Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו GTI- מעל המחירון??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!

ישנה פולו GTI שנת 2000 כמובן יד ראשונה, עשתה 38000 ק"מ.. כן כן 38 בלבד ב4 שנים מצב שמור עד שמור מאוד, הבן אדם לא רק מתחייב על שילדה אלא על כך שלא היו לאוטו אפילו תיקון אחד של צבע או משהו בסגנון, אין מה לדבר האוטו שמור מבפנים ומבחוץ בקנאה ואהבה, אפילו יש לו ניילונים עדיין על הגג ועל השטיחים מצב מדהים אכן..

עכשיו, הסוגיה היא , המחירון הוא 72.5K ולאחר שיקלול המצב הוא דורש 5K מעל שזה מה שיצחק לוי אומר שמגיע לו השאלה היא האם כדאי ללכת על האוטו או יותר נכון האם שווה לשלם על רכב שעשה רק 9K בשנה ושמור היטב 5K מעל... :roll: ??

תודה לכולם מבקש עזרה..

פולו 16V - רק אם אתה מתאים לה...

(מודה - נגנב מאלפא..)

http://www.pbase.com/itays

פורסם

לדעתי אפשר להתפשר 3-4 מעל ולסגור עניין...

אני הייתי משלם את זה. רכב שמור חוסך לך הרבה מאוד הוצאות בעתיד .

לדוגמא : שילמתי על שלי 3 מעל, עברו שנתיים (פחות שבוע) , והרכב לא ביקר במוסך ...

(למעט החלפת ברקסים שלא ממש נחשב תקלה...)

אני חושב שזה היה שווה את זה.

עריכה : בעקבות תגובות הקהל : בלי עין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

5 מעל זה טיפ טיפה יקר אבל תיקח לבדיקה ועם האוטו נקי (שאסי) אז שווה מאוד 5 מעל אל תשכח שזה אוטו ספורט שבמצב כזה לא תמצא עוד אחד ועוד עם כלכך קצת קילומטר.

אבל מצד שני מי נותן ביימנו מעל המחירון.

אם האוטו נקי לגמרי אז תיקח

פורסם

היי,

משהו כאן לא מסתדר לי. אוטו ספורטיבי הרי "עובד קשה", ומי שקנה אותו לא קנה אותו כדי לנסוע לסופרמרקט ובחזרה על בסיס יומיומי. מצד שני האוטו בן 4... אז כל העניין עם הניילונים כבודו במקומו מונח, אבל אני עדיין חושב שלא צריך לקנות כל מילה של אותו מוכר (אם האוטו במצב מעולה ואין לו שום שריטה ושם כלום אז למה הוא מוכר אותו...?)

בדיקה במכון תוכל להבהיר לך האם להתחייבויותיו של המוכר, ולמילים שהוא זורק באוויר אכן יש ערך. אני מקווה שתמצא את האוטו במצב אידיאלי כמו שתיארת פה.

אם אכן המצב הוא כמו שאתה מתאר אז מה זה עוד 5K.... ?

אם אתה לא תקנה אז בטח יבוא מישהו אחר ויקנה. הכל עניין של לברר מה המצב האמיתי, ובעיקר כמה אתה רוצה את האוטו.

:wave:

בהצלחה!

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
היי,

משהו כאן לא מסתדר לי. אוטו ספורטיבי הרי "עובד קשה", ומי שקנה אותו לא קנה אותו כדי לנסוע לסופרמרקט ובחזרה על בסיס יומיומי. מצד שני האוטו בן 4... אז כל העניין עם הניילונים כבודו במקומו מונח, אבל אני עדיין חושב שלא צריך לקנות כל מילה של אותו מוכר (אם האוטו במצב מעולה ואין לו שום שריטה ושם כלום אז למה הוא מוכר אותו...?)

בדיקה במכון תוכל להבהיר לך האם להתחייבויותיו של המוכר, ולמילים שהוא זורק באוויר אכן יש ערך. אני מקווה שתמצא את האוטו במצב אידיאלי כמו שתיארת פה.

אם אכן המצב הוא כמו שאתה מתאר אז מה זה עוד 5K.... ?

אם אתה לא תקנה אז בטח יבוא מישהו אחר ויקנה. הכל עניין של לברר מה המצב האמיתי, ובעיקר כמה אתה רוצה את האוטו.

:wave:

בהצלחה!

סער

סער, אף אחד בפורום הזה לא ייקנה חתול בשק.

כל מה שאנחנו אומרים הוא בהתחשב בכך שהרכב אכן כמו שמציג אותו המוכר שלו.

בנוסף , לא חסרים זקנים שקונים פולו GTI או דומותיה בגלל האבזור העודף ומנוע ה1600, בלי לדעת בכלל מה יש להם ביד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
(אם האוטו במצב מעולה ואין לו שום שריטה ושם כלום אז למה הוא מוכר אותו...?)

