Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלבוע\גליל אלופה !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד כיף לראות את מכבי מפסידים אליפות. מגיע לקטש אליפות מול מכבי על מה שהם עשו לו. מגיע לפיני גרשון, הבנאדם הכי קטן בארץ על מה שהוא עשה לאלפסי. מגיע לאבנר קופל כל הכבוד על הפיינלפור. והכי חשוב, איזה כיף לראות את שמעון מזרחי :bigcry:

(אני שונא הפועל תא למען הספק, הייתי בעד ירושלים)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• אחראי פורום
פורסם

מכבי ת"א לבדק בית דחוף.

עונה עלובה בעיקר מאחורי הקלעים (רענן כץ, פנאן, שמעון "לא ידעתי" מזרחי והשטויות הרגילות של פיני גרשון),

שחקנים על גבול השנואים (אנדרסון ובלות'נטל שההתנהגות הגועלית שלהם בסיום פשוט תפורה עליהם),

שהפסד האליפות רק היה closer מתבקש. בעיקר קבוצה חסרת זהות שעמוסה בעאלק סטארים.

זה לא ממש הפסד האליפות כמו שזו הדרך וההתנהלות. פתאום מועדון שנחשב לאחד המסודרים והמנוהלים למופת

באירופה נתפס במערומיו, ואיך נגיד את זה - בדיוק יצא מבריכה עם מים קרים :lol:

כל זה לא מבלי להוריד מ"מ מההישג העצום של גליל. תמיד היתה לי פינה חמה לקבוצה הזו,

קצת כי אני צפוני וחסרות פה הצלחות, אבל הרבה בגלל הישראליוּת והמסורת. והקטשיות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לכל המישתלחים במכבי ת''א,הכל מהקינאה שלכם והחוסר פירגון שיש כאן!

מכבי אוהבים אותך לא קרה כלום שנה הבאה נחגוג גם בכדורגל ובכדורסל!

לסיום:אבי נימני המלך!

עודד קטש מזל טוב אתה גדול!

imprza new age

פורסם

היום, ביום נתון, מגיע לקטש.

אין מה לעשות : כשמדובר בשיטת גביע הכל אפשרי. עם אחוזי שלוש כמו שהיו ברבע השלישי (הפסקתי לעקוב במצב של 6 מתוך 7 לשלוש !) קשה לחזור למשחק.

בתור אוהד שרוף של מכבי, אני יכול לומר שאני לא מרגיש זעזוע / כאב כמו שהיה יכול לקרות אם הפועל ירושלים היתה זוכה.

בעניין השיטה:

לא יתכן שקבוצה שסיימה את הליגה בפור של 7 ניצחונות , תשחק על האליפות במשחק אחד.

קופל ואבי לוזון הרסו את הספורט בארץ, הם מעודדים בינוניות לאורך זמן שאפשר לתקן אותה בספרינט קטן לקראת הסוף.

לדעתי מכבי צריכה לעשות צעד הפגנתי בעונה הבאה: או לעזוב את הליגה לעונה , או לדאוג שהפיינל פור לא יקרה.

מה שעוד צריך לעשות זה להעיף את אלן אנדרסון, ההתנהגות שלו היא הפרצוף של מכבי בכל העונה הזו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מסכים לחלוטין עם כל מילה של אייל.

רוצים פלייאוף? תעשו סדרת גמר. ליגה זה לא גביע, אי אפשר להכריע אליפות במשחק אחד.

מכבי לא מקבלים כלום מהליגה הזאת, אם זה ימשיך ככה אין להם סיבה לא לעבור לאדריאטית.

פורסם

שמחה לאיד היא לא תנאי הכרחי בשביל להיות אוהד ספורט בארץ,

מתי ייפסקו הלכלוכים, ולא משנה על איזו קבוצה?:roll:

מבחינת כדורסל נטו, גלבוע-גליל שיחקו נהדר, היה תענוג לראות אותם.

אז נכון שלקטש יש קרדיט, אבל הוא לא שיחק על הפרקט...

