Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי האתר.

אני מעוניין לרכוש הונדה סיוויק SR 96 גיר רגיל, עברה 170,000 ק''מ דורש 23000.

האוטו נראה מושקע, יש לו מגנזיום וצבע שחור חדש.

ברצוני לדעת על אמינות, תחזוקה, צריכת דלק, תפוקה של האוטו.

מי שרכש את האוטו אני אשמח עם הוא ישתף אותי על חווית הנהיגה שלו מהאוטו.

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

כשהמנוע במצב מצויין האוטו חסכוני מאד, אבל בגיל הזה המון דברים יכולים להשפיע על צריכת הדלק לרעה.

יש לי את אותו הדגם, שנת 99 עם כריות אויר ו-ABS, האוטו מאד זריז, הגיר ידני נהדר. שאר הדברים ממוצעים ולמטה - ההגה חסר היזון חוזר, נוחות נסיעה ממוצעת (וגם זה כשהמתלים תקינים), המושבים לא נוחים, תנוחת הישיבה נמוכה מאד, המנוע רועש בסל"ד גבוה ורעשי רוח חזקים במהירות מעל 90 קמ"ש.

בקיצור לעומת האירופאיות המקבילות הסיוויק נחותה יותר (חוץ מהמנוע) אך לעומת היפניות המקבילות הסיוויק כנראה עדיפה ברוב המכריע של התכונות.

בנוגע לאמינות - היא בסדר ובנוגע לצבע החדש - אין סיבה לבהלה כי הצבע המטאלי של הונדה התקלף לאחר כמה שנים בודדות.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• תוכן חדש...