Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת המנוע הקיים סיים את הקדנצייה שלו והגיע הזמן להחליפו

עכשיו יש לי כמה שאלות

הרכב הוא שנת 98 מנוע 2.2 למה אני צריך לשים לב במיוחד והצעות לשיפור על הדרך {לא מבחינת שיפורי כח למיניהם}

הרכיבים שאני הולך להחליף הם משאבת מים +רצועת טיימינג מותחנים והדברים הנילווים שכרוכים בהחלפת טיימינג כולל אטם מכסה שסתומים ובנוסך אני מחליף רצועות מנוע {הגה כח אלטרנטור וכו'} תושבות מנוע גם יוחלפו על הדרך מחזירי שמן בין המנוע לגיר פלאגים, שמן מנוע+שמן גיר, פילטר שמן

יש עוד דברים שצריך לשים אליהם לב

מישהו אמר לי שכדאי לפרק את המיכסה של אגן שמן ולנקות שם את כל האיזור מה אתם אומרים זה מומלץ או לא לגעת ?

תודה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
כמו בכותרת המנוע הקיים סיים את הקדנצייה שלו והגיע הזמן להחליפו

עכשיו יש לי כמה שאלות

הרכב הוא שנת 98 מנוע 2.2 למה אני צריך לשים לב במיוחד והצעות לשיפור על הדרך {לא מבחינת שיפורי כח למיניהם}

הרכיבים שאני הולך להחליף הם משאבת מים +רצועת טיימינג מותחנים והדברים הנילווים שכרוכים בהחלפת טיימינג כולל אטם מכסה שסתומים ובנוסך אני מחליף רצועות מנוע {הגה כח אלטרנטור וכו'} תושבות מנוע גם יוחלפו על הדרך מחזירי שמן בין המנוע לגיר פלאגים, שמן מנוע+שמן גיר, פילטר שמן

יש עוד דברים שצריך לשים אליהם לב

מישהו אמר לי שכדאי לפרק את המיכסה של אגן שמן ולנקות שם את כל האיזור מה אתם אומרים זה מומלץ או לא לגעת ?

תודה

בהחלט מומלץ לפרק את הקארטר כמו גם את מכסה השתסתומים ולנקות את הכל כמה שאפשר,

כמו כן לעשות את כל מה שציינת,

אני ממליץ גם בהזדמנות שהמנוע בחוץ לבדוק את כל צנרת המים, רדיאטור וכו'.

להחליף מה שיבש או מועד לפורענות אם כבר מיישרים קו אז מיישרים קו

• תוכן חדש...