משחק מרווח, קבוצתי, חיפוש מתמיד אחר האיש הפנוי, סגירות מהירות בהגנה, התלהבות, מה צריך יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בעניין השיטה:

לא יתכן שקבוצה שסיימה את הליגה בפור של 7 ניצחונות , תשחק על האליפות במשחק אחד.

קופל ואבי לוזון הרסו את הספורט בארץ, הם מעודדים בינוניות לאורך זמן שאפשר לתקן אותה בספרינט קטן לקראת הסוף.

לדעתי מכבי צריכה לעשות צעד הפגנתי בעונה הבאה: או לעזוב את הליגה לעונה , או לדאוג שהפיינל פור לא יקרה.

מה שעוד צריך לעשות זה להעיף את אלן אנדרסון, ההתנהגות שלו היא הפרצוף של מכבי בכל העונה הזו.

לא מבין מה הבעיה.

• ביורוליג מקובל לזכות באליפות בשיטת פיינל פור עם הכרעה במשחק אחד.
  • בליגת האלופות גם העניין מקובל, משחק גמר אחד בלי קשר למאזן השנתי.
  • כשצסק"א מוסקבה הפסידה את היורוליג למכבי למרות שצסק"א ניצחה הרבה יותר משחקים לאורך העונה ביורוליג לא שמענו את מכבי ת"א מתבכיינת.
  • מכבי לא היתה רחוקה מלהפסיד את הסדרה מול בני השרון ולמעשה בני השרון הפסידה אותה יותר מאשר מכבי ניצחה.
  • למכבי היה יתרון בגמר בדמות האולם הביתי שלה לרבות חדרי ההלבשה המפוארים וכו', דברים קטנים שלא היו לגליל גלבוע.

אני אוהד כדורסל מוזר...

בליגה, אני בעד בני השרון בה שיחקתי עד הצבא.

אם בני השרון לא בתמונה אז אני בעד כל קבוצה שמשחקת מול מכבי.

ביורוליג, אני אוהד של מכבי ת"א.

אתמול שמחתי שגליל גבלבוע לקחה אליפות כי זה היה מרתק ומפרק את ההגמוניה המשעממת שהיתה למכבי ת"א בעשורים האחרונים בכדורסל הישראלי. שמחתי בגלל הסיפור האישי של קטש...מרתק ומרגש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
תמיד כיף לראות את מכבי מפסידים אליפות.

זה אתה מתעסק בהפסדים של מכבי ולא בניצחונות של הקבוצה שאתה אוהד, מראה שאין לך ממש מה לאהוד, אתה רק מתעסק בקבוצה ששנואה עליך

נכון, גם אני כאוהד מכבי (גם בכדורגל) הייתי הרבה יותר שמח אם חיפה היתה זוכה באליפות ולא הפועל, אבל אני מעדיף להסתכל על הקבוצה שלי, ולא להיות רק שונא הפועל

עריכה: נזכרתי שאתה אוהד בית"ר, כמה לא מפתיע :idea:

היום, ביום נתון, מגיע לקטש.

אין מה לעשות : כשמדובר בשיטת גביע הכל אפשרי. עם אחוזי שלוש כמו שהיו ברבע השלישי (הפסקתי לעקוב במצב של 6 מתוך 7 לשלוש !) קשה לחזור למשחק.

נכון, אבל גם ברבע הגמר, כמעט ועפנו בסידרה של 5 משחקים, היתה עונה גרועה, והסתיימה ביום גרוע במיוחד

שיטת הפיינל פור גרועה יותר אפילו משיטת הקיזוז המוזרה (שכנראה תמשיך גם בשנה הבאה)

אבל ככה זה שצריך ליצור עניין מדומה, הלוואי ובאמת היה עניין גם בכדורגל וגם בכדורסל

קצת מצחיק שבשיטה הנוכחית כאילו גם האליפות וגם הגביע משוחקים בשיטת גביע, אפשר פשוט לוותר על אחד התארים, ולתת דאבל לזוכה באחד מהם

פורסם
שיטת הפיינל פור גרועה יותר אפילו משיטת הקיזוז המוזרה (שכנראה תמשיך גם בשנה הבאה)

אבל ככה זה שצריך ליצור עניין מדומה, הלוואי ובאמת היה עניין גם בכדורגל וגם בכדורסל

אם רוצים, אפשר לכנות כל החלטה רגולטורית ככזו שתפקידה ליצור עניין מדומה בגלל שאין עניין אמיתי.

