Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן יש לי פיאט אונו לפני כמה ימים נהרס לי הראש מנוע עליון..:(

פי מה שהבנתי ממוסכניק יש בפני 2 אפשרויות :

1)לשפץ את הראש מנוע ב 1500 שקל

2) לקנות ראש מנוע חדש =יותר מ 1500 שקל..

עכשיו השאלה שלי היא אם אולי אתם יכולים להפנות אותי למישהו יותר זול שמשפץ ראש מנוע לפיאט אונו..?או שאולי אתם יכולים לשתף אותי באיזה שהוא פתרון לבעיה הזאת ..?כמובן חוץ מלשלם חצי מהמחיר של האוטו כדי לתקן אותו..

תודה מראש.

פורסם

שלום רב !

ברשותך אתחיל מה סוף להתחלה

למחיר הרכב בשוק המשומשות, אין לציבור שליטה, ואין לו קשר לעלות שעת עבודה במוסך, או לעלות ראש משופץ.

יש קשר להיצע וביקוש.

אנא ציין את גודל המנוע(אני מניח מנוע 1000 פייר), ושנת היצור(אני מניח עד שנת 93), ופרט את הסיבות להחלפת הראש, בוושאי כוונתך לאטם ראש שרוף וראש מנוע אכול הזקוק למלוי וישור, וליטוש שסתומים, והחלפת גומיות שסתומים.

המחיר סביר, אך למחיר מתווספים חומרי עזר, שיתגלו לך בוודאי בהמשך, כמו שמן ומסנן שמן מנוע, מי קירור, תרומסטט, מצתים , וסט שלייף.

פרט יותר וציין את מקום מגורייך ונכוון אותך למוסך אמין ובמחיר סביר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

ברשותך אתחיל מה סוף להתחלה

למחיר הרכב בשוק המשומשות, אין לציבור שליטה, ואין לו קשר לעלות שעת עבודה במוסך, או לעלות ראש משופץ.

יש קשר להיצע וביקוש.

אנא ציין את גודל המנוע(אני מניח מנוע 1000 פייר), ושנת היצור(אני מניח עד שנת 93), ופרט את הסיבות להחלפת הראש, בוושאי כוונתך לאטם ראש שרוף וראש מנוע אכול הזקוק למלוי וישור, וליטוש שסתומים, והחלפת גומיות שסתומים.

המחיר סביר, אך למחיר מתווספים חומרי עזר, שיתגלו לך בוודאי בהמשך, כמו שמן ומסנן שמן מנוע, מי קירור, תרומסטט, מצתים , וסט שלייף.

פרט יותר וציין את מקום מגורייך ונכוון אותך למוסך אמין ובמחיר סביר.

בברכה

צביקה

אני גר באזור אשקלון..

הוא אמר לי (המוסכניק) שפשוט הלכה בוכנה או 2 לא זוכר וצריך לתקן את זה..

פורסם

שלום רב עומרי !

אתה חייב לדעת וזכותך המלאה לדעת, מה הלך בדיוק במנוע.

כוונתך בוודאי לשסתום, ולא בוכנה.

האם ראש המנוע פורק כבר?

למה פנית מלכתחילה למוסך, בגלל בעיית חוסר סחיבה וקרטועים?

מה שנת היצור של הרכב, וגודל המנוע?

האם יש אפשרות להגיע למוסך אחר, או ראש המנוע פורק כבר?

פרט בהרחבה את כל תופעות הלוואי שקדמו לכניסה למוסך, ולאבחנה הבלתי ברורה שציינת האם נבדקה דחיסה(קומפרסייה) בכל הצילנדרים?

בברכה

צביקה

פורסם
שלום רב עומרי !

אתה חייב לדעת וזכותך המלאה לדעת, מה הלך בדיוק במנוע.

כוונתך בוודאי לשסתום, ולא בוכנה.

האם ראש המנוע פורק כבר?

למה פנית מלכתחילה למוסך, בגלל בעיית חוסר סחיבה וקרטועים?

מה שנת היצור של הרכב, וגודל המנוע?

האם יש אפשרות להגיע למוסך אחר, או ראש המנוע פורק כבר?

פרט בהרחבה את כל תופעות הלוואי שקדמו לכניסה למוסך, ולאבחנה הבלתי ברורה שציינת האם נבדקה דחיסה(קומפרסייה) בכל הצילנדרים?

בברכה

צביקה

חח אוקי בוא נתחיל מההתחלה..

פיאט אונו שנת 92 מנוע 1100 !

אחותי לקחה את האוטו ערב אחד והלכה לחברה הניעה את האוטו הגיעה עד הקצה של הרחוב (אני הייתי למטה בדיוק באתי עם הרכב) פתאום אני רואה אותה חוזרת היא אומרת לי הרכב לא בסדר אני עולה מניע את הרכב והרכב פתאום רועד כיאילו אני בשדה קרב עכשיו הרכב הילוך חמישי עד הסוף מגיע גג 60 קמ"ש..הרכב נכבה מלא כשהו בהילוך..וזהו..

למחרת בבוקר בא חבר של אבא שלי שהוא מוסכניק מורשה לא חאפר בטוח! הוא אמר לאחותי (אני לא הייתי) שצריך לשפץ ראש מנוע בגלל שהלכה בוכנה ושזה יעלה לי 1500 שקל.

אני מחפש עכשיו פתרון ..

פורסם

שלו0 רב !

בוא נתחיל עם כללי הפורום!

ראשית אין צורך לצטט , את הכותב מעלייך, שבמקרה זה אני, והגב ללא צורך בציטוט.

המנע משימוש בשלוש נקודות, והחלף אותם בסימני פיסוק הולמים, פסיק ,נקודה ,סימן שאלה ,וסימן קריאה לפי הצורך.

ושלישית כאתה מפרט את הבעייה ברכבך, התמקד בעיקר ולא בתפל, כדוגמא אני מצטט את תגובתך האחרונה, לאחר שערכתי אותה:

מדובר בפיאט אונו שנת 92 מנוע 1100 !

אחותי לקחה את האוטו ערב אחד וכשהיא חזרה, אומרת לי, הרכב לא בסד,ר אני עולה מניע את הרכב, והרכב רועד,הרכב בהילוך חמיש,(למה בחמישי כשהרכב רועד ולא סוחב?)דוושת התאוצה לחוצה, עד הסוף והרכב מגיע גג 60 קמ",.הרכב נכבה מלא כשהו בהילוך וגם בעת עצירה.

למחרת בבוקר בא חבר של אבא שלי שהוא מוסכניק מורשה לא חאפר בטוח! הוא אמר לאחותי (אני לא הייתי) שצריך לשפץ ראש מנוע בגלל שהלכה בוכנה ושזה יעלה לי 1500 שקל.

ועכשו מספר הערות:

עם כל הכבוד לחבר של אבא שלך שהוא מוסכניק מורשה ולא חאפר, ללא בדיקה יסודית מהקל לכבד, לא ניתן לקבוע חד משמעית,שבוכנה או שסתום נשרפו, ויש אפשרות שבסך הכל פלג אחד לא תקין, או לוט הצתה אלד לא תקין ולא מספק ניצוץ.

המלצתי גש למוסך מומלץ אחר באזור מגורייך, לפני שתכנס להוצאות מיותרות, ולסאגה בסגנון של הגשש במוסך קלארשו, והאלמנט שיכניסו לך.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...