Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גימור כחול שחור לנשק - gunblue

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש עבור חבר:

מדובר בנוזל שבאמצעותו מבצעים בבית ע"י תהליך פסיבציה - גימור כחול מתכתי עמוק למתכת, נשק בדרך כלל.

יש למישהו מושג היכן אם בכלל ניתן להשיג בארץ? בחנויות למטייל נמכר בקבוקון במיליון ומשהו ש"ח, לא כל כך מעשי.

חנות הנשק להב לא טורחים לענות לטלפונים ושאר חנויות הנשק במרכז לא מחזיקות בחומר, אלא רק לשימוש עצמי לתיקונים וכו', וכמובן שלא יגלו לו היכן הם רוכשים (מה! הם פראיירים?). הבחור רוצה לבצע התהליך לכמה עשרות לוחיות מתכת.

תודה מראש.

פורסם

אני מברר עבור מיכה שטיינמן, אשר אין לו עדיין גישה לכאן: הוא חושב שיהיה קצת מסוכן להביא בדואר חומר כזה מחו"ל וחושש שזה יעצר במכס. בכל זאת הוא מוגדר חומר כימי, ואפילו די חריף. היות והוא לא יודע איך המכס יתנהג, הוא מחפש כאן בארץ.

פורסם

תרים טלפון לכימו הנדסה באשדוד ושאל. יכול להיות שיש להם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הדבר היחיד שלא הבנתי הוא למה לצבוע את האקדח בכחול...?! מישהו יכול להסביר? לצרף תמונה של דבר כזה?

פורסם

קודם כל, לא מדובר באקדח, אלא בכמה פיסות מתכת של איזו עבודה שלו. דבר שני, לא מדובר בכחול כחול, כפי שאתה ואני מכירים, אלא בגוון השחור עמוק, עם נטייה לכחול מאד כהה, אשר בו צופו פעם כלי נשק (היום יש כבר ציפויים וגימורים אחרים).

• תוכן חדש...