Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אנשים עושים כסף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא מכיר היום חברה שבה אין הגבלה לדברים אלו, אולי רק ברמות הנהלה בכירות ביותר.

אתה מוזמן לבוא לעבוד בנטויז'ן, העירו למנהל התמיכה בתקופה שלי אחרי שבמשך חודש אחד הוא ירד לאילת פעמיים בסופ"שים חוץ משאר הנסיעות לכל חור שלו, וגם אז לא ממש עשו כלום כי המשיך הלאה כאילו כלום .

איש או שניים באלביט סיפרו שאנשים שם עושים גם 40 אלף קילומטר בשנה ואף אחד לא מדבר איתם בכלל, זה ברור שכך זה וזהו.. אחרת לא שווה להם לקחת רכב מהעבודה.

לא יודע, לא נכנס לזה , אני בא ממקום של הנאה מהנהיגה מול המחיר המשולם, אעדיף רכב מהנה יותר מאשר קורולה חדשה או קיה או פוקוס משפחתיות בכסף הזה שיוצא כל חודש.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
איזה יישוב ?

איפה ממוקם ?

הישוב הוא קציר, יושב על הר אמיר בגובה 360 מטר וחולש על כל מישור החוף עם נוף מהמם מת"א ועד החרמון! :shock:

ממוקם על כביש 65 (ואדי ערה) במרחק של 3 ק"מ ממחלף עירון של כביש 6.

אתה מוזמן לבוא לעבוד בנטויז'ן, העירו למנהל התמיכה בתקופה שלי אחרי שבמשך חודש אחד הוא ירד לאילת פעמיים בסופ"שים חוץ משאר הנסיעות לכל חור שלו, וגם אז לא ממש עשו כלום כי המשיך הלאה כאילו כלום .

אם מעירים לו, סימן שזה כן מפריע למישהוא.

רק אידיוט מושלם ממשיך לעשות כאלה דברים אחרי שמעירים לו, כאילו החברה שייכת לסבתא שלו.

יכול להיות שלא יעשו שום סנקציה רצינית אבל מנסיון ניהולי אני מבטיח לך שכשיום אחד הוא יהיה אחד מתוך עשרה שצריך לפטר, פתאום השם שלו יקרוץ לכולם יותר מכל שאר המועמדים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני לא מכיר היום חברה שבה אין הגבלה לדברים אלו, אולי רק ברמות הנהלה בכירות ביותר.

אלי, אתה באמת מגביל איש מכירות או עובד כלשהו שלך עם רכב צמוד בקילומטרים? לדעתי אי אפשר להגביל אדם שהרכב הצמוד אצלו משמש גם לעבודה.

אני דוגל בשיטה של לבדוק כמה עולה לי העובד באופן כללי (כולל רכב, טלפון, שכר וכל ההוצאות עליו) ולבדוק אם משתלם לי או לא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הוצאת רשיון נשק בלי שום בעיה (גם אני וגם זוגתי הוצאנו רישיון לפני כ 8 חודשים), הנחה משמעותית בתשלום מיסים מהמשכורת ומענק גדול ושמן בקניית בית והכל בזכות זה שאנחנו נחשבים ישוב קו עימות.

פורסם

נ.ב.

אתה מוזמן לבקר בישוב, המחירים עדיין מגוחכים ואנחנו יושבים על כביש 6 ככה ש 40 דקות בבוקר ואתה במרכז המדמנה.

נכון, אין פיצוציה שפתוחה 24/7 ואם תיתקע בלי חלב ב 4 בבוקר, אז אין איפה לקנות אבל את הקשקשת הזאת ששיננתי כ"כ הרבה זמן רק בשביל לשכנע את עצמי לא לעזוב את המרכז, היום ממרחק פיזי וממרחק הזמן, המשפט הזה נראה לי כמו קשקוש אחד גדול.

40 דקות ? :D (אנחנו מדברים על סדר גודל של 75 ק"מ לא?)

אולי ביום כיפור.

כיום כשיש YELLOW ושות' בכל חור, חלב ב4 בבוקר זה כבר לא בעיה באף מקום.

