Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחובבי פרוקי רגליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה המפלצת הזו ! בטח איזה מוטציה של טרנטולה או משהו כזה,תאר לך שהיית מוצא אותו בבית ולא בחצר,או יותר גרוע אישתך (אם יש ) הייתה מוצאת אותו.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

התמונה נעשתה בחדר עבודה שלי, הקקטוסים על עדן החלון. העכביש הוא זאבנית. לא כזה גדול תכלס, הוא בגודל של זבוב גדול.

תנאי לחץ? לא ממש, זה היה די מרשים ומעניין למען האמת.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

פשוט גדול, הקטע הזה של ראייה פנורמית:-)

6 או 8 עיניים?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה עכביש נפוץ מאוד, יש כאלה בכל בית (כן כן, גם שלך).

אגב, לא שאני ממליץ, אבל הוא לא נושך ואפשר לתת לו לעלות על היד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
התמונה נעשתה בחדר עבודה שלי, הקקטוסים על עדן החלון. העכביש הוא זאבנית. לא כזה גדול תכלס, הוא בגודל של זבוב גדול.

תגיד לי, מה אתה חדש פה?

רק הגעת לפורום?

לא קראת את הכללים?

איפה האבטיח???

פשוט גדול, הקטע הזה של ראייה פנורמית:-)

6 או 8 עיניים?

ה-2 האחוריות זה חיישני רברס...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה שמדהים אותי זה שעכבישים וחיפושיות למשל, מסוגלים לאכול יצור אחר בגודל שלהם אם לא יותר גדול, והם גם מסוגלים להחזיק אותו. פיזית זה דבר מדהים ביחס לבני האדם.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...