Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

על "פול-גז" ופיאג'ו C.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולם כבר כתבו עליהם- Ynet, מוטובייק, בייקס. אפילו הארץ כבר כתבו ואילו אתם ? אתם כאילו נרדמתם ונכנסתם לתרדמת חורף אלא שהחורף כבר מאחורינו והקיץ כבר דופק בדלת. :lol:

מה עם איזו כתבת מבחן חדשה על ה- SV ? על הפייזר 600 החדש ?

ולא, הכתבה על ההונדה שאדו לא נחשבת כי כולם פה יודעים שהשאדו לא אופנוע, הוא קאסטום - נישה אחרת לחלוטין שבכלל צריכה לקבל פינה משלה :D

הייתי בטוח וסמוך שלקראת החג תפרסמו כתבה חדשה אך לצערי הרב התבדיתי. מה עוד שלהפתעתי הרבה, גם במהלך החג (ולקראת חג שני בייחוד) לא פורסמה שום כתבת מבחן חדשה. :oops:

הייתכן כי מערכת פול-גז הרפתה מהגז במעט והורידה הילוך ?

האם "פול-גז" שחרטה על דיגלה הבאת כתבות וחדשות דו-גלגליות "מהשטח" במהירות של R נוסעת לה עכשיו על פיאג'ו C ? :shock:

פורסם

נטלה, אל דאגה - הכתבה על ה-SV מוכנה זה זמן רב במרתפי המערכת של האתר.

אנחנו נפרסם אותה בזמן הנוח ביותר לנו ובמקיום שאנו נראה לנכון.

(ובמילים אחרות: אם יהיה מקום, תעלה כתבת ה-SV ביום שישי הקרוב)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

OFF אבל זה מזכיר לי את העתונות פה (ארה"ב).

באותו חודש כולם עושים את אותו REVIEW, למרות שאני מבין שיצרנים מזמינים את העתונות לאותה "הצגה", בכל זאת זה נראה לי קצת :cry: שכל עיתוני האופנועים מציגים את אותם כתבות (פחות או יותר)

פורסם

באותו חודש כולם עושים את אותו REVIEW, למרות שאני מבין שיצרנים מזמינים את העתונות לאותה "הצגה", בכל זאת זה נראה לי קצת :cry: שכל עיתוני האופנועים מציגים את אותם כתבות (פחות או יותר)

אם אנחנו כבר בנושא (תכננתי לפרסם שרשור חדש אך אין צורך), איך באמת מתבצע מבחן לאופנוע? איך מוצאים לוחית רישוי מיוחדת ולמי? של מי בכלל האופנוע?! יבואן או פרטי? יש מקומות מיוחדים שמותר/אסור (או אף מיועד) לנסיעה המסויימת של הבחינה? ובכלל, איך הכל מתבצע...

תודה, שליח הפיצה, יותם שרון.

תן בפולגז!

אם לי היה אופנוע, לסבתא היו גלגלים...

פורסם

בגלל זה אנו משתדלים שלא להיות כמו כולם או עם כולם.... 8)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

בגלל זה אנו משתדלים שלא להיות כמו כולם או עם כולם.... 8)

ובגלל זה אנחנו אוהבים אותכם :ladysman:

:p

• תוכן חדש...