Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאסתי ב-XP, או: איך באמת WINDOWS 7?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני עובד שנים על XP ומתכוון לשדרג ל-7 בגירסאת 64BIT בזמן הקרוב.

להלן המפרט שלי:

Q6600 G0 2.4GHz + TT V1

ASUS P5K SE

OCZ Platinum 3GB DDR2 800MHz

Inno3D 8800GT 512MB + TT DuOrb

TT ToughPower 650W

אגב המחשב בן יותר מ3 שנים כבר. כמו כן רציתי לשאול ממשתמשי ה7 - כמה זיכרון מומלץ למערכת זו ע"מ שתעבוד במיטבה?כי אני גם רוצה להוסיף זיכרון. תשובות מניסיון בבקשה...

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

משתמש ביתי מבחנתי

זה משתמש שלא מקודד סרטים או דוחס קבצי ראר או עורך קבצי וידאו או מפעיל משחקים ברמה גבוהה מאד.

אם המשתמש לא עושה את הדברים הללו גם גרסאת 32 תספיק בהחלט, יתרון למערכת 64BIT שמנצלת טוב יותר את המעבד בקטגוריות הללו.

ובכל זאת תוכניות שרצות במערכת 64BIT דורשות זיכרון גבוהה יותר משל 32BIT.

אין סתירה בין מה שאמרתי.

אלכס, הזיכרון המינימלי ל 64BIT הוא 3GB, למיטב ידעתי זה מספיק אבל אני הייתי משדרג ל 4:-P ומשלים את החבילה למושלמת.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

לדעתי מיותר. אבל מי אני שאגיד לך לא.

לא תרגיש שדרוג כי 4 GB מספק את המערכת בהחלט ובכל זאת אני לא יודע מה הדרישה שלך מהמחשב.

פורסם
אתה לא רואה סיבה לשדרג מויסטה?

כל כך הרבה באגים וקריסות מערכת יש לויסטה.

ועוד לא דיברנו על הבאגים בהארדיסק, כל הזמן מערכת הגיבוי ממלאת ג'יגות על גבי ג'יגות בחומר חסר משמעות ומאבדת קבצים חשובים וכשאתה מוחק אותו אתה מגלה שנימחקו קבצי מערכת שאתה לא יודע איך הם קשורים לשם ואני מדבר במחיקת הדיסק הרגילה שמנקה קבצי TEMP בעיקר.

תשמש בויסטה במצב שינה באופן קבוע למשך חצי שנה ותראה שהסינכרון עם הארדיסק דפוק ותמיד נמחקים קבצי מערכת בניהם דרייברים. ואלו רק חלק מהבאגים שאני זכיתי להכיר במערכת ההפעלה הגרועה והכבדה הזו במשך השנים במספר המחשבים שבירשותי !

ווינדואוס 7 היא מערכת שנבנתה מחדש בניגוד לויסטה, חוץ ממשק גרפי תואם וכמה שיטות הפעלה חופפות הבדל השימוש בניהם הוא שמים וארץ.

אצלי ויסטה לא קרסה מעולם, לא ממצב שינה ולא שום דבר. לא נעלם שום קובץ, בטח ובטח לא נעלמו שום דרייברים ומערכת לא נתקעה מעולם. מחשב עם ויסטה נימצא בשימוש יומיומי, בדיוק כמו המחשב עם 7 ובדיוק כמו מחשב עם XP.

לכן אני שוב חוזר וכותב, לאלה בינינו שברשותם מערכת הפעלה ויסטה חוקית עם רישיון, אני לא רואה סיבה להשקיע כסף (אלא אם כן יש פיצ'רים ספציפיים שיש ב7 ואין בויסטה ואתם חייבים אותם - אבל זה סיפור אחר) ב-7 ולשדרג.

מנגד, אין היום הצדקה לקנות מחשב חדש עם ויסטה, כאשר זמינה כבר 7.

מבחינת באגים, יש עדכונים לויסטה ויש SERVICE PACK. אצלי ויסטה היא SP1.

יש כאלה שיש להם חבילה שכוללת שדרוג בחינם לויסטה - כאן השדרוג ללא ספק משתלם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם אצלי ויסטה הייתה מותקנת אך ורק עם SP1 בכל ארבעת המחשבים. בכולם היו תקלות שקראתי עליהם גם בגוגל.

