Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה 2006 - 1800 אוטו'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש רכב,

דרשיות בסיסיות , שיהיה נוח לנהיגה וזריז ככל האפשר.

מחיר - כמה שפחות.

אמינות - גבוהה בלבד (מוכן לשלם יותר על-ממת לא לראות מוסך יותר מידי).

עד עכשיו הייתי די סגור על מאזדה 3 - 5 דלתות שנת 2006 - 1600- מחיר נע סביב ה-80,000.

ראיתי ביד 2 אופל אסטרה 2006 - 1800 - שמורה (קילומטרז נמוך) , וראיתי שהמחירים של הרכב נעים סביב 65,000

רציתי לדעת קצת על האופל, האם היא אמינה, נוחה, זריזה, חסכונית וכל דבר שרק יוסיף לי לשיקול.

מבחינה חיצונית שניהן נעימות לעין, על הנייר האופל אמורה להיות יותר חזקה ורמת גימור גבוהה יותר,

אבל אין כמו ניסיון של אנשים.

תודה.

פורסם

באירופה האסטרה היא אחת המכוניות הנמכרות בסגמנט! המכונית נחשבת שם לאמינה, מהנה ונאה.

בארץ יש בעיה עם אופל. סליחה, לא עם אופל אלא עם היבואן של אופל...

כעולה חדש מאירופה, רכשתי כאן אופל אומגה ב2003, מכיוון שהכרתי את הפופולריות שלה מאירופה וכל מי שנועצתי בו המליץ עליה בחום.

מכרתי אותה לאחר 6 חודשים עם הפסד של 50K ש"ח (!!) לאור הטיפול המחפיר של מוסך UMI (צרפתי) ברכב הנ"ל!

דוגמא קטנה: כשבוע לאחר רכישת הרכב החל המנוע לעשן (בנזין, 2.6ל'). גררתי את הרכב לצרפתי, הם החליפו את הרדיאטור (אלפי שקלים) אך זה לא עזר. שוב גררתי את הרכב לצרפתי, הפעם החליפו את המד-חום (או משהו כזה). אתם וודאי מנחשים ששוב זה לא פתר את הבעיה. לבסוף הסתבר שצינורית וואקום השתחררה מהמקום וגרמה לכל הבעיות.

סך כל התיקונים לאותו שבוע 7,300 ש"ח כאשר צינורית הוואקום עלתה 58 ש"ח בלבד (שמרתי את החשבוניות לכל המעונין).

מובן שהמוסך התנער מאחריות ולבסוף נאות להעניק לי הנחה בסך 10% עבור העבודה, לפנים משורת הדין וכמחוות שרות כהגדרתם!

זאת דוגמא אחת בלבד. יש עוד!

אגב, מכרתי את הרכב ליהודי נחמד בירושלים שמכר אותו לאחר כחודשיים ל-מ.מ. מכוניות, שם ראיתי א האומגה 'שלי' מעלה אבק במשך חודשים ארוכים!

בהצלחה!

פורסם
באירופה האסטרה היא אחת המכוניות הנמכרות בסגמנט! המכונית נחשבת שם לאמינה, מהנה ונאה.

בארץ יש בעיה עם אופל. סליחה, לא עם אופל אלא עם היבואן של אופל...

כעולה חדש מאירופה, רכשתי כאן אופל אומגה ב2003, מכיוון שהכרתי את הפופולריות שלה מאירופה וכל מי שנועצתי בו המליץ עליה בחום.

מכרתי אותה לאחר 6 חודשים עם הפסד של 50K ש"ח (!!) לאור הטיפול המחפיר של מוסך UMI (צרפתי) ברכב הנ"ל!

דוגמא קטנה: כשבוע לאחר רכישת הרכב החל המנוע לעשן (בנזין, 2.6ל'). גררתי את הרכב לצרפתי, הם החליפו את הרדיאטור (אלפי שקלים) אך זה לא עזר. שוב גררתי את הרכב לצרפתי, הפעם החליפו את המד-חום (או משהו כזה). אתם וודאי מנחשים ששוב זה לא פתר את הבעיה. לבסוף הסתבר שצינורית וואקום השתחררה מהמקום וגרמה לכל הבעיות.

