Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקה פג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לקחתי פג'ו 206 1.4 XR ידנית שנת 2000 יד 3 לבדיקה היום בקומפיוטסט אור יהודה.

מחיר הרכב 17,000, המחירון 20,000, קילומטראז' 180,000.

אלה התוצאות -

מישהו יכול להגיד לי כמה יעלה בערך תיקונים, והאם שווה לקחת את הרכב?

תודה! :-)

Scan_Pic0001.jpg

פורסם

הרכב חטף מכל הצדדים.

בנוסף יש לו קצה שילדה.

לא חסרים 206 , חפש אחר.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

יכול להיות שהאוטו הזה התהפך,יש לו קצה שילדה,נזילות ובנוסף להכל 180K של ק"מ,חפש משהו עם קילומטראז' מופחת.שווה למתוח בעוד 5K-6K ולקנות רכב משנתון מתקדם של 02 או אפילו 03,עם קילומטראז' נמוך יותר וסביר להניח בלאי מופחת.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

לא הייתי רץ ואומר שהרכב התהפך, אבל הייתי ממשיך הלאה.

תמשיך לחפש, אל יאוש.

אתה יכול לשאול את מי שאתה מדבר איתו האם יש נזק לשלדה, שווה לראות את הרכב לפני, לבדוק פגיעות וכו'.

בהצלחה,

סער.

פורסם

אוי ואבוי גבר תברח כאילו מאש אתה יכול לקנות רכבים בהרבה יותר טובים מפג'ו 206 (עכשיו מחרתי אחת כזאת הטעות של החיים שלי)

פורסם
אוי ואבוי גבר תברח כאילו מאש אתה יכול לקנות רכבים בהרבה יותר טובים מפג'ו 206 (עכשיו מחרתי אחת כזאת הטעות של החיים שלי)

כמו מה??

פורסם

נתחיל בזה שהטעות היא במחרתי :shock:, נמשיך בכך שתגובה ללא נימוק וללא כל הסבר לא שווה הרבה, ונסיים בזה שגם אם ניסיונך מר ועגום אין זה מעיד על הכלל.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...