Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני ראיתי את זה על הרבה רכבי אספנות ואני מקווה שמישהו יודע היכן ניתן למצוא כזה גומי בארץ.

מדובר על גומי ש"נתפס" על פסי מתכת (הוא בצורה של U שתופס משני הצדדים).

אני מצרף תמונה כדי להסביר איך הוא נראה,

אני אשמח לעזרה במציאה של כזה באיזור המרכז שמוכרים לפי מטר.

תודה רבה לעוזרים (ולכולם).

נאור

trimwhite.jpg

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

רחוב יצחק שדה... משהו. מול טכנו-צינור, יש חנות למוצרי גומי. הם מוכרים את הנ"ל לפי מטר. יש מקום נוסף בתחנה המרכזית הישנה ת"א, לא זכור לי שם הרחוב, אם תרצה אוכל לכוון אותך לשם.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

עדיף באמת ללכת ליד התחנה המרכזית הישנה רח' פרץ החנות נקראת ירגום הרבה יותר נחמדים וזולים שם.

החנות קרובה לרח' הר ציון איפה שמוכרים מקררים יד שניה אם אתה מכיר.

פורסם

סתם קוריוז קטן: בעבר הרחוק מאד עד 60-70 שנה אחורה פרופיל כזה ודומה לו שימש לאטימת הדלתות, היה עשוי בד וקראו לו WINDLACE (שרוך רוח).

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

היי,

תודה רבה על העזרה,

גם ככה אני צריך ללכת מחר לטכנו-צינור אז אני אקפוץ לחנות הזו.

שוב פעם תודה ולילה טוב,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

כתבת שאתה צריך ללכת לטכנו-צינור...

אם מדובר בייצור של צנרת ברקס גמישה או קשיחה רציתי להמליץ לך על שני מקומות אחרים:

צנרת ברקס קשיחה - מרכז הצנרת ברחוב הרצל ביפו

צנרת ברקס גמישה - אחים סמי בקיבוץ גלויות

הגעתי אליהם אחרי שהייתי בטכנו-צינור וקיבלתי הצעת מחיר שחבל שלא ישבתי לפני ששמעתי אותה, ויחס יותר גרוע מיחס של פקידה במס רכוש ביום רע...

פורסם

להקלת ההגדרה והחיפוש: ותיקי המקצוע מכירים את ה- U הזה בשם "קדר" (שני סגולים, מתחרז עם "קצר" חשמלי..)

עודד

• תוכן חדש...