סך כל התיקונים לאותו שבוע 7,300 ש"ח כאשר צינורית הוואקום עלתה 58 ש"ח בלבד (שמרתי את החשבוניות לכל המעונין).

מובן שהמוסך התנער מאחריות ולבסוף נאות להעניק לי הנחה בסך 10% עבור העבודה, לפנים משורת הדין וכמחוות שרות כהגדרתם!

זאת דוגמא אחת בלבד. יש עוד!

אגב, מכרתי את הרכב ליהודי נחמד בירושלים שמכר אותו לאחר כחודשיים ל-מ.מ. מכוניות, שם ראיתי א האומגה 'שלי' מעלה אבק במשך חודשים ארוכים!

בהצלחה!

אומגה אי אפשר להחזיק בארץ, אין מה להגיד על המקרה שלך נשמע לי כאילו אתה יכול פשוט לתבוע את המוסך על העוגמת נפש וטיפול בחוסר מקצועיות. הטיפולים של אסטרה יהיו יותר שפויים, UMI מנסים כרגע להחזיר את אופל מחדש ויתכן שהם גם מוזילים מחירים של טיפולים אבל שוב, רק השערה ויתכן גם שלצערי לא נכונה. לצערי כמו שהבחור מציג למעלה רוב המוסכים לא יודעים ולא רוצים להתעסק עם אופל, צריך למצוא מוסך שאתה סומך עליו שיעשו את העבודה כמו שצריך, לא בהכרח ואפילו לא מומלץ מורשה של UMI.

עכשיו לעניין, אני יענה בקצרה כי כבר כתבתי הרבה מאוד על האסטרה בכל התגובות שלי: אמינה - כן, מאוד, בניגוד למה שחושבים הרכב הזה יכול לספוג הרבה התעללויות. נוחה - לא C5, אבל נוחות בסדר גמור. זריזה - הכל יחסי, למשפחתית סטנדרטית היא מרגישה זריזה. חסכונית: משהו בין 11:1 ל10:1. רכב מאוד דומה לגולף ומתחרה ישיר שלו, האיכות די דומה. הפלוס שלה היא שהיא בין היותר "ספורטיביות" בין המשפחתיות הסטנדרטיות, גם נראית טוב מאוד לדעתי.

אם יש לך 80K לך כבר על מזדה 3, יהיה לך הרבה יותר שקט נפשי. לא כולנו במצב כלכלי שמאפשר לנו להתמזמז יותר מדי עם הוצאות אחזקת רכב. אני גם ויתרתי עם האפשרות של אסטרה בגלל הסיבות האלה, אבל אני בן 20 וויתרתי על העניין בעיקר בגלל שיקולים של ביטוח וטיפולים. אולי עוד 3-4 שנים אני יהיה במצב שאני יוכל להחזיק אופל, ביינתים אני גם נוסע במזדה 3 האצ'בק למרות שלי לא הייתה ממש אפשרות בחירה בין שני הרכבים כמו שלך יש...

פורסם

מצטרף לדעות שהושמעו לעיל.

מכונית טובה ואיכותית, נמכרו ממנה מספר יחידות זעום מידי שנה, לכן קח בחשבון שתהיה כבול במידה מסוימת למוסכים מורשים של יו.אם.איי, שבלשון המעטה אינם "ידידותיים".

מציע לך לבדוק בכיוון של גולף או אוקטביה.

אני בטוח שאתה מודע לאיכות של רכב אירופאי ביחס למזדה 3 .

פורסם

דוגמא פנטסטית לרכב מוצלח מאד באירופה, שפשוט היבואן הוריד אותו לתחתית שבתחתית מבחינת תדמית וסחירות.

לא יאמן איך יבואן יכול פשוט להוציא את החשק לקנות רכב עקב שירות גרוע ויקר ללא פרופורציה.

אני מדבר על נסיון אישי עם ווקטרה מלפני כמה שנים טובות, ככה שאולי משהו השתנה מאז, אבל לפי הלך הרוח זה ממש לא נראה כך.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...