Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוחר רכב - נוכל רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מכרתי לאחרונה רכב (נעזוב כרגע פרטים מלאים שלו)

האדם שמכרתי לו היה חשוד לי כסוחר, ושאלתי אותו והא הכחיש. אמרתי לו שזה לא באמת מעניין אותי, וזה נכון. מי שמשלם - משלם, מה איכפת לי פרטי או סוחר.

בכל אופן הצצתי ביד 2 וראיתי שהוא פרסם (4 ימים אחרי הקניה) את הרכב - אותו הרכב בדיוק אחרי פחחות קלה רק עם קילומטרז' נמוך יותר , שיקר ביד נמוכה יותר ואפילו בתאריך הטסט הוא משקר (שזה מוזר - עולים על זה מהר, לא?)

אני לא יודע באיזו עזות מצח הוא משקר ככה, אבל חשבתי אם יש טעם לעשות עם זה משהו.. לידע מישהו...

מה אתם אומרים?

אגב, אני בטוח לגבי הרכב שזה אותו אחד בגלל שמספר הרישוי מופיע בתמונה.

ועוד משהו - לרכב פגיעת שילדה ככל הנראה (היתה ירידת ערך) וכמובן סיפרתי לו והוא גם ראה בעצמו לפי מה שהוא טוען.

אני מניח שהוא לא יספר זאת לרוכש.

אז מה עושים?

פורסם

שלח מייל להנהלת האתר יד2, ותפרט את הסיפור הזה. אולי הם יסירו את המודעה.

הרבע מעבר לזה אתה לא יכול לעשות.

פורסם

לדעתי ביד 2 יתעלמו, כיוון שאין להם דרך לבדוק ו/או להוכיח את טענותיי. כלומר כמובן שיש דרך לבדוק אבל זה מצריך השקעה מצידם - אז סביר שלא יעשו דבר.

חשבתי על משהו בסגנון אמנון לוי וחברים.

כאחד שנכווה קשה מנוכלות בתחום הרכב לפני שנים, כואב לי על הקורבן שיפול ברשת הסוחר.

פורסם

בתור פעולה ראשונה, היתי ממליצה לך לפעול כפי ש Buki המליץ לך.

בדרך כלל הנהלת יד 2 מתיחסת ברצינות להודעות שנשלחות אליה בנושא של רמאויות ונוכלות ברשת, (לאתר יש אינטרס שאנשים ימשיכו לפרסם ולהכנס ולבקר בו, לכן הם משתדלים להסיר מודעות בעיתיות).

ולגבי אמנון לוי ותכניות טלויזיה, לדעתי יקח זמן עד אשר יפיקו תוכנית על כך, הטלויזיה בנויה על ייטינג, ובמקרה שלך רכב בודד לא יעניין כל כך את ההפקה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
בתור פעולה ראשונה, היתי ממליצה לך לפעול כפי ש Buki המליץ לך.

בדרך כלל הנהלת יד 2 מתיחסת ברצינות להודעות שנשלחות אליה בנושא של רמאויות ונוכלות ברשת, (לאתר יש אינטרס שאנשים ימשיכו לפרסם ולהכנס ולבקר בו, לכן הם משתדלים להסיר מודעות בעיתיות).

ולגבי אמנון לוי ותכניות טלויזיה, לדעתי יקח זמן עד אשר יפיקו תוכנית על כך, הטלויזיה בנויה על ייטינג, ובמקרה שלך רכב בודד לא יעניין כל כך את ההפקה.

ל'

אולי אפנה במייל ליד 2. ונניח שיורידו את המודעה - יגיע פראייר מאתר אחר. או שהוא יפרסם את המודעה תחת יוזר אחר והפעם יסתיר את מספר הרישוי כך שנודניק כמוני - אני בעצם לא אוכל לאתר אותו ולהתלונן שוב.

שאמרתי אמנון לוי התכוונתי יותר לאיזה גורם (לאו דווקא טלויזיה) שיש לו קצת שיניים שיכול להיכנס בסוחר הרכב.

פורסם
תודיע למשטרה.

שווה לנסות.

רק בעיה אחת.. יכול להיות שמר סוחר כותב מה שהוא רוצה במודעה אבל שתבוא לראות את הרכב הוא יציג את כל האמת?

ואז איזה קייס יש פה?

פורסם

תפרסם באיזה רכב מדובר.

סוג צבע ומספר.

משו תמים בסגנון של: מכרתי את הX הישנה שלי מ.ר. XXXXXXX, איזה מזל שמישהו קנה אותה, כי היה לה ככה וככה. ואולי ככה תצליח להציל מישהו מנוכלות.

פורסם

לא בוצעה עדיין שום עבירה, כל אחד מפרסם מה שהוא רוצה.

נראה לך, שישלחו שוטר שיבדוק, שהקילומטרז' באמת שונה?

אל תיהיו מגוכחים.

פורסם
לגוף עם ה"שיניים" שאמור לטפל בעניין קוראים משטרה. אל תטרח אפילו לפנות אליה.

למה?

תפנה ולו בשביל לכסות את עצמך. ברגע שאתה יודע על ביצוע עבירה אתה מחוייב לדווח.

יש בזה משהו

תפרסם באיזה רכב מדובר.

סוג צבע ומספר.

משו תמים בסגנון של: מכרתי את הX הישנה שלי מ.ר. XXXXXXX, איזה מזל שמישהו קנה אותה, כי היה לה ככה וככה. ואולי ככה תצליח להציל מישהו מנוכלות.

ביד 2? לא יתנו לזה פרסום.

רק חשוב לעשות זאת בצורה מכובדת כי אם הסוחר הזה הוא טיפוס מפוקפק, הוא יחפש לסגור חשבון.

כבר שמעתי על מקרים.

זו באמת בעיה.

בקיצור - אין לי מושג מה לעשות. מצד אחד אני לא רוצה שהסוחר ידפוק אף אחד. מצד שני אם אתערב הוא אולי יחפש אותי..

פורסם

עזוב את זה. אתה לא יכול לעשות יותר מידי.

חושש לפרסם את נתוני הרכב - זה מובן לגמרי. קודם כל תדאג לעצמך, אחר כך לאחרים.

מכרת, קיבלת קסף, תמשיל הלאה.

כל אחד צריך להיות זהיר בקניה ואין לך שום יכולת להשפיע.

אתה לא עבדת אל אף אחד, והיית ישיר במכירה. זהו.

פורסם
עזוב את זה. אתה לא יכול לעשות יותר מידי.

חושש לפרסם את נתוני הרכב - זה מובן לגמרי. קודם כל תדאג לעצמך, אחר כך לאחרים.

מכרת, קיבלת קסף, תמשיל הלאה.

כל אחד צריך להיות זהיר בקניה ואין לך שום יכולת להשפיע.

אתה לא עבדת אל אף אחד, והיית ישיר במכירה. זהו.

תכלס - צודק.

• תוכן חדש...