Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוגאטי ויירון.. הדחיה (פרק 253) !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, בשורה קשה. מכונית העל של בוגאטי, ומכונית ראשונה של היצרן הצרפתי מאז נרכש על-ידי פולקסווגן, מתעכבת זו הפעם המי-יודע-כמה. כעת מדווחים לנו על בעיה בקירור המנוע, הדורשת שינוי בתיעול האוויר והגדלת המצננים. כתוצאה מכך נדרשים גם שינויים לשילדה ולמרכב - שני מרכיבים שכבר "נחתמו" כמוכנים.

לבעיית הקירור מצטרפת בעיה גם בתיבת ההילוכים, ה-DSG (תיבה סיקוונסיאלית עם שני מצמדים) המתקדמת. לפי שמועות, המכונית צפויה להגיע לייצור רק ב-2005 - איחור של לא פחות משנתיים מהיעד המקורי. אגב, בעבר נדחה שיווק הויירון מספר פעמים, בין היתר בגלל בעיית צמיגים, אוירודינמיות, בעיות יציבות, מנוע, ובעצם - מה לא.

(ynet)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אכן, בשורה קשה. מכונית העל של בוגאטי, ומכונית ראשונה של היצרן הצרפתי מאז נרכש על-ידי פולקסווגן...

...לבעיית הקירור מצטרפת בעיה גם בתיבת ההילוכים, ה-DSG (תיבה סיקוונסיאלית עם שני מצמדים) המתקדמת...בעבר נדחה שיווק הויירון מספר פעמים, בין היתר בגלל בעיית צמיגים, אוירודינמיות, בעיות יציבות, מנוע, ובעצם - מה לא.

(ynet)

מה שאתה לא מבין הוא שלא מדובר בבעיות,ישבו מהנדסי פולקסוואגן וראו איך מנסה BMW לשמר את טוהרת רולס-רויס\מיני\ריינג' רובר "כמו פעם",ישבו חשבו והחליטו:

"הנשק שלנו לשימור המסורת הצרפתית חייב להיות מכונית שתצא לשוק עם מפרט בעיות חדשני וחסר תקדים"...אמרו ועשו :shock:

פורסם

זה הופיע באתרי חו"ל לפני כמה ימים אבל לי כבר לא נעים לכתוב על זה.

כמו שאני תמיד אומר:

שילמדו ממרצדס ויקנו להם איזה חברה אנגלית שתייצר להם את המכונית

אייל

פורסם

של VW (שלא לדבר על הכבוד שלהם) אני חושב שהם עברו את נק' האל חזור ושהם יהיו חייבים להשלים את הפרוייקט גם אם זה יעלה להם בהפסדים כספיים. בנוסף, אם VW לא תצליח עם הוירון אזי אין טעם בכלל להמשיך עם המותג שכן ספק אם מישהו יזמין מהם יחידה מהרכב הבא לאחר שהוא רואה שVW לא מסוגלים לספק את הסחורה...

עם זאת כאשר VW ישווקו את המוצר המגומר וחף הליקויים אזי על אף אי העמידה בלו"ז, לקוחות פוטנציאלים לא יחששו להזמין מהם דגמים בידיעה שהמוצר בסופו של דבר יגיע אליהם (קחו בחשבון שזמן הוא לאו-דווקא קריטי כאשר אנו מדברים על מכוניות מהסוג הנ"ל ושאילו VW לא היו מצהירים על תאריך סופי כל פעם אזי לא היתה בעיה עם משך הזמן עד למוכנות הרכב).

נ.ב.

אל תבינו אותי לא נכון, לזמן ההמתנה למוצר יש השפעה מסויימת אבל בליגה המסויימת הזו זה לא מה שימנע ממישהו להזמין יח' (או יחידות).

פורסם

קודם כל אז לVW יש חברה אנגלית ששמה בנטלי ולא מזמן פורסם שבנטלי זה האוטו הכי יקר עם הכי הרבה מותרות ביפנים

דבר שני אני רוצה להגיד שהבוגטי תימכר כמו שלא נימכרה מכונית אף פעם משום שאין עוד מכוניות עם 1001 כ"ס ובכך שהם דוחים את ההשקה הם רק מגדילים את הציפייה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
קודם כל אז לVW יש חברה אנגלית ששמה בנטלי ולא מזמן פורסם שבנטלי זה האוטו הכי יקר עם הכי הרבה מותרות ביפנים

דבר שני אני רוצה להגיד שהבוגטי תימכר כמו שלא נימכרה מכונית אף פעם משום שאין עוד מכוניות עם 1001 כ"ס ובכך שהם דוחים את ההשקה הם רק מגדילים את הציפייה

את בנטלי הם הרגו .

לקונטיננטל GT אין שום קשר לבנטלי,הכל חלקים מדגמים של VW.

את הבוגאטי הם ימכרו הרבה בגרמניה כמו שהם מוכרים הרבה למבורגינים בגרמניה.

זאת גאווה לאומית שלהם

אייל

פורסם

אולי הם הרגו את בנטלי אבל תגיד לי מה גורם לשייח עשיר מערב הסעודית עוד ליקנו 10 כאלה לו ולמשפחה שלו

דבר שני ניראה לי יש חוהגה בכל אירופה ואת הלמבורגינים יש לא רק בגרמניה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...