Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילואים ו"חבר"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל כך הרבה דיברו על הזכויות החדשות של המילואימניקים ובסופו של דבר, אכזבה נוספת:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3882244,00.html

"בצה"ל סרבו לצרף את חיילי המילואים למועדון "חבר""

גם אני קיבלתי ת'כרטיס החדש הזה "בהצדעה" לפני מספר ימים, האמת? אין כאן שום חידוש מעניין.

רשיון ב10 שקלים זה נחמד, אבל החידוש הבא שלי זה עוד 9 שנים, 5% הנחה על רישוי זה חוסך לי 4 שקלים בערך בחודש.

ארוחת בוקר זוגית ב59 ש"ח זה נחמד, אבל לא יותר מזה.

לעומת זאת הזמנתי אלטו לפני חודשיים ואם המילואימניקים היו גם כן מקבלים את הזכויות של "חבר", זה היה חוסך לי לא פחות מ3,000 ש"ח.

אז אני שואל את עצמי, על מה בילבלו לנו ת'שכל כל כך? בסופו של דבר עוד כרטיס שמוסיף משקל לארנק שרק מזכיר לי ששבוע הבא שוב יש מילואים.

מה אתם אומרים?

פורסם

"חבר" הוא מועדון למשרתי הקבע והגמלאים שמשכורתם נעשית באמצעות מת"ש.

חלק מההטבות הניתנות לאנשי "חבר" מחוייבות באמצעות תלוש השכר שבו לצה"ל יש יד חופשית לחייב ולזכות.

אם מסתכלים על כמות המילואימניקים שיש במדינה, זה למעשה היה הופך כמעט כל בית-אב לחבר ב"חבר" ומן הסתם ברור שקבוצה בהיקף ארצי כה גדול היא למעשה האוכלוסיה ועל-כן ידעך כוחה כקבוצה יחודית.

התחרות להיטיב עם קבוצה כלשהי היא כדי לקחת את אותה הקבוצה לצד מסויים - ברגע שהקבוצה היא האוכלוסיה, חזרת למצב הכללי.

אתכה באמת חושב שסוזוקי יהיו מוכנים לתת הנחה של 3,000 ש"ח לכל בית ישראל ?

אתה באמת חושב שחברת סלולר תציע הנחה לכולם ?

אל תשכח שחלק משמעותי מהרווח של החברות בנוי על אלה שאינם מאוגדים בשום קבוצה. אם כולם היו מאוגדים, כנראה שכולם לא היו מקבלים.

חוץ מזה למה דווקא הסתכלת על ההנחה של 3,000 ש"ח - יש להם דגמים עם הנחה של 9,000 ש"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מצחיק שאתה אומר כל בית בישראל, בכל בית בישראל יש משרתי מילואים?

ניקח קצת סטטיסטיקה מהחברת אינטרנט בה אני עובד מזה 3 שנים.

40 עובדים, 25 גברים, 23 מתוכם בגילאים 21-40, רק 3 עושים מילואים. אני בטוח שזה לא מקרי, רוב האוכלוסיה לא עושה מילואים, בטח לא 10 ימי מילואים בשנה ומעלה.

ובכל מקרה, לא ציפיתי שיצרפו את כל המילואימניקים ל"חבר" אבל ציפיתי למשהו קצת יותר מעניין מארוחת בוקר ב60 ש"ח במקום 80 או הנחה של 50 ש"ח בשנה על אגרת הרישוי. לא רוצה להישמע ממורמר אבל מה לעשות אני בהחלט מאמין שלנו המילואימניקים מגיע קצת יותר לקבל מהמדינה.

בכל אופן אני בטוח שיש פה המון מילואימניקים, אני רק רציתי לשאול את דעתכם ולא להפוך את זה לשרשור מרמור :)

פורסם

לא התייחסתי לכמות הימים בשנה - זאת נקודה חשובה.

כשאמרתי כמעט כל בית בישראל התכוונתי שמספיק שבכל בית-אב יש מישהו שעושה מילואים כדי לחבר את כל המשפחה להטבות.

לא מזמן היה מבצע של פלאפון לעובדי מכבי - האבות בני ה-60 שעובדים שם דאגו שגם הילדים בני ה-35 יקבלו פלאפונים במבצע. ראיתי את היצירתיות של העובדים בכדי שהזכות תגיע גם לנכדים למרות שלא לזה התכוונו בהסכם. אפילו בני דודים השתחלו למבצע בקומבינה כמובן.

