Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספרי רישוי מאזדה 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אמש מאזדה חדשה

רציתי לשאול אם למישהו שקנה מאזדה חדשה יש סיומות מספר של 70 והלאה?

אני יודע שאני שרוט,אבל יש אחד כזה?

או שכולם קיבלו 68 בסוף?

פורסם

יש אשכול מיוחד למספרי רישוי 2010:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=301902

לשאלתך כרגע משחררים מאזדה/פורד מהסדרה 8x-xxx-68. הסדרה הזאת מגיעה עד 89-999-68 ולאחריה ייגמרו המספרים בסיומת הזאת. כרגע נותרו כ-8000 מספרים, כלומר בחודש הקרוב בטוח שלא תשתנה הסיומת.

באופן קצת מוזר רכבי מאזדה עם סיומת 68 יותר חדשים מסיומת 69, כנראה במשרד הרישוי גילו פתאום שנשארו להם 40 אלף מספרים פנויים מסדרה 68 והחליטו לדחוף אותם לדלק מוטורס.

לסיומת 70 כבר נגמרו ההקצאות, מאזדה יקבלו לדעתי סיומת 71 או 73.

פורסם

לגבי השאלה כיצד יתכן שרכב חדש יותר מקבל סיומת לכאורה "ישנה" יותר, התשובה ברורה:

אצל כל יבואן ישנה אפשרות לבקש לקבל מספר קצת יותר "מדוגם".

בפיג'ו הקודמת שלי 3 הספרות האמצעיות היו 505 והסיומת, עליה לא ניתן לשלוט היתה 01.

לעתים ישנן ספרות שהיבואן שומר לאנשי שלומו ו/או ללקוחות שהוא חפץ ביקרם.

לענין סדרות שלמות אשר לכאורה "ישנות" יותר, זה קורה לאחר שמשרד התחבורה שם לב שיבואן מסוים לא מכר מספיק ונותר עם סטוק של מספרים.

אם ניקח לדוגמה את יבואן קמור- ב.אם.וו. שמוכר כמות מצומצת של מכוניות מידי שנה, ניתן להיווכח בקלות שהוא עדיין עם סיומת 16, שיבואנים רבים מיצו כבר בשנת 96 או 98.

• תוכן חדש...