Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב מערכת של קנווד(הפנל) ובזמן האחרון אני לא יודע מה קרה אבל יש מלא בעיות. למשל כשאני מכניס דיסק לפעמים המערכת כן קוראת אותו ולפעמים לא, וכשהדיסק כן נקרא אז כשאני מעביר שיר המערכת נתקעת ואז אני מקבל הודעה כזאת של "DEMO MODE" או "ER:99". אחת משתי אלה. וגם יש משהו מהבהב בפנל שרשום "IN" ואני לא יודע בדיוק מזה. או שבאמצע שהשיר מתנגן אז השיר נעצר באמצע ורק אחרי איזה דקה ממשיך להתנגן. יש כפתור קטן של ריסט לחצתי עליו וכלום לא עזר, עדיין אותה בעיה. אני לא יודע את הדגם המדויק של המערכת אבל אני ינסה לברר, בעיקרון זה דגם פשוט יחסית הוא קורא MP3, עם כניסת AUX ובלי USB. אגב, הכנסתי כמה דיסקים כדי להיות בטוח שהבעיה לא בדיסק ובכל דיסק ששמתי זה קורה. אם זה עוזר למישהו ומישהו מכיר, אז זה הפנל שמקבלים בסקודה.

תודה רבה רבה!

פורסם

כל הדיסקים. קראתי באיזה פורום מחול שרשום שצריך להכינס לתפריט ולבטל את "DEMO MODE" אני יבדוק ויראה אם זה מסתדר.

פורסם

hu זה דבר שמתבלה, מן הסתם כמו כל רכיב אלקטרוני אחר,

אני לא יודע כמה זמן יש לך את הHU הנ"ל,

זה קורה רק כאשר הHU עובראוטו' לdemo mode?

אם כן, יכול להיות שפונקציה של דמו תוקעת את הHU (איכשהו)

ואני אקח פה הימור (שגם נשמע דיי הגיוני), יכול להיות שהעינית שקוראת את הדיסקים, מזייפת,

ועוד שאלה, אתה משתמש בaux?

במידה שכן, כשאתה שומע דרך הaux זה גם קורה? (כי אם כן זה פוסל את הבעיה בעינית ואז זה רק משהו בhu עצמו)

פורסם

אני לא משתמש בAUX אין לי את הכבל..והרדיו דיסק עצמו חדש אולי חודשיים יש לו..אני תיכף הולך לבדוק ואני יראה מה קורה

פורסם

אני חושב שאין קשר בן הDEMO MODE לבין E99 הE הכוונה ERROR ואם אין לך את הספר של המכשיר וזה מופיע כאשר אתה מכניס דיסק והוא לא קורא ומוציא אותו החוצה אז ההארור מתכוון או לבעיה בראש לייזר או הדיסק לא תקין .את הדיסק אתה יכול לבדוק לבד ואם הדיסק תקין ,החלפת ראש תעלה בסביבות 150 ש"ח

• תוכן חדש...