Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהודעה שלי דיברתי על לפחות 3 מנועים שונים אז כשאתה שואל על "זה המנוע", מה הסיכוי שלי להבין?

שתה קפה ושאל שוב :)

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

ללא ספק העיפות , אני אשנה את השאלה ל: באיזה רכבים של פיזו אפשר למצוא את המנועים אלה פה בארץ ew 10 j ?

והשאלה השניה איזה דגם גיר ידני מתאים לו? מאיזה רכב ?

רוסלן

פורסם

המנוע הזה הגיע עם המון רכבים של פיג'ו כמו 307,406 וסיטרואן C5. בנושא הגירים אני לא בקיא אבל ככל הנראה כל גיר ידני מהשנתונים האלה יכול להתאים לכל המנועים מאותם שנתונים.

יש לך 3 בעיות עיקריות:

1. למצוא מוסך שיסכים לבצע את ההסבה. בגלל שהאוטו שלך אוטומט ההסבה הרבה יותר קשה.

2. להשיג אישור מלובינסקי - האישור שלהם הוא עקרוני ורק אחרי שמוסך מורשה חתם לך שהחליפו את כל החלקים (הבטיחותיים) כפי שלובינסקי דרשו תקבל אישור פרטני שאיתו אפשר לגשת למשרד הרישוי ולעדכן את המנוע ברישיון

3. למצוא גיר+מנוע+מחשב+צמה במצב טוב

שיהיה לך ברור שזה יעלה לפחות פי 3 מהמחירון של האוטו שלך ובשביל עוד 20 כ"ס שיתן לך מנוע 2 ליטר במקום 1.8 שיש כרגע - חבל על הזמן שלי ושלך

פורסם

חגי תודה על העזרה!

הנושא הזה עכשיו ניהיה הרבה יותר אקטואלי בגלל סדק בבלוק.

יש לי במוסך של חבר סיטרואן קסנטיה 2.0 שנת 2001 וברישיון שלה הקוד מנוע הוא RFV זה יכול להתאים לי?

רוסלן

פורסם

טוב לאחר מספר שעות של חיפוש ב גוגל ואתרים בשפה הרוסית נמצא גיר מתאים BE4R.

לדעתי היבואן יאשר את ההתקנה של המנוע 2.0 מכיוון אותו מנוע מותקן על ה406 .

מישהו יודע היכן יש פירוק עם גיר כזה בארץ?

רוסלן

פורסם

רוסלן שלום

מבחינה כליכלית: לכמה זמן אתה רוצה את הרכב? מה חסר לך בו כרגע? מה התקציב?- הוותיקים כאן מבינים כנראה למה אני שואל.

עכשיו אני יסביר לך יותר, להגיד אני רוצה וזה וזה, לא עובד ככה, מה הרקע שלך במכונאות? מי יעשה את העבודה?

טכני:

כעיקרון כל מנוע XU יושב ברכב הזה בול (מונע 1.8 8 ו16 שסתומים, מנוע 1.9 8 שסתומים מנוע MI16, מנוע 2 ליטר 8 ו16 שסתומים הן טורבו והן לא וכמובן ה3 ליטר).

יש לזכור שהמנוע אצלך בשנה הזאת אינו EW זה המנוע בדגמים יותר מאוחרים 2003 אני חושב.

הגיר הוא הכי פחות בעיה הגירים הבידניים עולים ממש זול וההסבה מאד פשוטה. רק צריך להתאים גיר למנוע ולדרישות - דוגמא אני עם מנוע של 406 2 ליטר 138 סוסים מעדיף גיר של ברלינגו דיזל (לא טורבו) הוא קצר על הדיזל אבל יהיה בינוני פלוס על הבנזין כך שתוכל להנות מהנסיעה.

הפרויקט הזה אינו זול אך הוא לא מאד מסובך לביצוע, שוב יהיה יותר קל להבין מה אתה צריך ומה להציע לך רק כשתגיד מה הדרישה הסופית.

פורסם

Mit5 תודה על התגובה שלך!

המנוע 1.8 שלי הוא מדגם xu7 מכיוון ש האוטו בתכלס הוא שנת 2000.

רקע במכונאות יש והרבה (גיר 5 הילוכים לcj התקנת אזרקה tbi cj התקנת רוביקראוולר לcj) וזה על קצה המזלג.

בקיצור ידע , ידים, כלים , מקום , מזומן הכל יש . אני לא מדבר על כדי או לא כדי שווה או לא שווה זה תחביב חבר, אני רוצה לעשות שינוי כזה כי אני יודע שאני יכול וגם למה לא, לא ידוע לי שיש 406 2.0 ידנית מהדור השני בישראל.

בקיצור המטרה כרגע זה התקנת מנוע 2.0 xu10 וגיר ידני שאני לא סגור עדין על איזה דגם ללכת.

רוסלן.

פורסם

צריך עוד כמה חלקים כמו את הפלסטיק במרכז בין המושבים ששונה בין אוטומט וידני, דוושת קלאץ' משאבות וכו'

וידית הילוכים ושטנגות (את זה דוקא יש לי קומפלט מקורי חדש בקופסא אם אתה מעוניין)

פורסם

כן חגי אני מעוניין תשמור לי אותם.

אתה יכול להגיד לי איזה גיר יכול להתאים לי חוץ מגיר מקורי של 406 ?

יש את כל ה be3-5 רק אני מפחד ליפול על אחד קצר.

איך אני מזה אותו ואיך אני יודע שהוא ארוך

רוסלן

• תוכן חדש...