Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח ישיר או שירביט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לקבל את חוות הדעת שלכם.

היום, אחרי שקיבלתי הצעת מחיר זולה ב-500 ש"ח משירביט סגרתי איתם על ביטוח חובה + מקיף.

אחרי שהתקשרתי לביטוח ישיר לקבל אישור על "אי תאונות" פתאום הוזילו את ההצעה שלהם והשוו לאותו המחיר.

התחילו לכלך על שירביט , על השירות שלהם ושכנעו אותי להישאר.

אחרי שניסיתי להתקשר לשירביט לנתק את ההתקשרות, הם לכלכו על ישיר ושכנעו אותי להישאר אצלהם.

בקיצור - הצליחו לשגע אותי!!! :oops:

מה אתם אומרים?

מי עדיף?

תודה

פורסם

שקודם כל תעשה חיפוש על שירביט. יש סיפורי זוועה, ויש ההיפך הגמור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפי המקרים שדולפים לעיתונות שתי החברות לא מצטיינות.

חברות ביטוח לא נמדדות לפי כמה שאתה משלם להן אלא לפי הקשיים שהן מערימות כשמגישים תביעה.

לי יש נסיון טוב עם הראל ומגדל. שתיהן אולי לא זולות בתעריף הביטוח שהן גובות אבל בשתייהן תביעות שהוגשו טופלו בקלות ובמהירות. לטעמי עבודה מול סוכן קבוע שווה את הפרמיה שמתוספת למחיר הביטוח.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אנחנו בביטוח ישיר כבר מספר שנים דו ספרתי, אנחנו נחשבים ללקוחות זהב ומקבלים שירות טוב (גם בכל התאונות שנכנסו בנו) :-)

פורסם
או שתנמק או שתימחק.

לבקשתך

סיפוורי שירביט ידועים ברשת, ועכשיו הסיפור שלי "הייתי מבוטח" בביטוח ישיר מעל עשר שנים ""tscr " כתב שהוא לקוח זהב אז יש לי חדשות בשבילך אין לקוחות זהב, אני התקשרתי לחדש את פוליסת הביטוח שלי ונתנו לי סכום מסויים "כלקוח זהב"התווכחתי קצת והורידו לי 300 ש"ח, התקשרתי לסוכן שמבטח דרך איילון ונתן לי פחות 550 ש"ח מביטוח ישיר באותו רגע עשיתי אצלו את הביטוח.(הביטוח באיילון לא דורש קודנית וביטוח ישיר כן ) ביטוח ישיר היו יקרים גם בתשלום למוסך הסדר,

התקשרתי לביטוח ישיר ואמרתי להם שאני חדשתי כבר בחברה אחרת אז באותו הרגע התחיל הלחץ שלהם עלי הבחור שענה לי במוקד אמר לי תחכה רגע , רגע אצלם זה שלוש דקות חזר אלי עם אותה הצעה ורצה לתת לי בנוסף תלושי קניה בסך 100 ש"ח.

אמרתי לו תגיד לבוסים שלך שלקוח שמבוטח אצלכם מעל עשר שנים לא עושים כאלה תרגילים את ההנחה ותלושי הקניה היית צריך לתת לי בשיחת הטלפון הראשונה, למחרת התקשר אלי נציג קשרי לקוחות וברר מה קרה אמרתי לו שהפכו את החברה שלהם לשוק

אז ככה אין לקוחות זהב תמיד צריכים לבדוק.

פורסם

בקיצור, לא קיבלת מאף אחת מהחברות אתה המחיר הנמוך ביותר,וההצעה המשתלמת, זה כל הסיפור?

פורסם

מעט הנסיון שהיה לי ביטוחים ישירים היה לא טוב במיוחד.

בד"כ אין לי טביעות ובפעם האחת שמישהוא כיסח לי את הרכב והשבית לי אותו זה היה די סיוט לקבל את הכסף חזרה.

שלא תבינו לא נכון, הכוונה הייתה טובה אף אחד לא ניסה לרמות אותי וקיבלתי בסופו של דבר את כספי אבל הייתי צריך להפוך את העולם כדי שזה יקרה.

כל פעם שהתקשרתי ענה איזה מוקדן צעיר אחר שלא הכיר את המקרה, טפסים הלכו לאיבוד, השמאי לא קיבל חלק מהניירת, בקיצור בלאלגן, זה דרש המון שיחות, ביקורים, ריצות והסברים. חוייה לא מקצועית.

לזכותם יאמר שוב שקיבלתי את כספי ובאת שכל הטעויות נעשו בתום לב.

מאז שנים אני מבוטח אצל סוכן, יש שם עובדת אחת שמטפלת בי ואם לא היא אז בעל הסוכנות בעצמו, אני לא דואג לשום דבר. טיפול של שגר ושכח, היא מתקשרת מזכירה על חידוש, בודקת מחירים ומשווה ,מיעצת, אני רגוע יש מי שמטפל בי.

