Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GTR נגד LFA במירוץ דראג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמנו הונדה בנו סופרקאר שענה על שם NSX.

רק שהיה להם שכל לפנות לאיטלקים בשביל עיצוב.

GTR זה רכב בעל אפשרות שיפור בלתי מוגבלת. יש כאלה מעל 1000 כ"ס. אבל לא נראה לי שהיא יכולה להתחרות אם LFA בתור קרוזר בכביש. GTR יודעת לנסוע מהר ובקו ישר.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1000 כ"ס אפשר להוציא מהרבה מנועים, רק שזה של הניסאן הוא קטן יחסית, 3.5 ליטר.

נGT-R יודעת לנסוע גם בפיתולים.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
בזמנו הונדה בנו סופרקאר שענה על שם NSX.

רק שהיה להם שכל לפנות לאיטלקים בשביל עיצוב.

GTR זה רכב בעל אפשרות שיפור בלתי מוגבלת. יש כאלה מעל 1000 כ"ס. אבל לא נראה לי שהיא יכולה להתחרות אם LFA בתור קרוזר בכביש. GTR יודעת לנסוע מהר ובקו ישר.

ה-NSX מאוד לא נוחה לנסיעה,תנוחת ישיבה מאוד מאוד נמוכה.

ה-GTR מכונית לקו ישר ?...מאיפה הבאת את זה ידידי ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אבל לא נראה לי שהיא יכולה להתחרות אם LFA בתור קרוזר בכביש. GTR יודעת לנסוע מהר ובקו ישר.

נראה לי שהבנת את הכל הפוך. ה-LFA הזאת היא ההפך הגמור מקרוזר בכביש, וה-GT-R יודעת לעשות הרבה יותר דברים מ"לנסוע מהר בקו ישר"...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הכיעור של הלקסוס מדהים ועל זה הם רוצים 400K... , אבדה הבושה.

מעניין להשוות את שני אילו עם ה פורשה החדשה, 620 כ"ס , זה יהיה יותר ממעניין.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לפחות במקרה של ה-GTR אתה תגלה שהפערים לא כאלה גדולים,בטח לא ברמה שתצדיק את פערי המחיר.

ה-GTR זו מכונית ששברה את כל כללי המשחק בנישה של מכוניות סופר ספורט,היא מציעה ביצועים סופר טובים במחיר מצחיק (ביחס לתמורה,כן ?).

Guest ספורטמוטורי
פורסם

בסרטון רואים שהLFA יותר חזקה,ויש מבחן של טופגיר,שבו הגיעו למסקנה שהיא די מהנה,ורק המחיר שלה מוגזם.

הGTR מכונית מדהימה אך עדיין אין לה את הלוק של רכב אקזוטי כמו פרארי,שלפי דעתי הLFA נמוכה ומפגינה לוק של מכונית על.

נ.ב. לטעמי העיצוב שלה יפה,ובמציאות אני בטוח שהיא :bugeyed:

פורסם
הGTR מכונית מדהימה אך עדיין אין לה את הלוק של רכב אקזוטי כמו פרארי,שלפי דעתי הLFA נמוכה ומפגינה לוק של מכונית על.

נ.ב. לטעמי העיצוב שלה יפה,ובמציאות אני בטוח שהיא :bugeyed:

ה-LFA באמת מאוד נמוכה, בערך 15 ס"מ פחות מה-GTR, אבל בשאר הממדים הן יותר דומות ואגב - פרארי 599 למשל לא נמוכה משמעותית מה-GTR...

אז אולי בפרופורציות ה-LFA נראית כמו מכונית על, אבל בעיצוב, עם כל הכבוד, זה אפילו לא קרוב. תראה את הפתחים המכוערים מאחור מתחת לפנסים, תראה את הפרונט האנמי הזה עם הרווח בין מכסה המנוע לפגוש - אתה משווה את זה ללמבורגיני או פרארי?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שלפי דעתי הLFA נמוכה ומפגינה לוק של מכונית על.

