Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

די לתאונות הדרכים !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר (צהרים) טוב חברי הפורום.

אני פשוט חייב להגיד: יש אלוהים.

אתמול, אלפית שניה הפרידה בין המצב שלי עכשיו לבין זה שאני אהפוך ליתום. פשוט ככה. אלפית שניה, והייתי נשאר בלי הורים. בגלל מה? בגלל איזה מפגר.

אתמול ב-1 בלילה הם יצאו עם חברים שלהם מכיוון רמה"ש-הוד השרון אני לא יודע בדיוק, ופנו ימינה לכביש 5. באותה הזמן, במקביל לגשר הגיע איזה בנזונה במהירות 140-150, פתאום הוא קולט שהוא צריך לבלום, דופק את הברקס של החיים שלו, מתחיל להסתובב, עולה על האי תנועה, עובר במרחק חצי מטר מהאוטו של ההורים שלי, ממשיך את הטיסה עד שהוא לא נעצר בשדה.

פשוט אין מילים. אנשים, דיי ! תרגיעו את הנסיעה! תקחו קצת אחריות ! כל שנה יש הרגלת לוטו של 500 איש שימותי בכבישים ! 500 איש ! אנחנו מדינה קטנה מדיי, ומי יודע מי זה יהיה פעם הבאה!

untitled.JPG

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

הציור שלך אמנם מאוד איכותי, אבל קשה קצת להבין מה קרה. לא יכול להיות שההורים שלך נדחפו לו לנתיב?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא לא, הם היו בין האי-תנועה, לבין המדרכה. הוא כמעט נכנס בהם שם, כשאת הבלימה שלו הוא התחיל עוד לפני שהוא נכנס לצומת (כי היה לו רמזור אדום, ולהורים שלי ירוק)

פורסם
הבנתי, לפי הציור קשה לראות שיש שם רמזורים...

למה אתה אומר סתם? אני רואה שם שלושה עיגולים, בדיוק באמצע :shock:

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מי מגיע במהירות 150 קמ"ש לרמזור?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מתברר שיש כאלה בניזונות...

שלא לדבר על זה שהרמזור היה אדום....

פורסם

היא שנהג כמו המתואר בסיפור (ונצא מנקודת הנחה שהוא עבר באדום במהירות גבוהה ) הצליח למנוע את התאונה הנוראה .

אבל!!

כמו בהרבה מצבים דומים שמתרחשים מדי יום בהמוניהם על הכביש הנהג הטיפש הזה ימשיך בנהיגה הפרועה וחסרת האחריות שלו עד ש...

כמעט תאונה צריכה להיבדק (במידת האפשר) כמו תאונה ולהסיק ממנה את המסקנות.

או ,אם נחמיר פחות, תאונה עם נזק בלבד אמורה להיבחן ולהיבדק תוך הסקת מסקנות לגבי הגורמים לתאונה והסקת מסקנות שאם יתגלו כרשלנות פושעת של אחד הגורמים לתאונה (או שניהם) יאלצו אותם גורמים לשאת באחריות (ולא לצאת רק בהשתתפות עצמית של הביטוח).

יותר מדי פעמים אנו שומעים על "כמעט", מודים על המזל שלנו וממשיכים הלאה, אך המפחיד הוא שאותו נהג טיפש גם ממשיך הלאה בדרכו לבדיקת המזל הבאה שלו ושל הקורבנות בדרכו..

פורסם
לא לא, הם היו בין האי-תנועה, לבין המדרכה. הוא כמעט נכנס בהם שם, כשאת הבלימה שלו הוא התחיל עוד לפני שהוא נכנס לצומת (כי היה לו רמזור אדום, ולהורים שלי ירוק)

באם מדובר בהוד השרון (ולפי הגשר אני מניח שמדובר על ירקונים)

אזי להוריך אין ירוק ... יש להם נתיב השתלבות עם "תן זכות קדימה" הם אמורים להסתכל שמאלה לראות שאין אף אחד ואז להיכנס ,

כך שלא יכול להיות שהיה להם ירוק ולו אדום .

יכול להיות 2 מקרים:

1. באמת היה לו אדום , הוא לא הספיק לעצור וסיים בצד בלי שום קשר להוריך שמקרה היו שם.

2. שהוריך נכנסו כבר חצי רכב לתוך הצומת (מה שנראה מהציור שלך ) והרכב שהגיע כנראה ממש מהר , הבין שהוא הולך "להוריד אותם" ובלם בחוזקה ועף לצד שני.

פורסם

מתברר שיש כאלה בניזונות...

שלא לדבר על זה שהרמזור היה אדום....

אישית, אני תמיד מסתכל ימינה ושמאלה לפני שאני עובר ברמזור ירוק בדיוק בגלל אנשים כאלו. אז מצפצפים לי קצת (בלי בושה כשיש אדום וכתום) אבל כבר פעמים זה השתלם לי כשאיזה טמבל המשיך לנסוע במהירות גבוהה באדום.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני לא יודע איזה צומת זה היה בדיוק אבל 1000% שהיה לו אדום ולהם היה אור ירוק.

ודבר שני, הם רק התחילו את הפניה כאשר הוא כבר התחיל להסתחרר.

ז"א שהם רק נכנסו לקטע בין האי-תנועה למדרכה.

הבלימה שלו לא היתה בגללם, היא היתה בגלל שהוא טס כמו משוגע ועבר באור אדום.

פורסם

גם אם היה רמזור... יש מצב שכשאבא שלו הסתכל שמאלה.. הוא בכלל לא ראה אותו... (ונגיד והוא השתלב באיטיות...) בגלל המהירות המטורפת שלו...

פורסם
גם אם היה רמזור... יש מצב שכשאבא שלו הסתכל שמאלה.. הוא בכלל לא ראה אותו... (ונגיד והוא השתלב באיטיות...) בגלל המהירות המטורפת שלו...

אם היית מכיר את הצומת המדוברת , היית יודע שלא רק שרואים \ שומעים הכל שם ... אלא יש המון מרחב ..

• תוכן חדש...