Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חום מנוע בפיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפגשתי עם מישהו שהוא בעלים של 206 למטרת קנייה וכשהיינו באותו במצב עמידה המד טמפרטורה שיחק בין 95 ל105 מעלות.. עדיין לא לקחתי את הרכב לבדיקה,מה אתם אומרים שייך לבדוק את זה או לרדת מכל העניין?

כמה דברים נוספים שמצאתי ברכב זה שמד הסל"ד לא עובד,המחוג תמיד למטה

המזגן לא מקרר כל כך ובעל הרכב אומר שהוא זקוק למילוי גז,ההגה טיפה רועד והידית הפנימית של דלת הנהג שבורה.

האם הדברים האלה ניתנים לתיקון במחיר סביר או שעדיף לוותר?

לציין שבעל הרכב מוכן לרדת מהמחירון לגבי כל מה שיצטרך תיקון ואף טיפה יותר..

מחכה לדעתכם המצועית.. תודה רבה!!

הרכב הוא XS שנת 2002 ידני מנוע 1600 110 כ"ס 120000

פורסם

אולי אני סתם יקה שרוט, אבל אני לא הייתי קונה רכב שמהתחלה המצב החיצוני שלו כמו שאתה מתאר, ובנוסף בעיות מכניות כאלה ואחרות שאתה לא באמת יודע כמה יעלו.

אם יש דליפה והמוכר ימלא גז, אחרי זמן קצר (ימים / שבועות , תלוי בחומרה) שוב המזגן לא יקרר. ואז מה ? אם צריך להחליף מדחס? מה יעזור לך קנייה מתחת למחירון ?

שלם מחירון על רכב שמור ומטופל , ותחסוך לך כאבי ראש מיותרים וריצות למוסכים.

(כל) רכב עם הסטוריית טיפולים מוכחת, אולי אפילו לא יצריך יישור קו, כי אתה מקבל שחור על גבי עיתון בדיוק מה עשו לרכב ומתי, מה שאומר שאתה יודע מה צריך לעשות בטיפול הבא ומתי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

1. מד טמפרטורה - תקין. ככה זה ב206.

2. מד סל"ד - לרוב התקלה בלוח השעונים ועלות תיקונה במכון ספידומטרים כמה מאות שקלים.

3. מילוי גז למזגן עולה כ200 ש"ח. השאלה היא למה בורח הגז, וכאן כבר השמיים הם הגבול.

4. הגה רועד - יש כמה סיבות, לאו דווקא רציניות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מסכים אם תשובה מספר 2 אבל העניין הוא שאני יכול להוריד את המוכר בסביבות 10 מתחת למחירון וזה הבדל גדול בכיס אז אם הרכב יצא נקי מבחינת מנוע ושילדה אין לי בעיה להיכנס להרפתקה כזאת..

לגבי חום מנוע מה ז״א ככה זה? הוא יכול להתחמם עד קרוב למשבצת האדומה וזה לא מעיד על בעיה כלשהיא?

הייתי שמח אם בעלים של פיגו שמתמחה קצת בתחום יוכל לשלוח לי את המספר שלו בה״פ על מנת להתייעץ איתו על כמה עניינים לגבי הרכב הנ״ל.. תודה!

פורסם

בדקת שיש נוזל צינון במיכל הרזרבי?

אם אין תבדוק האם הייתה תאונה שבעקבותיה נוצרה התקלה, או שלא הייתה תאונה וישנה בעיה של נזילה מאחד הצינורות או בעיה ברדיאטור.

פורסם

גם אצלי ב 206 הייתה בעייה כזאת וניקוי רדיאטור שביצעתי הוצאי ממנו חול ולכלוך בכמויות שאתה לא מאמין .

לאחר ניקוי הרדיאטור מד החום לא חצה את קו ה 90 מעלות.

ועל הדרך בדוק שאין נזילות מהרדיאוטר ו/או מהצינורות.ושים נוזל קירור איכותי

פורסם

אני גם עכשיו באותו מצב [מחפש לקנות 206] ועברתי כבר לא מאט רכבים בחיפושים והגעתי למסקנה אחת.

כדאי מאוד מאוד לקנות אוטו עם הסטורית טיפולים מלאה וללא תקלות במחיר מחירון מאשר לקנות אוטו מתחת למחיר מחירון אבל אחר כך להתחיל להשקיע ולטפל בו.

פורסם
מצ"ב תמונה שצילמתי אתמול (מד חום המנוע המדובר)

דבר כזה יכול להיות תקין?

קצת קשה להיות בטוח מה בדיוק הטמפרטורה הנמדדת בתמונה שצילמת בגלל זווית הצילום, אבל אני אנסה לפרט יותר.

בעמידה או אחרי נסיעה ממושכת בפקקים, גם ב206 תקינה לחלוטין, מד הטמפרטורה עולה מעבר לקו האמצע ומתקרב מאוד לקו שאחרי קו האמצע. אחרי פרק זמן קצר המאווררים נכנסים לפעולה, והטמפרטורה יורדת אל מרכז הסקלה, וחוזר חלילה. זאת התנהגות תקינה, זה בסדר גמור, זאת לא סיבה לדאגה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...