Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל פעם שאני מוציא דיסק והוא מגלגל לי את הדיסק החוצה אז המכשיר נכבה וכותב GOOD BYE, ושאני מכניס את הדיסק אז הוא מנגן אותו רגיל והמכשיר למעשה נדלק מחדש.

כשזה קורה כנראה שגם המגבר נכבה. ואז כשאני מוציא את הדיסק אז יש לפעמים את ה"פלאק" הזה מהטוויטרים שקורה כשמכבים את ה HU בדרך כלל.

יש משהו בהגדות אולי שצריך לשנות?

מאוד מוזר.

שבת שלום.

תודה לעונים.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

זה משהו שקורא גם במכשירי פיוניר או לפחות רק בדגם של המכשיר שלי , מה שאני עושה זה להעביר למצב של USB \ רדיו ואז הוא לא נכבה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

גם במכשיר החדש שלך?

זאת אומרת לפני שאני מוציא דיסק להעביר למצב רדיו FM?

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

כן גם בP99RS , פתחתי על זה ת'רד בDIY וזאת "בעיה" ידועה במכשיר הזה.

אבל זה מאוד זניח לחיצה קטנה על SRC וזהו. 

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תוכן חדש...