אפשר להגיד את זה על תקרת התקציב ב- NBA, אפשר גם להגיד את זה על החוק הרוסי או בעבר הגבלת כמות הזרים בקבוצה.

בשורה התחתונה, זאת המציאות ואיתה התחילה העונה.

בכל ספורט קובעים נהלים, פעם זה לטובת הקבוצה שאתה אוהד ופעם נגד.

עם פערי התקציב ואיכות השחקנים שיש למכבי היא לא היתה צריכה להגיע למצב הזה.

זה לא קורה הרבה בספורט, אבל יש כאן הוכחה נוספת שכסף לא תמיד מספיק.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
לא מבין מה הבעיה.

• ביורוליג מקובל לזכות באליפות בשיטת פיינל פור עם הכרעה במשחק אחד.
  • בליגת האלופות גם העניין מקובל, משחק גמר אחד בלי קשר למאזן השנתי.
  • כשצסק"א מוסקבה הפסידה את היורוליג למכבי למרות שצסק"א ניצחה הרבה יותר משחקים לאורך העונה ביורוליג לא שמענו את מכבי ת"א מתבכיינת.
  • מכבי לא היתה רחוקה מלהפסיד את הסדרה מול בני השרון ולמעשה בני השרון הפסידה אותה יותר מאשר מכבי ניצחה.
  • למכבי היה יתרון בגמר בדמות האולם הביתי שלה לרבות חדרי ההלבשה המפוארים וכו', דברים קטנים שלא היו לגליל גלבוע.

אני אוהד כדורסל מוזר...

בליגה, אני בעד בני השרון בה שיחקתי עד הצבא.

אם בני השרון לא בתמונה אז אני בעד כל קבוצה שמשחקת מול מכבי.

ביורוליג, אני אוהד של מכבי ת"א.

אתמול שמחתי שגליל גבלבוע לקחה אליפות כי זה היה מרתק ומפרק את ההגמוניה המשעממת שהיתה למכבי ת"א בעשורים האחרונים בכדורסל הישראלי. שמחתי בגלל הסיפור האישי של קטש...מרתק ומרגש.

בליגת האלופות כבר מדברים על להפוך גם את הגמר לצמד מפגשים בשיטת בית וחוץ.

אם היינו מפסידים בסדרה מול בני השרון אז היה מגיע לנו לאבד אליפות אבל בסופו של דבר מי שטרח בערב שבת , כלומר סיים את העונה בפור גדול,

קיבל משחק 5 ביתי והתקדם הלאה אבל זה בדיוק כמו שאמרתי : קבוצה שנראיתה כמו פח במשך כל העונה (בני השרון) עם ספרינט קטן לקראת הסוף היתה יכולה לקחת אליפות. זה מעודד בינוניות לאורך זמן וכסת"ח קטן בסוף. אתה לא יכול להתכחש לזה.

הבעיות שלנו העונה ,מלבד הבעיות המקצועיות שבארץ לא היו צריכות להשפיע , נובעות מכשל פסיכולוגי שאפשר לקרוא לו: חטא היוהרה.

מה שקרה במשחק מספר 1 מול פרטיזן, מה שקרה בשני ההפסדים מול בני השרון בסדרה ומה שקרה אתמול מול הגליל נבעו מכך.

כמו כן במקרים רבים העונה -פיני גרשון נרדם לעתים קרובות במשך חלקים גדולים בהם הקבוצה שיחקה לא טוב, לא לקח פסקי זמן,לא הגיב למתרחש ולא עצר מומנטומים.

אני הייתי רוצה לראות את פיני ממשיך בעונה הבאה למרות שלפי מה שהתקשורת כבר מבשלת , הולך להיות חילוף.