לא מתקדמים בחיים..?

ע"פ מה שראיתי בתור אחד שמכיר את הרכבים מהסוג הזה וכמובן יום שלישי אני יכנס למוסך שאני מטפל בו כדי לאמת את עניין הק"מ והטיפולים במחשב..

השאלה היא במידה והכל אמת.. 4K 5K מעל .. שווה??

פולו 16V - רק אם אתה מתאים לה...

(מודה - נגנב מאלפא..)

http://www.pbase.com/itays

פורסם

אז ככה בתור בעל של POLO GTI לשעבר אני יכול להגיד לך שמשלמים הרבה מעל המחירון(וכן 5K זה הרבה!!!).

ב 3 מילים:

תחטוף את האוטו!!! :lol:

הפולו אוטו אכותי עם תוספות רבות שגורמות לנהג ברכב להרגיש בעננים.

אני מכרתי את שלי(יד שניה 67000 קילומטר לפני 3 שבועות עם טסט לשנה ב-75K ולרכב לא היו תוספות בכלל) המחיר של בעל הרכב הגיוני מאוד וסביר מאוד היות והרכב יד ראשונה עם קילומטרז נמוך וכפי שאתה יודע או לא יודע יש בסביבות ה-35 רכבים כאלה בארץ.

ולך סער מה שאמרת ממש לא נכון!!!

הרכב שלי היה במצב מצויין ואחרי טסט ואלטרנטור חדש, הוא היה ללא תאונות, באמת חדש.

אבל כמו שבכל דבר בחיים שואפים לטוב יותר, כך גם ברכב.

ואגב גם אני קניתי את האוטו הנוכחי שלי מזקן(בן 69 שיהיה בריא...) שבמשך 4 שנים עשה 47000 קילומטר(ואני מדבר על GOLF GTI).

בקיצור שיהיה לך בהצלחה בבדיקה ושתקנה את הרכב כי הוא כל כך טוב ומפנק שגם אם תיתן לו עוד 5 מעל זה ישתלם לך!!!

GOLF GTI- THAT'S THE WAY I LIKE IT

פורסם

קודם כל, אני מאוד מעריך את הדעות של אנשי הפורום.

אני ציינתי שהבדיקה חשובה. אני בטוח שאיתי יבצע בדיקה.

על סמך הניסיון שלי אני יודע שלא חסרות קומבינות ולפעמים צריך לקחת את דברי המוכר בעירבון מוגבל.

אם האוטו יתגלה כמו שהמוכר אומר אז מצויין, אני אמרתי ששווה לקנות אותו.

ישנה שאיפה להתקדם (או לשנות העדפות לגביי האוטו)

אבל מכאן ועד להגיד לי שהכל טעות נראה לי קצת מוגזם.

בכל מקרה

מכל מלמדיי השכלתי.

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בנוסף לכל מה שאמרו כאן, הפולו ג'י טי איי הוא גם רכב די נדיר- יובא בשנת 2000 בלבד.

אם הרכב באמת במצב טוב, לדעתי הוא שווה את המחיר

פורסם

לדעתי הרכב יכול להיות שווה את תוספת המחיר, אבל כדי להבטיח את עצמך לך למוסך מורשה יחד איתו כדי לקבל תדפיס של ההיסטוריה של הרכב, ואז תבטיח את עצמך מפני קומבינה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמה לשלם מעל המחירון זו ההחלטה שלך.

עצה שלי, שים לב לדברים הקטנים שבדרך כלל שוכחים לטפל בהם במיוחד ברכבים שבקושי נסעו בהם.

טיימינג, צמפיון ממליצים כל 4 שנים או 90K-120K ק"מ, ישנו סיכוי גדול שהוא לא ביצע

צמיגים, יתכן שהצמיגים אינם שחוקים בכלל אבל יבשים מוות ותהיה חייב להחליף, אני לא זוכר מה המידות אצלך אבל עלות רבעיית צמיגים טובים לגולף GTI מגיעה ל2600 שקל.

אז תבדוק טוב טוב מה צריך להעשות ברכב, נכון שבלאי הוא דבר נורמלי אבל הוא לפעמים גם יקר.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

אז ככה לא ניתן להוציא הדפס של העבר של הרכב במוסכי צמפיון/פליקס.

גם הלקוח בעל הרכב לא יכול לראות את העבר של הרכב...

לכן נותר לך רק להסתכל בספר רכב.

בכל אופן כמו שנאמר לך תבדוק האם האוטו עבר טיימינג-כל 3 שנים או 90000 קילומטר, טיפול יקר מאוד-בסביבות 2600 ש"ח.

המידות של הצמיגים הם 195/45/15

צמיג של דנלופ עולה בסביבות 850 ש"ח אז תבדוק גם את זה.

בכל אופן תעדכן מה התקדם עם הרכב.

GOLF GTI- THAT'S THE WAY I LIKE IT

• תוכן חדש...