Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב - מזדה CX9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סה"כ זה רכב שזכה ברכב השנה לשנת 2009 באחת התערוכות החשובות באמריקה.

לא מבין מאיפה נובע הזלזול הזה במאזדה, מה בגלל שזה רכב הליסינג הכי נמכר בישראל אז כואב לאנשים הלב.

מאזדה זה לא רק מאזדה 3 (וגם ל 3 יש גרסאות חמות ומעניינות שלא מגיעות לארץ).

יש להם את ה rx8, mx5 והקרוסאוברים רכבים שאני בטוח שרוב האשים לא היו מתנגדים לסוע בהם.

למען הגילוי הנאות הנ"ל בעל mx5.

מסכים איתך,והמזדה CX9 נראת טוב לדעתי.

SUZUKI JIMNY

פורסם

מה שמפריע לי זה השם CX שנלקח מיצירת אומנות של סיטרואן!!!

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

סתמי, שבלוני, חסר זהות.

יימכר בהמוניו לחובב ה"ג'פים" הישראלי.

מגנט מכירות חדש למאזדה?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הCX7 והCX9 הן מכוניות שמעוצבות ממש יפה, צריך לראות במציאות בכדי להבין, העיצוב מאוד הרמוני ושלם.

אני עדיין לא מבין איך אנשים חיים בסרט של העתקת עיצוב, רק בישראל זה עוד קיים - המחשבה שיפני נחות מאירופאי ושאירופאי הוא המקורי והמחדש.

מספיק ללכת למפגש רכב רציני אחד בארה"ב ע"מ לראות שהיפניות יצרו מכונות נהיגה מעולות עוד בשנות ה70.

רגע ההונדה NSX היא לא חיקוי של פרארי?

haters will hate

פורסם

Actually, I think the CX-7 would be more fitting for Israel. It's small, it has a nice interior and PLENTY of room in the back.

The drive - relative to other Mazdas I've driven here - is not bad at all. The turbo engine gives it a little more "kick" and the dashboard has some very convenient features - Mazda surprised me.

As much as I enjoyed driving it on the freeways (from NY to Canada), it was not nearly as smooth as other Nissans and Toyotas I've driven (in its class). But again, I think it's perfect for the Israeli crowd ...and meets Israel's standard

פורסם

תהרגו אותי אני לא מבין את דלק מוטורס, כזה יבואן ענק שמוכר בכאלה כמויות ענק, ומביא ללקוחות שלו מבחר מעליב של דגמים, איפה מאזדה 2 בתצרות 3 דלתות? איפה הCXים למיניהם (7,9) איפה מאזדה 3 ו6 מדגמי MPS? שום דבר.. העיקר כולם קונים כמו עדר ולא רואים אפילו שקל הנחה.. לא שווה לדרוך אצלם בסוכנות תאמינו לי..

פורסם

הרכב דומה מאוד לטוארג, עשרות פעמים יצא לי להסתכל על הCX9 ברחובות במבט חטוף והייתי בטוח שזו הטוארג.

פורסם
לא נראה משהו מיוחד, סה"כ מאזדה 3 גבוהה ומנופחת.

נו, ומה רע במאזדה 3 גבוהה ומנופחת?

עם מנוע מוגדש...

אתר מועדון השלוש - מאזדה 3.

• תוכן חדש...