אני חושב שהמאמר הבא משקף נאמה את מה שאני ואוהדי הקבוצה מרגישים:

http://www.maccabifans.co.il/News.Asp?ID=9676&y=2010

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא מבין מה הבעיה.

גם היורוליג וגם הצ'מפיונסלינג, למרות המילה "ליג" שמופיעה שם - הם גביע. גביע אירופה.

זה שהוסיפו להם באמצע שלב בתים לא הופך אותם לליגה, אלא רק נועד להגדיל קצת את כמות המשחקים.

גביע מוכרע במשחק אחד ואין שום בעיה עם זה. יש גביע גם בארץ.

ליגה לא מוכרעת במשחק אחד, אלא בליגה... לא יכול להיות שאחרי עונה שלמה ההכרעה תתבצע במשחק בודד.

רוצה דוגמא לפלייאוף? לך לNBA - זאת כן ליגה שמוכרעת בפלייאוף.

פורסם

"זה אתה מתעסק בהפסדים של מכבי ולא בניצחונות של הקבוצה שאתה אוהד, מראה שאין לך ממש מה לאהוד, אתה רק מתעסק בקבוצה ששנואה עליך

נכון, גם אני כאוהד מכבי (גם בכדורגל) הייתי הרבה יותר שמח אם חיפה היתה זוכה באליפות ולא הפועל, אבל אני מעדיף להסתכל על הקבוצה שלי, ולא להיות רק שונא הפועל

עריכה: נזכרתי שאתה אוהד בית"ר, כמה לא מפתיע :idea:"

הכדורסל כאן שונה מהכדורגל אז אל תשחק אותה תמים. חוץ מאוהדי מכבי כל המדינה הייתה בעד גליל אתמול. ש20 מליון דולר משחקים מול מליון, כמעט כל בנאדם בעד האנדרדוג. ואולי הייתי פחות שמח אם מכבי לא הייתה מורכבת מהאנשים הכי מגעילים בענף(פיני+שמעון)

בעניין השיטה, אני בעד הטוב מ3 או בית וחוץ. זה גם הוגן למכבי וגם זה אפשרי לנצח אותה

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני שונא את מכבי ת"א וקיוותי שגליל ינצחו אתמול ובאמת אתמול הגיע לגליל לנצח ,אבל בגדול לא פייר מה שנעשה פה .

מכבי ת"א ניצחה בכל משחקיה העונה בליגה מול הפסד בודד , אז בסדר שבסוף העונה הסדירה יש פלייאוף , אפילו סדרה של שלושה משחקים , אבל זה לא הגיוני שאחרי עונה של כ-30 משחקים שבה מכבי ת"א שלטה ללא עוררין בליגה האליפות תוכרע על משחק בודד.

אומנם השיטה בכדורסל הרבה יותר הגיונית אבל זה מזכיר לי בדיוק מה שקרה לנו העונה בכדורגל שאדון אבי לוזון החליט להמציא את הכדורגל מחדש , ושעונה שלמה ירדה לטימיון בגלל שיטה מפגרת ומשפחה אחת שמנסה להשתלט על הכדורגל פה בארץ.

פורסם

אם כבר מדברים על עיוותים: הכי מעוות בסיפור הזה שמכבי תמשיך לייצג את ישראל באירופה למרות שאיננה אלופה יותר.

אז אם כבר מתקנים עיוותים, בכבוד - אבל עד הסוף ולא רק את מה שנוח למכבי.

אין לי שום בעיה עם מצב שאלופת המדינה תתמודד באירופה ותכשל - כל עוד זה נעשה בצורה הוגנת ושיוויונית. כרגע כל הסיפור ניראה מעוות ומחליא.

פורסם
אם כבר מדברים על עיוותים: הכי מעוות בסיפור הזה שמכבי תמשיך לייצג את ישראל באירופה למרות שאיננה אלופה יותר.

סליחה על הביטוי: שטויות במיץ.

לרוסיה, איטליה ספרד וכו' יש יותר מנציגה אחת ביורוליג, כבר כמה שנים טובות, ורק אחת מהן אלופה בכל רגע נתון.:roll:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...