Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית פג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הוצא לי היום לקנות פג'ו 206 1.6 ידנית שנת 2005 יד ראשונה עם 71000 קילומטר בגימור XT.

העיסקה היא טריידאין מכלמוביל ולכן המחיר על האוטו יוצא 41,000 (בטריידאין עם הפולו 99 1.6 ידנית שלי).

עכשיו אם אפשר אז כמה שאלות:

- אם אפשר אז אני מעוניין לקבל מכון טוב להעביר בו את בדיקת הרכב באזור הרצליה פיתוח. יש לי קומפיוטסט ממש ליד מקום העבודה, השאלה היא איך הם והאם אני אוכל לסמוך עליהם?

- מה ההבדל בין גימור XT לXR? (ראיתי כמה תגובות בקשר להבדל ב1.4 ידנית שנת 2006, אם זה אותו דבר אז סבבה, אם לא אז אני אשמח לקבל את הרשימה)

- קראתי כמה שירשורים על האוטו אבל אני אשמח להתייחסות ספציפית על האוטו בשנתון הזה. מהי צריכה הדלק הממוצעת שלו (קראתי את שירשור הדלק, לכן אפילו נתון חברה יספק אותי :)), רמת אמינות ועלות תיקונים בהשוואה לפולסווגן שיש לי עכשיו.

תודה :)

פורסם

אין 206 1600 סמ"ק ידנית ברמת אבזור XT. המנוע הזה עם גיר ידני נמכר רק בדגמי הXS וCC.

בהרצליה פיתוח יש את מכון מבדק. העברתי שם כמה רכבים והם בסדר גמור.

צריכת דלק של 1600 ידני היא באזור ה1:10 בעיר ו1:12 עד 1:14 מחוץ לעיר, תלוי בעומק הלחיצה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אין 206 1600 סמ"ק ידנית ברמת אבזור XT. המנוע הזה עם גיר ידני נמכר רק בדגמי הXS וCC.

בהרצליה פיתוח יש את מכון מבדק. העברתי שם כמה רכבים והם בסדר גמור.

צריכת דלק של 1600 ידני היא באזור ה1:10 בעיר ו1:12 עד 1:14 מחוץ לעיר, תלוי בעומק הלחיצה.

זה גם משהו שאני טענית כשלא מצאתי את הרכב במחירון יד2, אבל המוכר הראה לי את המחירון שלו מהספרון של לוי יצחק.

בכל מקרה אני יוודא את העניין הזה היום מולו כשיגיע הרכב.

יש לך את הכתובת של המכון בבקשה?

פורסם

אוקיי לאחר בירור עמוק יותר נמצאה הטעות. הרכב הוא בגירסאת האוט' XT. בכל מקרה זה לא כל כך משנה לי.

ומצאתי את הרחוב של המכון, תודה על העזרה צביקה.

בנוסף, אני אשמח לקבל תשובה על הבדלי הגימורים.

פורסם

XT מגיע עם רדיו דיסק אינטגרלי + שליטה מההגה , ריפודי קטיפה , חיישני אור + גשם ,2 כריות אויר יותר מ XR, פנסי ערפל ואולי עוד כמה דברים ששכחתי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...