Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

טסט [רכב ללא, לאחר שנה]


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברצוני לדעת אם אני רוצה ליקנות רכב אך אין לו טסט שנה שלמה מה אני צריך לעשות על מנת לעשות לו אותו, הכוונה שלי אם ישנן בעיות כולשהן לעשות טסט מה עליי לעשות? לשלם הגרת טסט של שנה קודמת או שהרכב נחשב שירד מהכביש?

תודה לכולם.

פורסם

אתה צריך לשלם את האגרה של כל השנים שלא היה טסט. (אם הרכב לא היה בהקפאת רשיונות - אתה חייב לשלם את כל האגרות, כי ללא תשלום זה לא יעבירו אותך טסט)

 

לאחר שתיכנס למכון, אם ישנם ליקויים הבוחן ישלח אותך לתקנם ותשוב לטסט חוזר, ללא עלות למיטב ידיעתי, אך תצטרך לקבל אישורים מהמוסך על תיקון הליקויים שהבוחן שלח אותך לתקן.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
שלום לכולם, ברצוני לדעת אם אני רוצה ליקנות רכב אך אין לו טסט שנה שלמה.

 

אתה מתכוון שיש לו לטסט לכמה חודשים, או שאין לו טסט בכלל?

 

אם אין טסט בכלל, כבר קיבלת מידע מקודמי,

אם יש טסט לכמה חודשים, אתה ממשיך לנסוע עם הרשיון של הבעלים הקודם בצירוף אישור העברת בעלות. כמה שבועות לפני מועד הטסט תקבל בדואר רישיון חדש על שמך. אחרי שתשלם את אגרת החידוש אתה ניגש למכון טסטים כדי לבצע את הטסט.

אם יהיו ליקויים תצטרך לתקן אותם.

לאחר מכן הרישיון יהיה תקף לשנה נוספת.

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם

תודה רבה לכם עזרתם לי מאוד אני פשוט סטודנת ואני נוסע ליראותו בעוד מיספר שעות, הרכב עומד ללא טסט שנה שלמה התכוונתי לזה.

תודה על עזרתכ, מודה לכם מאוד תודהה

פורסם
אני לא מומחה, אבל רכב שעומד שנה בלי טסט זה לא סימן טוב.

 

מצתרף גם

 

ולא נראה לי שיהיה ניתן לעשות העברת בעלות לרכב ללא טסט.

פורסם

אני ממליץ לך לגשת לטסט ביחד עם המוכר, כך שאם יהיו בעיות תוכל להתגמש איתו במחיר ואולי לסגור עסקה טובה יותר.

 

נ.ב.

באמת תבדוק למה הרכב ללא טסט שנה שלמה.

פורסם
אני לא מומחה, אבל רכב שעומד שנה בלי טסט זה לא סימן טוב.

 

+1. אבל יכול גם להיות שלבעלים לא יה מספיק כסף להעביר את הרכב טסט, ולאחר שנה שהוא יושב בחניה ומעלה אבק, והביטוח חובה שצריך לעשות, נשבר לבעלים והוא רוצה להעיף אותו.

 

אבל יכול גם להיות שלרכב יש בעיה רצינית כלשהי, והבעלים לא רוצה לתקן...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

×
×
  • תוכן חדש...