Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום.

במצב שלי ברכב עכשיו אני מתחבר אל הרמקולים שלי,פולס 6.5, דרך החיווט המקורי ברכב.

מה שאומר שאני מגיע עד לקונסולה המרכזית ורק אז עובר לדלתות :oops:

אני רוצה עכשיו לעשות מקצה שיפורים ולהחליף את החוטים האלו לכאלה שאני יעביר בעצמי בעובי 16G, שיעברו ישירות אל הרמקולים.

אז פה מה שתקע אותי בעבר זה שלא הצלחתי להיכנס אל תוך השרוול בדלתות (טיוטה קורולה), הוא דחוס שם מאד וגם לא נגיש ממש.

יש איזו שיטה איך להעביר שם כבלים? לדחוף מברג או כבל חזק אחר?

איך המקצוענים עושים את זה?

+ האם כבלי 16G זה מספיק בשביל הרמקולים? המגבר נמצא בבגאז והרמקולים בדלתות הקידמיות.

ומה בקשר לטווטרים? הם כבר באים עם כבל דק של אולי 22G אז זה מספיק להם?

תודה, רביד.

* אני אצרף לכאן תמונה של מה קרה לכבל שהעברתי לא דרך השרוול, לא מחזה יפה.

פורסם

האם פירקת את השרוול או שניסית להעביר כאשר הוא מחובר?

אני לא מכיר את הקורולה, אבל ברוב הרכבים חיווט הדלת מחובר בעזרת קונקטור, שנמצא בקצה השרוול.

כדי להעביר דרכו חיווט יש לפרק אותו ולקדוח דרך שני החלקים שלו (יש הרבה חומר על כך בפורום) - לא פעולה חסרת סיכון ואם אין לך נסיון/אומץ/כסף לשאת בתוצאות, לך למתקין :wink:

לפעמים גם אחרי הקידוח קשה להשחיל את החיווט.

אני השתמשתי בתור מוביל בחוט חשמל בעל גיד בודד - הוא הרבה יותר קשיח מכבל רמקולים אבל לא מספיק קשיח כדי לגרום נזק.

השחלתי אותו תוך שימוש במעט סבון כלים, חיברתי אליו את כבל הרמקולים ומשכתי את שניהם חזרה.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

בהתחלה לא הבנתי על איזה פלג אתה מדבר שיש שם, עשיתי חיפוש באינטרנט וראיתי שבאמת יש הרבה רכבים שיש להם דבר כזה.

אבל אני זוכר שאצלי אין, כבר פירקתי את הגורמט מהמקום ורואים שאין שם פלג רק מקום לחוטים (ורואים שהם יוצאים בצד השני).

ההרגשה היא שיש מסביבים ליפוף של משהו שלא נותן מקום בכלל לזוז לידם.

• תוכן חדש...