Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאסתי ב-XP, או: איך באמת WINDOWS 7?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.ה-XP עושה בעיות מעצבנות כבר לא מעט זמן שלא נותנות לי לתפקד ביומיום ומשביתות לי את השימוש היומיומי.משיחה קצרה עם בן דוד שלי, טוען הילד שהוא מרוצה מאוד מ-WINDOWS 7, מהירה יותר, פחות מסורבלת וחביבה יותר למשתמש.מישהו התנסה וכבר עובד איתה? זקוק לחוות דעת אם כדאי לעבור או שפשוט להישאר עם ה-XP PRO ופשוט לנסות לבלוע את הצפרדע.*VISTA לא באה בחשבון - לא סובל אותה.תודה לעוזרים, ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

במילה אחת : מדהימה.

מהירה ,זריזה .

כבר בשלב ההתקנה הייתי בשוק,

20 דקות התקנה ואחריה היא זיהתה את כל הרכיבים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אין ספק ש-windows 7 עדיף על XP,אבל זה תלוי עד כמה המחשב שלך חזק.

לדוגמה - על פנטיום 4 עדיף XP.

windows 7 לא דורש סופר מחשב אבל על מחשב ישן חווית המשתמש יכולה להיות לא נעימה.

תלוי גם אם אתה מעוניין בממשק ה-AERO (כל החלונות השקופים וכו') שדורש כמות מסוימת של משאבים.

בקיצור,אם תגיד מה המפרט שלך,תוכל לקבל תשובה 100%.

There is no fate but what we make for ourselves

פורסם

מסכים עם קודמיי.

win7 פשוט מעולה.

זריז,יציב,נוח,יפה ובעיקר לא מסורבל ועושה המון עבודה לבד בלי התערבות של המשתמש,כמו שיש בXP.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

כבר שנה עם WIN7 ואני מאוד מרוצה.

בהתחלה כנסיין של מייקרוסופט ,אחר כך בגרסא מלאה.

הבעיה עם מחשבי פנטיום 4 שלא תמיד יש תאימות מלאה לכל החומרה שלהם , ולפעמים גם היצרן לא טרח לכתוב דרייבר לWIN7.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני יכול לפרט שעל מחשב PENTIUM 4 התקנה זיהתה 99% מהדרייברים.

אמנם המחשב הינו DELL אבל זיהתה ובאמת המחשב טס.

מה שכן בגלל שאין לי כרטיס מסך טוב במחשב ההוא אז ביטלתי את ממשק האירו.

ולמי שמכיר כל מערכת ההפעלה למטה שונה לגמרי מה XP [היא מבוססת על טכנולוגית VM של מיקרוסופט המוטמעת ברמת הקרנל].

מה שגורם לה לצרוך טיפונת יותר זיכרון ומעבד בהפעלה ראשונית,

אבל ככל שתעמיס עליה הדבר כאילו לא ישפיע עליה.

כבר הגעתי למצב של 100% CPU והמחשב לא נתקע וממשיך לעבוד כאילו כלום לא קרה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

מפרט די גיימרי.מחשב שנקנה לפני שנתיים אך היה חזק מאוד לתקופתו (מעבד QUAD CORE), כרטיס מסך חזק (8800GT), לוח של NVIDIA 650SLI, ועוד דברים שאני לא הכי זוכר כרגע. מספיק טוב?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

גם אני כבר כמעט שנה עם 7 ואין לי אפילו דבר אחד רע להגיד עליו.

רוץ להתקין, בטוח לא תצטער!

פורסם

בהחלט מערכת הפעלה מוצלחת. מהירה, יציבה ואפילו מרגישה קלילה בהתחשבות עטיפת הגרפיקה המוצלחת שלה.

אני משתמש בה כבר מאז גרסאת ה RC1 למעלה משנה וחצי. החסרונות היחידים הם בחלק מהתקנת התוכנות הישנות שהייתי עובד איתם, אבל ברוב בהמצבים כשמסמנים באופצית ההתקנה "תאימות XP/VISTA המערכת מתקינה ועובדת היטב גם עם תוכנות ישנות.