סתם בשביל בכיף, הייתה תקלה ידוע לכל כונני הסידי שמשווקים גם במחשבי HP ובמיוחד בסוני VAIO אם איני טועה של חברת OPTIRAC. אתה מדליק את המחשב ופתאום אתה רואה שכונן הדיסקים נעלם, לקח כמה חודשים עד שמצאו לזה FIX. משתמש ביתי לא היה יודע איך לאתר את התקלה בכלל, הוא פשוט היה בטוח שהכונן הלך לעולמו. יצא לי להתקל בתקלה הזאת כשדודי הביא את המחשב החדש שלו אלי ולא הבין מה פשר העניין עד שישבתי וחיפשתי וגוגל מצא את הבעיה ואת הפתרון.

לא חסרים אנשים שמרוצים מהמערכת ולא חסרים אנשים שלא מרוצים ממנה, הצד נוטה יותר לשלילה מאשר לחיוב.

את עניין השידרוג מויסטה ל-7 למי שרכש את המערכת באופן חוקי נשאיר בצד למרות שאני הייתי כן משקיע ומשדרג כי לי חשובה יציבות מעבר לשימוש היום יומי גם לעבודות, לחומר שבמחשב ואם זה עסק אז בכלל.

פורסם

כרגע עם מערכת הXP הליבה ה"מרובעת" שלך אינה בשימוש היות והמערכת אינה יודעת לנצל אותה, WIN7 תשפר בצורה ניכרת את ביצועי המחשב.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
אצלי ויסטה לא קרסה מעולם, לא ממצב שינה ולא שום דבר. לא נעלם שום קובץ, בטח ובטח לא נעלמו שום דרייברים ומערכת לא נתקעה מעולם. מחשב עם ויסטה נימצא בשימוש יומיומי, בדיוק כמו המחשב עם 7 ובדיוק כמו מחשב עם XP.

לכן אני שוב חוזר וכותב, לאלה בינינו שברשותם מערכת הפעלה ויסטה חוקית עם רישיון, אני לא רואה סיבה להשקיע כסף (אלא אם כן יש פיצ'רים ספציפיים שיש ב7 ואין בויסטה ואתם חייבים אותם - אבל זה סיפור אחר) ב-7 ולשדרג.

מנגד, אין היום הצדקה לקנות מחשב חדש עם ויסטה, כאשר זמינה כבר 7.

מבחינת באגים, יש עדכונים לויסטה ויש SERVICE PACK. אצלי ויסטה היא SP1.

יש כאלה שיש להם חבילה שכוללת שדרוג בחינם לויסטה - כאן השדרוג ללא ספק משתלם.

במסגרת עבודתי יצא לנו להתקין יותר ממחשב אחד עם גירסת וויסטה [רמז דק התפקידים הקודמים שלי הייתי מנהל IT].

באחד הפיילוטים הגענו למספר של למעלה מ 50 מחשבים עם VISTA וכן בכולם ניסינו את העדכונים ומן הסתם הכל ברשיון.

מספר התקלות פשוט מטורפות החל ממערכות שקרסו כששלחו עבודת הדפסה למדפסת צבעונית וכלה במחשבים שלא התעוררו ממצב הייברנייט.

לקח לנו המון זמן לבצע את הבדיקות ולקחנו החלטה שלא משדרגים !

להשתכנע שכדאי להתקין את WIN 7 זה כבר היה קל [החיסכון בעלויות תפעול צוות ההלפ דסק צנחו משמעותית ,בגלל אפשרויות הרול בק במקרה של תקלה או בשימוש ה NTFS החדש.]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני מספר חודשים עובד כבר עם 7.

האמת, השדרוג היחיד שאני מרגיש מXP, הוא שהכל שקוף ונראה טוב יותר.

אין שם שום דבר שלא קיים בOSX כבר זמן רב.

בגדול מערכת הפעלה טובה, שווה התקנה מבחינתי.

!AWDSOME

פורסם

מחזק את המחזקים המחוזקים בחוזק מחוזק ביותר - תתקין 7 ! :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

דווקא יש הרבה חידושים.

רובם מתחת למכסה המנוע.

לדוגמא גרסת ה NTFS הינה חדשה לגמרי והפכה להיות JOURNAL FILE SYSTEM פשוט יעילה ולא איטית למרות כל אפשרויות השיחזור.

הקרנל גם הוא עבר דיאטה ומהיר בטירוף [במבחני IO וטיפול בבעיות פסיקה IRQ].

אפשרויות ה SLEEP \ HIBERNATE עברו שיכתוב וכרגע נכנסות ויוצאות ממצבי השהיה במהירויות גבוהות עד פי 3.

ויש עוד ועוד אבל עזוב.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...