ברור שלא כולם חייבים לגור במרכז, הבעיה שרוב החברות (מבחינת הייטק למשל) מרוכזות שם ואם כבר במרכז, אז במקום טוב.

רועי, לא נראה לי שהוא צריך נשק. הוא מתעסק בזוחלים, אז בטח מחזיק תנין בהיכון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
40 דקות ? :D (אנחנו מדברים על סדר גודל של 75 ק"מ לא?)

אולי ביום כיפור.

בשעות שאין בהן עומס, 45 דקות מפתח הדלת שלי ועד לבית הורי ב ל'.

אבל למה כל הבלבול מח הזה, 12 דקות על השעון ואני בתחנת רכבת בינימינה :wink:

פורסם
הישוב הוא קציר, יושב על הר אמיר בגובה 360 מטר וחולש על כל מישור החוף עם נוף מהמם מת"א ועד החרמון! :shock:

ממוקם על כביש 65 (ואדי ערה) במרחק של 3 ק"מ ממחלף עירון של כביש 6.

אני מכיר אותך!

אתה בגירה קעדאן, לא?

פורסם

אישית אני נמצא במאבק קבוע עם ההורים והבת זוג בהסברים למה אנחנו גרים בשכירות וחוסכים לדירה ולא לוקחים משכנתא גדולה מחר. יש איזו דעה שגויה לחלוטין שאם גרים בשכירות וחוסכים זה לזרוק כסף באוויר, זה לא נכון, זה מתקזז יפה מאוד עם הריבית הנמוכה שתשלם בסופו של דבר על משכנתא קטנה.

:)

פה יש לך טעות בעיקרון, כיום ברמות הריבית הנוכחית על משכנתאות + הריבית הנמוכה על חסכונות אתה בעצם מפסיד הרבה כסף כל חודש. גם אני הייתי בדיעה כמו שלך עד לאחרונה כאשר גיליתי שעל המשכנתא אני אשלם בריבית שליש מעלות השכירות שלי + עליות המחירים האחרונות אינן מדאיגות אותי יותר.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

ולשואל השאלה המקורית:

רוב האנשים גרים בבית שיש להם משכנתא עליו - משכנתא בעיקרון זו הלוואה הזולה ביותר שתקבל וכדאי להשתמש בה לרכישת בית אבל יש לרדת לעומק העניין ולהבין איך היא פועלת ולפעול בצורה נכונה בבחירת המסלולים, עיתוי החזרת הכסף (אם יש) ושימוש אלטרנטיבי בכסף במקרים מסויימים.

כדי להגיע לרמות חיים כמו שאתה רואה ניתן להגיע מעבודה אבל עליך להבין שלעבוד כול החיים ב6000 ש"ח יקח לך הרבה הרבה זמן לכן מה שעליך לעשות זה דבר ראשון לנסות לשפר הכנסה ע"י לימוד מקצוע מבוקש וכניסה למשטר חיסכון סביר.

זכור שכיום אתה לבד אבל כאשר חיים כזוג מוציאים קצת פחות אבל מכניסים יותר (אם יש מודעות לחיסכון).

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

45 דקות מפתח הדלת שלי ועד לבית הורי ב ל'.

אבא שלך זה בני ל'??

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

האללו, בלי קללות !

פורסם

איש או שניים באלביט סיפרו שאנשים שם עושים גם 40 אלף קילומטר בשנה ...

אתה כנראה לא יודע מהן נסועות של אנשים שיוצאים מהמשרד - 40K זה כלום. הסטנדרט בחברות שאני מכיר הוא 30K (זה מה שכתוב בחוזה הליסינג) ואנשי פריסייל, מכירות, טכנאים וכו' עושים פי שלוש וגם פי ארבע מזה בשנה.

אני אישית עושה כיום כ40K בשנה ואני נוסע הרבה פחות ממה שבעבר. היתה לי שנה וחצי שהייתי נוסע כל יום ראשל"צ-עומר ועוד במהלך היום מסתובב בין המפעלים בדרום.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...