Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו לסטודנט\צעיר [100K]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני בן 22 ולקראת אוק' הקרוב אהיה גם סטודנט.

אני מחפש אוטו נוח,נעים וכיף לנהיגה ולא מכונית מירוץ.

כמובן שאוטומטי אבל חסכוני (עדיף מנוע 1.4).

תקרת תקציב: 100K. אין לי שקל נוסף אחד.

תודה רבה לכל העוזרים והמייעצים!

פורסם

סוזוקי ספלאש תשאיר לך עודף של 8000 שקלים לביטוח ודלקים.

מכונית קטנה וחסכונית שתקל מאוד על מציאת חניה בערים הצפופות אך מציעה מרווח פנימי מפתיע ביחס לגודלה.

בהצלחה.

פורסם
סוזוקי ספלאש תשאיר לך עודף של 8000 שקלים לביטוח ודלקים.

מכונית קטנה וחסכונית שתקל מאוד על מציאת חניה בערים הצפופות אך מציעה מרווח פנימי מפתיע ביחס לגודלה.

בהצלחה.

הבעיה שאני לא גר בעיר והמקום לימודים גם לא ככה שבעיית חניה זה לא הבעיה.

השאלה אם ספלאש מספיק נוחה ואיכותית מבחינת נהיגה כלפי הדגמים השונים בשוק.

ושחכתי לציין שרק רכב חדש בא בחשבון (זה לא כלכלי אבל זה מבחינתי חכם)

וכמובן תודה על התגובה mike808

פורסם
מה עם המבצע של האיביזה?

אני לא מחפש אוטו ידני ולא מכיר את המבצע של איביזה אך הבנתי שזה ידני אז אשמח להסבר

פורסם

או קיי, אם יש לך גם העדפה למנוע 1.6 נסה את יונדאי I20. רמת הגימור המתאימה היא אינספייר הבסיסית במבחר אך בעלת איבזור מספק. דגם ה-3 דלתות עולה 97 אלף שקלים וה-5 דלתות 101 אלף שקלים.

פורסם

גרנדה פונטו רובוטית נכנסת בדיוק לתקציב (95K), תבדוק אם אתה מסתדר עם הגיר הרובוטי, אם אתה מוסיף 5K (שכנראה אין לך) אתה יכול לקבל פונטו איבו היותר מאובזרת וחדשה לגמרי או יאריס רובוטית, אמינה, חסכונית, ושמירת ערך מצוינת. רכבים קטנים אחרים , I20 אוטמטית (1.4), ודייהטסו סיריון (אאל"ט היא מוחלפת בקרוב כך שפחות כדאי לקנות, תבדוק את זה).

פורסם
גרנדה פונטו רובוטית נכנסת בדיוק לתקציב (95K), תבדוק אם אתה מסתדר עם הגיר הרובוטי, אם אתה מוסיף 5K (שכנראה אין לך) אתה יכול לקבל פונטו איבו היותר מאובזרת וחדשה לגמרי או יאריס רובוטית, אמינה, חסכונית, ושמירת ערך מצוינת. רכבים קטנים אחרים , I20 אוטמטית (1.4), ודייהטסו סיריון (אאל"ט היא מוחלפת בקרוב כך שפחות כדאי לקנות, תבדוק את זה).

היי,

אני אגיב ל 2 התגובות האחרונות.

בקשר ל I20 - אינספייר זה האבזור הבסיסי והדגם 5 דלתות עולה 101?

פונטו- מה ההבדל בין ה EVO לרגיל? ומה ההבדל בין גיר רובוטי לגיר אוטומטי?

יאריס - הבעיות אמינות של טויוטה נפתרו?

סליחה על החוסר ידע והתשובות :)

פורסם

רובוטי (הגיר בשתי הפונטות והיאריס) הוא גיר ידני שבמקום שהנהג יחליף הילוך מחשב עושה זאת במקומו, היתרונות הן חסכון בדלק ואי איבוד כוח בממיר מומנט, החסרונות ההחלפה לא חלקה, אתה תרגיש תלתול בזמן ההחלפה שניתן כמעט להעלים אותו עם התרגלות, וביאריס תהיה התדרדרות קלה בזינוק בעליה. בעית הדוושה בטויוטה נפתרה, בפונטו יש מערכת שמונעת את זה.

ה EVO היא מתיחת הפנים של הגרנדה היא יותר חדישה מבחינת מראה (בעיקר בפנים) ומאובזרת.

פורסם
ביאריס תהיה התדרדרות קלה בזינוק בעליה. בעית הדוושה בטויוטה נפתרה, בפונטו יש מערכת שמונעת את זה.

יש לציין שגם ביאריס 100 שנמכרת כבר זמן רב יש מערכת שמונעת את זה. אבל הגרסה הרובוטית לא עומדת בדרישות התקציב.

David1987, דבר חשוב מאוד שאתה צריך להתייחס אליו - בהנחה שתקציב שלך קשיח לחלוטין ב100K הן עלויות הביטוח והרישוי.

מקיף לנהג מתחת ל24 ללא עבר ביטוחי יכול לעבור את ה 5K לשנה, והרישוי יהיה בסביבות ה1300 ש"ח.

בהתאם לדרישות שלך ובהנחה שאין צורך ב 5 דלתות- ה i20 ב 97K נראית כמו אופציה טובה כמו שכבר אמרו.

אל תשכח לבדוק עלויות ביטוח.

אף אחד לא ממליץ על המאזדה 2? נהגתי על אחת היום. ממש חמודה, סקסית, קטנה וזריזה.

מאזדה2 מתחילה ב 105K - וזאת הגרסה לאנשים שמאמינים בכוח עליון שיציל אותם במקרה של התנגשות מהצד (רק 2 כריות אוויר). מעבר לזה כל מה שאמרת נכון, רכב שמתאים לצעירים. גם לא ממש עונה לדרישות של חסכוניות בדלק.

פורסם

תודה על התגובות.

תיבה רובוטית נחשבת תיבה אמינה? או עם המון בעיות?

בקשר ל פיאט EVO היא מומלצת?

ואני אסתכל על ה I20!

אגב אף אחד לא הזכיר פה את הפולו החדשה,פאביה,איביזה,פג'ו 207 לרדת מהן?

פורסם

עוד 1500 זה מה שישבור אותך? המחיר של היאריס הרובוטית הוא 101,500 ₪ ואתה מקבל רכב חסכוני, חזק, ואמין.

ממליץ לך בחום לגשת לנסיעת מבחן עליה ולראות אם אתה אוהב את האופי של הגיר והאופי של הרכב באופן כללי.

http://tinyurl.com/2aovq7c

פורסם

הפולו וה-207 האוטומטיות כבר עוברות את ה-100 אלף...לכיוון ה-115.

כדאי לך לבדוק גם את הסקודה פאביה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

על היאריס הרובוטית הוא מוכרח לבצע נסיעת מבחן - לא כולם מסתדרים/אוהבים את התיבה הרובוטית (המזעזעת) של טויוטה. מה גם שהאיבזור שלה לוקה בחסר.

הפביה המתוחה תנחת כאן בחודש הבא ועדיף לחכות לה מאשר לקנות פביה שבמלאי ובמבצע.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...