Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה ניתן לראות AUDI R8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו הזה כבר מאז שהוא יצא לא יצא לי לראות אותו.

מישהו פה יודע איפה ניתן לראות אותו באזור בת-ים, חולון, ראשל"צ?

תודה ויום טוב.

פורסם

תשמע כתובת של בנאדם לא יתנו לך פה, אתה יכול לראות אותם שהן מסתובבות איפשהו ,אחרי הכל זה אוטו בד"כ זה מה שהוא עושה, אבל זה יכול להיות בכל הארץ כי אנחנו לא עוקבים אחרי הבעלים ומשיגים נקודות יעד עיקריות שלהם, תאמין לי יצא לי לראות כמה במקומות שלא הייתה מצפה לראות אותם, או שתלך לכל מיני מפגשי מועדונים ותקווה שהם יגיעו, למפגש אספורט האחרון הגיעו 2 דרך המועדון של פייביש, בכ"מ אם אתה באמת רוצה לראות כמו שצריך ולבדוק סע לסוכנות בהרצליה פיתוח יושבת שם יופי של V10 ולא תצתרך לדחוף לאיזה בחור את הפרצוף לאוטו, בגלל שזה ממש לא מנומס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...