אני ממליץ על התקנת גרסאת 32BIT למשתמש הביתי ואפילו הביתי+, אין צורך ב 64BIT היא סתם זוללת הרבה זיכרון ולדעתי גם קצת יותר "סמיכה", לעומת זאת אם אתה גיימר ומפרט המחשב שלך חזק 64BIT תהיה עדיפה.

המערכת לא דורשת הרבה משאבים, אם תרצה להציג את מטרותך על מנת לדעת איזו גרסא עדיפה מבחינת אופי השימוש שלך במחשב, ברצון.

אגב 8800GT היום נחשב לכרטיס ממוצע בלבד ולכן משחקים כבדים לא ירוצו עליו בצורה המקסימלית ולדעתי גם במצב כזה הייתי משתמש בגרסאת 32BIT.

יש להדגיש שגרסאת 64BIT משתמש כמעט בכמות כפולה של זכרון לצורך הפעלת כל תוכנית ולכן חשוב שתציג את כמות ה RAM של המחשב שלך שהיא המשפיעה ביותר בהחלטה.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

ממשק של 7 מאוד דומה לויסטה אך משופר בכמה מובנים. בתור אחד שיש לו גם XP, גם ויסטה וגם 7, אני יכול להגיד שאין הבדל מהותי בממשק בין ויסטה ל-7, אבל 7 משמעותית מהיר יותר בתגובות (חלונות 7 זה למעשה חלונות 6.1, כאשר ויסטה זה 6.0).

אחרי XP, לוקח זמן להתרגל, אבל ממשק מאוד נוח, במיוחד אם עובדים עם מספר חלונות פתוחים בו זמנית (אפשר להעביר בעכבר על כפתור של חלון והוא מציג חלון קטן שבתוכו רואים את תוכן של חלונות ששיכים לאותה אפליקצייה).

מבחינת ביצועים, ויסטה לא רעה כשלעצמה, הביצועים סבירים אפילו על מחשב נייד. רק צריך מספיק זכרון וזה עובד יופי.

השם הרע שיש לויסטה, זה בעיקר סטיגמא, אבל בהחלט שווה לקחת חלונות 7 בכל המובנים. אבל למי שיש ויסטה, אני לא רואה סיבה לשדרג (במיוחד עבור כאלה כמוני שמקפידים לקנות מערכת הפעלה, השקעה של 800ש"ח אינה משתלמת לדעתי במקרה של שדרוג).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה לא רואה סיבה לשדרג מויסטה?

כל כך הרבה באגים וקריסות מערכת יש לויסטה.

ועוד לא דיברנו על הבאגים בהארדיסק, כל הזמן מערכת הגיבוי ממלאת ג'יגות על גבי ג'יגות בחומר חסר משמעות ומאבדת קבצים חשובים וכשאתה מוחק אותו אתה מגלה שנימחקו קבצי מערכת שאתה לא יודע איך הם קשורים לשם ואני מדבר במחיקת הדיסק הרגילה שמנקה קבצי TEMP בעיקר.

תשמש בויסטה במצב שינה באופן קבוע למשך חצי שנה ותראה שהסינכרון עם הארדיסק דפוק ותמיד נמחקים קבצי מערכת בניהם דרייברים. ואלו רק חלק מהבאגים שאני זכיתי להכיר במערכת ההפעלה הגרועה והכבדה הזו במשך השנים במספר המחשבים שבירשותי !

ווינדואוס 7 היא מערכת שנבנתה מחדש בניגוד לויסטה, חוץ ממשק גרפי תואם וכמה שיטות הפעלה חופפות הבדל השימוש בניהם הוא שמים וארץ.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

אני ממליץ על התקנת גרסאת 32BIT למשתמש הביתי ואפילו הביתי+, אין צורך ב 64BIT היא סתם זוללת הרבה זיכרון.

תיקון קטן:

אין קשר בין משתמש ביתי או משתמש אחר.

32BIT אינה תומכת בזיכרון ראם מעל 3 גיגה,לכן בעלי 4 ומעלה חייבים 64BIT כדי לנצל את כל הזיכרון.

64BIT די מיותרת על 3 גיגה ומטה אבל היא איננה זוללת זיכרון או גורעת מהביצועים באופן מורגש.

במחשבים החדשים והסבירים עדיף 64 מכל הבחינות.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...