ה-LFA ממש לא נראית כמו מכונית על,יש לה אומנם עיצוב פרובקטיבי,אבל ממש אין לה לוקח של מכונית על.

לנוחיות הפורום צירפתי כמה תמונות של איך צריכה להראות מכונית על:

EX-Lamborghini_Murcielago_LP_650-4_Roadster_lfq-590(1).jpg

ferrari-458-italia-0.jpg

איפה 2 יצירות האומנות הללו ואיפה ה-LFA...

לטעמי ה-GTR הרבה יותר מרשימה מה-LFA,במיוחד כי היא פשוט מכונית גדולה,היא בגודל של מכונית משפחתית והיא נותנת בראש לכל ה"מפלצות" בסביבה.

ראיתי תמונות עכשיו של איזה בחור מהמועדון בהונג קונג שעשה פרוייקט שיפור "קטנטן" ל-GTR שלו...אלוהים ישמור.

Guest ספורטמוטורי
פורסם
ה-LFA ממש לא נראית כמו מכונית על,יש לה אומנם עיצוב פרובקטיבי,אבל ממש אין לה לוקח של מכונית על.

לנוחיות הפורום צירפתי כמה תמונות של איך צריכה להראות מכונית על:

EX-Lamborghini_Murcielago_LP_650-4_Roadster_lfq-590(1).jpg

ferrari-458-italia-0.jpg

איפה 2 יצירות האומנות הללו ואיפה ה-LFA...

לטעמי ה-GTR הרבה יותר מרשימה מה-LFA,במיוחד כי היא פשוט מכונית גדולה,היא בגודל של מכונית משפחתית והיא נותנת בראש לכל ה"מפלצות" בסביבה.

ראיתי תמונות עכשיו של איזה בחור מהמועדון בהונג קונג שעשה פרוייקט שיפור "קטנטן" ל-GTR שלו...אלוהים ישמור.

צפיתי בכמה מבחנים ביאטיוב,כולם קוראים לה מכונית על,ואפילו יש אחד שאומר סוף סוף מכוניות על יוצאים לא רק מאיטליה ולא גרמניה אלא הרחק מיפן.

בוא נגיד כך,מקובל שאתה לא רואה אותה כמכונית על.

אך אני ועוד הרבה אנשים שבחנו אותה חושבים שהיא כן,יש לה מימדים של מכונית על,מראה של מכונית על,מנוע של מכונית על,ביצועים של מכונית על,ותג מחיר של מכונית על.

ולטעמי היא יופי של אוטו.

אם אתה חושב שהאוטו ייקרא כמכונית על רק בגלל שקוראים לו פרארי או למבורגיני,אז אתה טועה,אם טאטא ההודית תיצר רכב כזה,הוא היה ברמת מכונית העל למרות שיש לחברה קופסאות סלמון על גלגלים,אך עדיין מה שמאפיין מכונית כמכונית על זה לא מאיפה היא באה אלא מה היא יכולה לתת.

פורסם

הלכת רחוק חביבי....

אני רק התייחסתי לעניין העיצוב,לא דיברתי על מנוע,ביצועים ושאר הדברים שהזכרת.

לא אמרתי שאני לא רואה אותה כמכונית על.

דבר אחד,

לפחות לעניין המימדים,היא בהחלט לא נראית בגודל של מכונית על "קונבנציונלית", היא נראית משמעותית גבוהה יותר.

מבחינת פרופורציות היא דווקא נראית יותר דומה ל-GTR,יש להם קוים מאוד דומים.

פורסם
נראה לי שהבנת את הכל הפוך. ה-LFA הזאת היא ההפך הגמור מקרוזר בכביש, וה-GT-R יודעת לעשות הרבה יותר דברים מ"לנסוע מהר בקו ישר"...

נסה פעם לפנות בניסאן R35 או R36 במהירות מעל 100... תופתע מאוד לגלות שהיא ממשיכה לנסוע ישר.

אין לי נסיון עם LFA כמובן.

• תוכן חדש...