Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קברליוט עד 50K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיפ סיקס בלי גג , גיפ קאיה ספורטג , גיפ ויטרה או סוזוקי פתוח.

מקומות 5 או יותר- יש

השנה של הרכב גם לא משנה לי-יש

רק ידני ומעל מנוע 1800 טורבו.יש בסיקס

בהצלחה

פורסם
אם המיאטה כל כך מהנה לנהיגה,מדוע היד של הרכב כל כך גבוה?

יש עוד הצעות?רק הנעה אחורית!ומעל 1.8!

שום דבר אחר לא בא בחשבון,אם ללכת על קברליוט זה רק הנאה אחורית ומעל 1.8 וכמובן הנאה מנהיגה.

נראה לי אתה צריך להיכנס לפרופורציות , בתקציב שאתה מציב לעצמך ,למצוא מנוע עם טורבו והנעה אחורית , מה עם יישור קו וביטוח, תחשוב שאלה לא רכבים נפוצים בארצנו וחלקי חילוף עולים יקר ולעיתים צריך להזמין מחו''ל, לדעתי או שתרד מהטורבו או שתעלה את התקציב.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מיאטה תפורה עליך.

תתחיל לחפש אחת ותגייס את כל הסבלנות שלא ידעת שיש לך :wink:

גם MG-VVT\TF יכולה להתאים, רק קח בחשבון שיש סיכוי לא רע שהרכב יהיה יקר יותר לאחזקה, המנוע אמנם מרכזי אבל היא מאוד טריקית על המגבלות (לפחות 2 האקזמפלרים שאני נהגתי עליהם עם בולמים שעברו הרבה בחיים) ויש כל מיני בעיות קטנות אך מעצבנות.

מנגד היא מהממת (לטעמי) והרעש של המנוע מאחורי האוזניים יותר גורם לבלוטות החשק\טיפשות לעבוד שעות נוספות.

פורסם

אם תמתח את התקציב בכמה עשרות, תוכל להתחיל לחפש פיירבירד מאמצע שנות ה90 או קמארו מאותן השנים.

מנוע 5700/3400/3800 סמ"ק, הנעה אחורית, גג T או קבריולט. אין ידני.

Honda civic EJ6

• תוכן חדש...