Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדה מהכביש - שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום קרה לי משהו הזוי, ואין לי מושג מה יקרה מעכשיו..

עשיתי לרכב שלי טמבונים (קדמי ואחורי), אור כחול במספר האחורי, וליידים (השורת מנורות הכחולות) בפנסים הקדמיים..

הרכב ככה כבר כמעט שנה ועצרו אותי המון פעמים משטרת תנועה ולא אמרו לי שום דבר על זה..

היום אני נוסעת עצר אותי שוטר לבדיקה והתחיל להגיד שזה שינוי מבנה והאור הכחול לא חוקי וזה הורדה מהכביש!

אמרתי לו שכבר שנה אני נוסעת ככה ואף אחד לא אמר לי כלום. החליטו להזמין בוחן תנועה, ואחרי שהתברר להם שאין כרגע בוחן תנועה (השעה הייתה 03:00) אז הם רצו לתת לי דוח 1000 שקל :? בסופו של דבר הוא אמר לי שאני חייבת לנסוע לחולון ולאשר את כל הדברים האלה למרות שהוא בטוח שלא יאשרו לי, וגם אמר שבחיים לא יעבירו אותי טסט ככה!

וזהו.. אמר לי נסיעה טובה ולא נתן לא דוח ולא כלום :shock:

האם מישהו מכיר מקרים על רכבים כאלה עם כל התוספות? זה עובר טסט? וזה באמת כזה סיפור כמו שהשוטר אמר? שינוי מבנה???!??!!!

וחוץ מזה כשעשיתי את כל התוספות זה שעשה לי אמר לי שזה עובר טסט, והליידים האלה בכלל.. כל הארץ שמו את זה ולאף אחד לא אמרו כלום :shock:

סליחה על החפירה ותודה מראש לעוזרים.

פורסם

זה לא חוקי, הוא יכל לתת לך הורדה מהכביש, אבל אני לא מאמין שהם היו עושים את זה, מקסימום היו אומרים לך להוריד את זה, ואני חושב שאפשר לעבור עם זה טסט או שיורידו את זה שם או משהו...

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

כל רכב יכל לעבור טסט, יש כאלו שמורידים את התוספות לפני, יש כאלו שמוצאים מאעכר שמעביר אותם תמורת תשלום לא חוקי על כך.

זה שהתקינו לך את התוספות לא אומר שזה חוקי, וזה שסייר בוחן לא ראה אותך נוסעת עם הרכב זה מזל.

סייר בוחן יכל לתת קנס על סך 1000 ש"ח והורדה מהכביש.

שוטר "רגיל" יכל לתת קנס על סך 250 ש"ח על ליקוי ותקינות מהסוג שנראה לעין לדוגמא פנס שבור, מערכת אורות שלא פועלת, ותוספות שונות, אך אינו יכל להוריד את הרכב מהכביש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה הקטע עם פסי הלדים הללו? זה כבר הפך למגפה. יש כבר מוניות שרות עם פסי לד. קרקס כזה עוד לא ראיתי, איך אפשר לחשוב שזה יפה?!

פורסם
תודה רבה לכם,

מישהו יודע אולי איפה מאשרים את כל זה(שינוי מבנה)?

השוטר אמר לי משהו בחולון..

עמדה 1 במשרד הרישוי

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

בקשר לצבע של הלדים, הצבע של הנורות יכול להיות או לבן או צהוב לפי החוק, כחול לא חוקי לפי החוק.

ולפי החוק אסור לשנות את המרכב של של הרכב.

אפשר לטעון שהחלפת את הנורה, זה לא אומר שהחלפת חלק מהמכלול של הרכב(כמו להתקין קסנון).

בספר רכב לא כתוב איזה צבע הנורה, רק כתוב הסוג שלה, נגיד W5W או T10 וגם הנורות לדים מוגדרים ככה. זה הסוג שלהם רק שהם עשויות מלדים וחוסכות באנרגיה.

וסתם דעה אישית, זה בכלל לא יפה כל הרצועות לדים האלה וכו. רק מושך את העין ומראה על ילדותיות.

אצלי ב B4 החלפתי את הנורות חניה ללדים ושמתי MTEC לאור דרך בגוון לבן, נראה ממש טוב לדעתי וגם חוקי.

עברתי ככה טסט בלי בעיה.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

איזה כיף לך שאת בחורה כי אילו בחור ברכב אז הייתה הורדה+קנס.

נ.ב

חבל על המאמץ כי לא יאשרו לך את מה שעשית.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
מה הקטע עם פסי הלדים הללו? זה כבר הפך למגפה. יש כבר מוניות שרות עם פסי לד. קרקס כזה עוד לא ראיתי, איך אפשר לחשוב שזה יפה?!

זה יפה, אבל לא לכל רכב זה יתאים.

לדוגמא אם תשים ברכב שלך זה יהיה מצחיק.

לגבי הלדים,

היה לי מקרה גם דומה לשלך שעצרו אותי לא מעט פעמים, כמה ימים לפני שמכרתי את הרכב שלי עצר אותי שוטר טוב והזהיר אותי פשוט ממה שיכול לבוא עליי.

כמו שאמרו לך זה לא חוקי, גם הלדים של החנייה בצבע כחול.

פורסם

אם היית גבר, כנראה שעם כל השינויים האלו היית נכנסת לכלא! :wink:

יצאת ממש בזול! אותי עוצרים כל שני וחמישי על הכונס אוויר שמגיע ככה מהחברה! :?

• תוכן חדש...