאלפיין הHPF ההתחלתי הוא 80, משום מה הם מגבילים אותך באופציות, האקליפס מנצח בסעיף של כיוונים, השאלה מה לגבי היתר?

פורסם

קצת עובדות על הקלריון.

חיתוך בכל תחום התדרים שאתה מחפש, 50, 63, 80, 100 והלאה.

פריאאוט 6V.

איקוולייזר פרמטרי מלא.

3WAY אקטיבי.

או מה שאני מנסה להגיד פה, המכשיר הזה תפור עליך.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אני חושב שעניתה לעצמך ,אם מה שאתה מחפש נימצא ב 5030 אז לך עליו .!

תקבל DSP ואקולייזר טובים יותר טיים קורקשן אוטומטי התצוגה טובה יותר מאשר ב 3200

וכמובן את כול הפיצ'רים שאתה כבר רגיל אליהם.

סהכ ה5030 הוא מכשיר מצויין ,ואיכות הסאונד שלו לא נופלת מאלפיין\קלריון.

פורסם

תודה אלון/אודיו קינג,

אלון הכל טוב ויפה אבל אני לא מחבב את הממשק של הקלריון וד"א, יש לו 3 BAND אקולייזר פרמטרי לעומת 5 באקליפס.

ובתאוריה, היציאות של האקליפס יותר איכותיות.

אודיו קינג, נראה לי שאני אקח את ההמלצה שלך, רק דבר אחד, רשמת שהאיכות שלו לא נופלת מהאלפיין או הקלריון, השאלה היא אם האיכות שלו לא עולה עליהם?

פורסם

איכות סאונד היא גם עיניין של טעם ויש שוני מסויים בסאונד בין חברות שונות גם ברמת ההיאנד.

אם הייתה מרוצה מה-3200 ה-5030 לא נופל ממנו ההפך הוא מצוייד בכלים שיתנו לך אפשרות

לשפר את הסאונד טוב יותר ולפי הטעם שלך.

את האלפיין 117 אני לא מכיר אבל ה-9887 הוא מכשיר מעולה

ואני מבטיח לך שכול מה שה-5030 יודע לעשות גם הוא יודע.

גם לא חסרים כאלו למכירה ביד שניה אם אתה מחפש.

בשורה התחתונה הייתי מציע לך להמשיך עם האקליפס ולשדרג ל 5030

אתה מקבל את חבילת הפיצ'רים שאתה כבר רגיל אליהם ומעבר לזה ,ה-5030 הוא בעצם מכשיר ללא החיסרונות

שציינתה מקודם שיש ב-3200 וכמובן משופר באופציות לשיפור איכות הסאונד.

בתור אופציה שניה הייתי שומר את האלפיין 9887.

פורסם

אם כבר הגעת לטווח מחירים של 9887 (של אפריל) לך על CD7200 ולא על ה5030, יש בו קצת יותר אופציות מאשר ב5030.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

מה הכוונה לטווח מחירים של 9887? הוא לא קרוב אפילו בקצת ל 7200, כמעט חצי מחיר, ה7200 עולה 3.5-4, ה9887 עולה 2-2.5 וגם זה מעבר לתחום שלי, מה גם שאני לא בטוח שאפשר להשיג אותו כי הוא כבר לא מיוצר.

עכשיו גם ראיתי של 9887 אין כניסת USB אז הוא נופל מהאופציות.

פורסם

לידיעה כללית-האלפיין 9887 נמכר אצל מישהו בצפון במחיר שפוי של 1900 שח.חדש ובאחריות.

את האקליפס 7200 מאד רציתי אבל עקב הפסקת ייצורו המחיר שלו עלה בטירוף. אם אתה יכול להשיג את ה5030 במחיר שפוי-לך על זה.

• תוכן חדש...