אגב, שלא תחשוב שהמבצעים של "חבר" הם כל כך מוצלחים - ככל שאני יודע, בתחום הסלולר, משפחות "חבר" מעולם לא קיבלו הטבות משמעותיות למרות שהקבוצה מונה עשרות אלפים. עובדי בנקים וקופ"ח השיגו תמיד הנחות אטרקטיביות במיוחד שבהחלט היה במה לקנא וההפרשים עמדו על 10-20 אג' לדקה שזה פער עצום.

אני לא חושב שאיש מילואים שקול לאיש קבע או גמלאי. איש קבע עושה 12 חודשים בשנה ובמקרים רבים 12 החודשים האלה הם 18 שעות ביממה. כשהוא פורש לגמלאות בגיל 45-50, המילואימניקים כבר מזמן הפסיקו להיות מילואימניקים.

המעט שמקבלים המילואימניקים הוא נומינלית מעט, אבל אל תשכח שבנוסף למשכורת שלך, אתה מקבל גם מענק שנתי, גם כמה הנחות קטנות פה ושם וכל זה רק על כחודש בשנה.

אם כבר להנהיג הטבה כלשהי - אזי הייתי הולך דווקא על הטבה בתחום הבריאותי כגון מנוי לחדר כושר בהנחה משמעותית, ניקוי אבן אצל שיננית ללא תשלום וכיו"ב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר ההטבות מוגדרות למי שעושה 10 ימים ומעלה בשנה , ולמשך שנה בלבד (אם השנה עשיתי 60 ושנה הבאה 9 אני אקבל רק לשנה אחת).

המספר הרישמי הוא סביב 90 אלף איש .

שזה רחוק מאוד מכל בית אב , רחוק מידי .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

90,000 מילואימניקים + כמה עשרות אלפים משרתי קבע וגמלאים.

בהנחה שבית-אב מכיל 4-5 נפשות, אתה עובר את החצי מיליון אזרחים - כמעט חצי ממנויי חברת סלולר כלשהי, כמעט כל מנויי חברת מירס.

אולי בגלל זה "חבר" גילה עניין בלהיות מפעיל וירטואלי סלולרי.

.

פורסם

אני לא חושב שההנחה שלך נכונה .

לפחות בגדוד שלי אני רואה שאחוז נכבד מהמשרתים הם רווקים , היום כשגיל ממוצע לחתונה במגזר החילוני שואף לשלושים וגיל הפרישה ממילואים הוא 40 , לא הייתי הולך על יותר משני ילדים ממוצע לחייל מילואים .

אני לא חושב שחיילי מילואים צריכים להיות חלק מחבר, הצרכים שלנו שונים.

אנחנו צריכים הנחות בתחומים שאנשי קבע לא מכירים או פחות מכירים, שיתנו לנו הנחות במיסים כמו ארנונה, חשמל, מס הכנסה ושכר לימוד, ולא הנחות בדרים שיגרמו לנו להוציא עוד כסף כמו ארוחות פרקי מים וכו' .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
90,000 מילואימניקים + כמה עשרות אלפים משרתי קבע וגמלאים.

בהנחה שבית-אב מכיל 4-5 נפשות, אתה עובר את החצי מיליון אזרחים - כמעט חצי ממנויי חברת סלולר כלשהי, כמעט כל מנויי חברת מירס.

אולי בגלל זה "חבר" גילה עניין בלהיות מפעיל וירטואלי סלולרי.

.

רבע במקרה של סלקלום ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

סלקום כבר מזמן חצתה את קו 3 מליון המנויים.

בדיחת ה"סלכלום" היא מימיה הראשונים של החברה, בשנת 95, כאשר היו בעיות קליטה בחלק מאזורי הארץ.

בקיצור- לקרוא לסלקום סלכלום זה בוגר בערך כמו להגיד "בית שימושי"

ובעניין הטבות לחיילי מילואים- הדבר הראשון שצריך זה להתייחס למילואימניקים כמו בני אדם בעת שירות המילואים, בדגש על אימונים, מה שלעיתים לא קורה- אוכל נורמלי, אספקת מים שוטפת ומגורים אנושיים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

רק עוד קצת מרמור על המועדון "בהצדעה" החדש. כדי לקבל את רוב ההנחות יש צורך לקנות את השובר דרך האתר ולאסוף אותו בתחנת דלק סונול. זה מסורבל ולא נח חבל שאי אפשר לקבל את ההנחה במקום עצמו.

אין לי תחנה כזאת קרוב לבית שלי והשקעה של נסיעה עד לתחנה כזאת הופכת את רוב הדברים ללא שוים

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

חרטה.

רוצים גם לתגמל וגם לעודד שירות במילואים? שישלמו 150% על החודש הזה, תראו כמה ירוצו לג'בלאות.

במקום זה באופן קבוע אני מפסיד כסף במילואים (עצמאי).

נו מילא, לפחות נותנים לי לשחק עם האמר בדיונות...

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...