Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת פג׳ו 106

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח!

אני עומד בפני רכישה של רכב, התקציב שלי הוא 6000 שקל רק לרכב, אני חייל ומטרת הרכב היא נסיעה בעיר ויציאה מחוץ לעיר לנסיעות לא ארוכות מדי כ30-50 ק״מ פעם או פעמיים בשבוע לא יותר עכשיו הסתכלתי על פגו 106 דגם xs 1400 שתי דלתות

הרכב יד שלישית שנת 95 180 אלף ק״מ המוכר נראה אמין והוא אומר שנעשה ראש מנוע לפני כמה זמן כמו כן אגן שמן, האוטו לא אוכל שמן ודלק, על התיקונים הוא ימציא קבלות מהמוסך, אזור המנוע נראה נקי ומסודר, פנים האוטו שמור ללא שברים בפלסטיקה ונראה טוב מבפנים, מוכן להתחייב בבדיקה שאין שאסי, מצב חיצוני, גג דהוי מעט, יש דפיקה בדלת נהג ללא הורדת צבע או חלודה כמו כן יש דפיקה גם בצד ימין אחורי ללא הורדת צבע וחלודה.

עשיתי עליו נסיעה קצרה בחניה על הילוך ראשון שני מרגיש טוב,

יש לדגם הגה כוח אך כשנסעתי עליו ההגה כוח לא עבד, לטענת הבחור ההגה פעם עובד ופעם לא, אולי חסר שמן או משהו, מה דעתכם בנושא זה? כי הרכב נראה לי ואני חושש מהעניין הזה, כעיקרון ההגה כוח לא קריטי לי ביותר אפשר לתקן בהזדמנות השאלה אם העניין לא פוגע במכללולי ההגה האחרים?

בכללי איך נשמע האוטו? הוא דרש 6 סיכמנו על 5500, שווה או לרדת מהעניין?

כמו כן אשמח לקבל הרבה טיפים והצעות של דברים לבדוק כשאני בא לראות אותו עוד פעם כדי שאני לא יפול בקנייה, כל המרבה הרי זה משובח!

תודה מראש על התשובות,

עמית גלאם.

פורסם

אני הייתי יורד מהעניין.

רכב בסכום של 6000 שקלים תמיד מצריך יישור קו

ומעבר לזה תצטרך לשלם על ביטוח וכדומה.

עם כמות נסועה כה מזערית אני הייתי משתמש בתחבורה ציבורית ומשאיר את אלפי השקלים בכיס/בנק.

שלומי.

פורסם
אני הייתי יורד מהעניין.

רכב בסכום של 6000 שקלים תמיד מצריך יישור קו

ומעבר לזה תצטרך לשלם על ביטוח וכדומה.

עם כמות נסועה כה מזערית אני הייתי משתמש בתחבורה ציבורית ומשאיר את אלפי השקלים בכיס/בנק.

אתה צודק, אבל כרגע זה התקציב אז זה לא משנה מה אני ירכוש, אי אפשר לאסוף את החברה באוטובוס ולצאת איתה למקום כלשהוא, לאוטו אני זקוק, שאלתי איך הוא נשמע בכללי ויעוץ על הבעיה אשמח לקבל את דעתך ודעתם של אחרים בנושא.

שוב תודה,

עמית גלאם.

פורסם

אני לא מומחה גדול אך על פניו נראה שהרכב במצב טוב יחסית לגילו.

הייתי ממליץ לך לקחת אותו לבדיקה במכון או במוסך שאתה מכיר כך גם תדע באמת מה מצבו.

בהצלחה.

Fiat Punto Evo 1.4 Multi-Air, 2010 - Sold

Mazda 2 Pure White, 2016

פורסם

היה לי פיג'ו 106 עד לפני כחודשיים, נפח המנוע היה 1.6. סה"כ אחלה אוטו אם מטפלים ולא מזניחים.

בקשר להגה תבדוק פולי, ותוודא שהרצועה מתוחה עד הסוף ושמן.

יש לשים דגש על מערכת הקירור באוטו הזה. תבדוק טוב טוב את הרדיאטור ואם השתמשו במים איכותיים, בעיית החימום מאד נפוצה בדגם הזה.

בהצלחה.

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

• תוכן חדש...