Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומקום חשמלי לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה.

מישהו מכיר חנות באזור המרכז שאפשר לקנות את הקומקום?

והאם באוטו דיפו או הום סנטר אולי מוכרים את המוצר?

"דייהו להרגיש את הכביש מקרוב:)"

פורסם

למה קומקום?

אני בטוח שיש שנאי שמתחבר לשקע מצת ונותן לך שקע רגיל 220V כמו בבית... ואז תחבר מה שאתה רוצה.

Auto Emoción

פורסם

יש מה שנקרא "ממיר מתח" האמנם זה קצת יותר יקר אבל הרבה יותר שימושי.

כמו כן, בהנחה והמטרה היא קפה/הרתחת מים למנה חמה וכד', אפשרי לקנות גזיה ב70 שח וזה ישמש לעוד המון מטרות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
למה קומקום?

אני בטוח שיש שנאי שמתחבר לשקע מצת ונותן לך שקע רגיל 220V כמו בבית... ואז תחבר מה שאתה רוצה.

כניראה שזה לא יעבוד ,

קומקום של בית עומד על 2500W ומעלה שום ממיר מתח לא יספק לך את המבוקש , הממרים היקרים הם עד 1000W וגם לא בריא להתקין על כל רכב (אלה על רכבי דיזל גדולים עם מערכת חשמל חזקה) , שמעת פעם על ממיר מתח למטען של לפטופ שגומר אלטרנטורים בסיריון ? זו הסיבה.

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

דרור ידידי, נראה לי שיש לך טעות בכמות הצריכה של קומקום, אין לי בבית קומקום כדי לאמת את הנושא, אז תבדוק.

אני עדיין בדעה שאין כמו גזיה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
דרור ידידי, נראה לי שיש לך טעות בכמות הצריכה של קומקום, אין לי בבית קומקום כדי לאמת את הנושא, אז תבדוק.

אני עדיין בדעה שאין כמו גזיה :)

הוא צודק. חיפוש קצר בגוגל מצא לי קומקום של בוש בוואללה שופס עם צריכה של 2400W. קצת מוזר אבל זו האמת.

Auto Emoción

פורסם

העניין הוא שקיים קומקום של 12 וואט למצת הרכב

אז אין צורך לבצע המרת מתח וכד'

השאלה איפה אפשר לקנות אותו? (חוץ מהמכרז של אולסייל)

פורסם

העניין הוא שגוף חימום צורך המון אנרגיה במיוחד שהוא נועד לחמם מים ,

ההספק הוא באצם זה שיקבע בכמה זמן תצליח לחמם ליטר מים ל100 מעלות ,

כמה שההספק יהיה יותר קטן ככה זמן עד לרתיחה יגדל , קמקום ממצוע ביתי הוא בעל הספק של 2500W כדי לאפשר לך להרתיח ליטר מים מטמפרטורת החדר בזמן שהוא בערך דקה פלוס מינוס,

אבל בגלל שאנחנו מדברים על הספקים קטנים (רכב) זמן הרתיחה של חצי ליטר מים יהיה בערך 10 דקות אם לא יותר .

דרור.

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

היה לי את הצעצוע הזה.

להרתיח 300cc (פחות משתי כוסות מים) לוקח לפחות 10 דקות תמימות. תרצה להכין ל-4 חבר'ה - עד שנגלה שניה תהיה מוכנה, הראשונים כבר יהיו במקום אחר.

מרוב שהוא לא היה מספיק פרקטי, נתתי אותו מתנה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אין כמו פק"ל קפה.

גם יותר מהיר וגם יותר גברי.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

יש לי קומקום לרכב שהוא לא חדש במיוחד(שנה וחצי) הוא 700 מ"ל ולוקח לו בממוצע להרתיח מים כ 5-7 דקות על השעון.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
יש לי קומקום לרכב שהוא לא חדש במיוחד(שנה וחצי) הוא 700 מ"ל ולוקח לו בממוצע להרתיח מים כ 5-7 דקות על השעון.

אם אפשר לדעת איפה קנית את הקומקום?

פורסם

את הקומקום קניתי ב הום סנטר באור יהודה עלה לי 130 ש"ח

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...