בסופו של דבר אני מקבל מחירים טובים יותר ושרות טוב יותר.

קחו בחשבון שאחרי כל תביעה גם אם לא באשמתכם המחיר הישיר קופץ פלאים (זאת השיטה הסטטיסטית - רוצים רק לקוחות "טובים") ואז אתם תקועים בלחפש סוכן, עדיף לבנות קשרים עיסקיים עם סוכן מראש.

בהצלחה,

נתן.

פורסם
מעט הנסיון שהיה לי ביטוחים ישירים היה לא טוב במיוחד.

אי אפשר להאשים את כל החברות הישירות. פרט או תמחק.

פורסם

עד כמה שזה מוזר וסותר את מה שהולך ברשת

לי היה ניסיון עם שירביט, והוא היה קל מהיר ועינייני

קיבלתי שירותי אדיב וליווי מלא במהלך כל האירוע (שהיה סופר מורכב ביחס לתביעת ביטוח סטנדרטית)

בקיצור, לי היה ניסיון טוב עם שירביט,

פורסם

מה שבטוח לביטוח ישיר אני לא אחזור. אין אצלם לקוח זהב ולא לקוח וותיק.יש אצלם רק מה שמשתלם ואם יש לקוח שיש אצלו משתלם ולא משתלם, לגישתם המחוצפת, שיבטח אצלם רק מה שמשתלם, ועם הפחות משתלם שיחפש את עצמו.

בסך הכל אני מחשיב את עצמי ללקוח טוב. לא נודניק ולא מחפש 100 או 200 שקל פחות. אני מחפש הגינות. שנים אני מבטח כ 4 כלי רכב של המשפחה והעבודה. שנים אפילו לא טרחתי לבדוק מחיר, חידשתי. הבלגתי גם כשברוב חוצפתם, רכבי ספורט לא מבטחים, אלק ספורט - סיאט לאון. סוברו פורסטר לא מבטחים, למה ככה, לך חפש חברה אחרת. לא עזר שאמרתי שלא יתכן שאני כלקוח שלהם, אתרוצץ ואחפס מי שיעשה לי טובה ויבטח, פשוט אין שם עם מי לדבר. הקש ששבר את גב הגמל היה כשהחלטתי כן לבצע השוואה, ההתנהגות היתה כפי שתארו המגיבים לפני, עם כל הסיפור של הגועל נפש של הורדת מחיר ותלושי קניה. החלטתי שלביטוח ישיר אני לא חוזר.

משום מה, אני לא חושש מסיפורי זוועה של תביעות. אני תובע כשאני צודק.לא מאמין שחברת ביטוח תלך עם הראש בקיר. אם לא יתנו בטובות תהיה איזו חברת ביטוח שלא תהיה, יש בית משפט. יחליט בית המשפט שלא מגיע אז לא מגיע. אני לא מאמין שיש חברת ביטוח "קלה" בתביעות.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

לשירביט לא להתקרב בכלל, אם תחפש ברשת תוכל למצא הרבה ביקורות שליליות בנושא זה.

אנחנו (משפחתי) נפגעה מהם באופן אישי ונגזל ממנו כסף שעד היום לא הוחזר.

אני אישית מבוטחת מספר שנים באיחוד ישיר-מגדל (חובה+צד ג).

החברה הכי זולה עבורי, אך קח בחשבון כי הטלפנים שלהם לוקים בחסר והשירות לא הכי מהיר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אי אפשר להאשים את כל החברות הישירות. פרט או תמחק.

מה קורה?

אתה בלחץ היום, ישר איומים :wink:

אתה מוזמן למחוק אם אתה רוצה, אין לי אינטרס, רק מביא מנסיוני.

בכל מקרה מדובר בביטוח ישיר ו 555 שאולי התאחדו אח"כ אם אני לא טועה.

מדובר בשני מיקרים דומים שלי ושל אחותי (אני מטפל בנושאי הרכב של המשפחה).

יצא לי לעבוד כמעט עם כל הישירים (גם לשיר ביט עוד מימי בטכניוןת היה להם סניף בקמפוס), מבחינתי האישית יש יתרון לסוכן שאני מכיר ולי הרבה יותר נוח.

שים לב ודייק בבקשה, אני לא האשמתי את החברות אלא אמרתי שהנסיון שהיה לי איתן היה לא טוב במיוחד וזה סוביקטיבי.

אני מתיחס להבדל שבין סוכן לבין ישיר ומעדיף לשלם את ההבדל (שבמקרה שלי לא ממש קיים בד"כ).

יום טוב, לא לכעוס.

נתן.

• תוכן חדש...