Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראית התקנה יפה ומאוד נקייה.

ח"ח :)

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עושה רושם של התקנה טובה וראויה , אך השאלה היא כמה משלמים על התקנה כזו , על מנת שנוכל לקבוע ולתת חוות דעת על העבודה דרוש לדעת כמה שולם על ההתקנה הזו . אם שולם 700 שקל זה יפה וטוב אם שולם 2000 שקל זה כבר ביקורת שונה לגמרי הרי ..

מעבר לזה אני הייתי ממליץ לו להימנע מהקבל . מיותר .

כמו כן הייתי ממליץ לגשר את שני הערוצים עבור הדוטק / לעבוד אקטיבית עם ארבעת הערוצים לסט הקידמי . את הקואקסיאלים המיותרים גם כך הייתי מגביר על ההדיוניט אם הלקוח לא מוכן לוותר עליהם .

מה אומר בעל הרכב , מה דעתו על הסאונד ? הוא מוזמן לדיון כמובן . זה יהיה הרבה יותר מפרה

פורסם

אני לא חושב שמתאים לדבר פה על מחירים. יש עבודה שאתה רוצה שהוא יעשה - צור איתו קשר בפרטי, מעבר לזה אין טעם להתחיל להגיד כמה כל עבודה עלתה.

חוץ מזה התקנה נקייה וטובה:-)

פורסם
עושה רושם של התקנה טובה וראויה , אך השאלה היא כמה משלמים על התקנה כזו , על מנת שנוכל לקבוע ולתת חוות דעת על העבודה דרוש לדעת כמה שולם על ההתקנה הזו . אם שולם 700 שקל זה יפה וטוב אם שולם 2000 שקל זה כבר ביקורת שונה לגמרי הרי ..

כמו כן הייתי ממליץ לגשר את שני הערוצים עבור הדוטק / לעבוד אקטיבית עם ארבעת הערוצים לסט הקידמי . את הקואקסיאלים המיותרים גם כך הייתי מגביר על ההדיוניט אם הלקוח לא מוכן לוותר עליהם .

מה אומר בעל הרכב , מה דעתו על הסאונד ? הוא מוזמן לדיון כמובן . זה יהיה הרבה יותר מפרה

אני חולק עליך, כמה שווה העבודה זה נטו שיקול של הלקוח ששילם עליה

אתה צריך לבקר את העבודה כעבודה ולפי הרמה והמורכבות שלה,

בדיוק כמו שאם מתקין יעלה לפה התקנה זוועתית הוא יקבל ביקורת צולבת, ולא ישנה אם הוא יגיד שהלקוח שילם 10 שקל

כי ההתקנה עדיין תהיה ברמה ירודה,

פורסם

הגברה אקטיבית מצריכה לא רק מגבר, גם יחידת ראש שונה ו/או מעבד, אני לא בטוח שזה מה ששאף אליו הבחור שהתקין את המערכת

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אם אני לא טועה לגבי היחידת ראש בשילוב עם המגבר לסט 2 חלקים לא צריכה להיות בעיה . לא מדובר פה בסט שלושה חלקיקים .

לגבי אם המחיר כן מדד או לא , אני חושב שכן , התקנה נמדדת גם לפי המחיר . כמובן לא במצבי קיצון של התקנת היי אנד או התקנת פח .

פורסם

התקנה בהחלט נמדדת לפי המחיר - אך הביקורת לא ניתנת לפי תמחור ההתקנה

את המחיר הסובייקטיבי שרלוונטי לרכב שלך תוכל לקבל אצל מתקין כזה או אחר, לא על גבי הפורום לדעתי

בכל מקרה, אתה לא חייב להסכים איתי כמובן,

גם זה קורה :lol:

פורסם

ערב טוב

לגבי מחיר ההתקנה: אני מנוע מלפרסם את מחיר ההתקנה

זה לא אתי לפרסם מחיר כמו שציין עתיד, נושא המחיר הוא משא ומתן בין בעל העסק ללקוח בלבד

מעבר לזה כמו שאני מכיר את בעל הרכב הוא משוטט בפורום ובמידה ויחליט לפרסם יותר פרטים זו זכותו הבלעדית

ואני מצטרף להזמנה כלפיו לבוא להגיב ולומר עד כמה הוא שבע רצון

בקרוב תמונות מהתחלת פרוייקט "רכב דמו DLS ישראל"

תודה

דרור

פורסם

התקנה על הכיפאק, אסטטי ונקי :mm_yeah:

לגבי נושא התימחור ולמה אין לו שום קשר לעניין, אני אתן דוגמא מהתקנה שהבוס שלי ביצע לא מזמן ברכב שלו -

אתה יכול להתקין יחידת ראש 'מסובכת' יחסית (מכשיר double din + יחידת gps + יחידת bt + מקלט טלוויזיה) בעלות של 200-300 ש"ח ולצאת אחרי שעה וחצי מהמתקין.

לחילופין - אתה יכול להתקין את אותה יחידת ראש בעלות של כמעט אלף שקלים בהתקנה שתיקח כ-6 שעות (וזה מה שהבוס שלי עשה).

מתמונות של אחרי ההתקנה אתה לא יכול לדעת כמה זמן הושקע בעבודה ואיך העניינים נראים מאחורי הקלעים.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

דוגמא מעולה נוספת זה מערכות אזעקה

ב2 המקרים אתה לא תראה כלום למעט איזה LED בודד,

ובשני המקרים בלחיצה הרכב יפתח ויסגר

רק שבהתקנה אחת יש לך מאחורי הדש בורד ערמה של חוטים מסובכת בתוך עצמה,

עם חיבורים של ליפופים ועליהם איזולירבנד

וחוטים שחוצים את הדש בורד בלי שום סלילה הגיונית

במקרה אחר יש לך אזעקה שמקובעת לגוף הרכב במקום יציב, וכל הסלילה של החוטים נעשיית צמוד לצמות המקוריות של היצרן

הכל מוגן בצינור שרשורי,

וכל החיבורים בהלחמה מסודרת עם בידוד מתכווץ.

פורסם

רק רוצה להצטרף לברכות באמת עבודה יפה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...