Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חזרתי מסופ"ש ברומא- רשמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

נחתתי לפני כ-3 שעות לאחר ביקור מולדת+סופ"ש ברומא,הכל היה אחלה,הנה כמה רשמים:

*מלונות- רומא מ-ל-א-ה בבתי מלון קטנים,מעין מוטלים שכאלה,חלקם זה מוטלים עם כמה חדרים כאשר חלק מהחדרים חולקים מקלחת משותפת,החדרים היותר "מפוארים" כוללים מקלחת בחדר.

יש גם "מלונות" שאלה בעצם דירות שאנשים גרים בהם ואתם פשוט שוכרים חדר בדירה,צריך לשים לב לזה כי לעיתים האתרים לא מציינים שמדובר בדירת מגורים.

חשוב לוודא גם שהמלון והחדרים נמצאים בקומות נמוכות או לחילופין עם מעלית, הנסיון אומר שרוב המלונות ללא מעלית והחדרים לעיתים ממוקמים בקומות 2 ומעלה (ראינו מלונות שהחדרים בקומה 6 בלי מעלית).

מבחינת מחירים,הכל ברומא יקר, כולל בתי המלון.

אנחנו לדוגמא לקחנו מלון שהוא מוטל נקי, המיקום שלו מעולה (5 דקות הליכה מתחנת טרמיני, רבע שעה בערך לאתרים כמו הקוליסאו וכו',הכל מרחק הליכה או נסיעה קצרה באוטובוס) ויש מקלחת פרטית בחדר.

החסרון שלו היה שהוא קומה רביעית ללא מעלית,קצת מבאס אבל לא נורא,גם ככה הולכים המון.

המחיר- שילמנו 264 יורו ל-3 לילות (יחסית יקר מכיוון שזה גם היה סופ"ש וגם פסחא).

*תחבורה ציבורית- מוניות יקרות מ-א-ו-ד, פשוט לא להתקרב, המונה מתחיל עבודה מאיזור ה-2.5 יורו ומשם פשוט מתחיל להשתגע עם קפיצות תכופות ו"מלחיצות".

יש מטרו שדי יעילה ואוטובוסים שמגיעים לכל פינה,בסה"כ אין בעייה להגיע לאן שרוצים.

טיפ לאלה שממש רוצים לחסוך- הביקורת על התחבורה הציבורית (אוטובוסים ומטרו) היא פשוט בדיחה, 90% מהאנשים פשוט עולים ונוסעים בלי לשלם.

פעמיים סה"כ יצא לנו לראות כרטיסן, זה קרה באדוארדו אקספרס, הרכבת שנוסעת מהשדה אל רומא,מעבר לזה- כולם שם לא משלמים,למעט התיירים.

כניסה לאתרים- המון כסף נשפך על כניסה לאתרים...

עבור כניסה לוותיקן תפרדו מ-7 יורו (לעלייה לכיפת הוותיקן) ועוד 19 יורו לכניסה למוזיאון ולקפלה הסיסתינית (אם בא לכם להמתין כ-3 שעות בתור תוכלו לחסוך 4 יורו לאדם).

כניסה למוזיאון תעלה בממוצע כ-7 יורו לאדם,כך גם לכל אתר היסטורי.

טיפ למי שבעניין להכנס לכמה שיותר אתרים ומוזאונים- ניתן לרכוש כרטיס ROME PASS שעלותו 25 יורו לאדם, הכרטיס מקנה נסיעה בתחבורה ציבורית (מטרו ואוטובוסים) חינם ל-3 ימים (לא 72 שעות,3 ימים,כלומר אם הפעלתם אותו לראשונה בשעה 16:00 זה אומר שבחצות הסתיים היום הראשון שלו).

בנוסף הכרטיס הזה מקנה כניסה ל-2 מוזאונים חינם (איזה שתרצו מתוך רשימה די ארוכה של מוזיאונים ואתרים היסטוריים) וליתר המוזיאונים ברשימה תוכלו להנות מהנחה.

דבר נוסף שהכרטיס מקנה זה "פתור מתור" מה שאומר שלכל אתר שברשימה תוכלו להכנס בלי להמתין בתור.

מחיר הרכבת משדה התעופה לרומא אגב זה 15 יורו והרכבת לא נוחה בעליל,צריך לטפס בה מדרגות ולא ממש נראה שהם חשבו שאלה שישתמשו בה יהיו עם מזוודות.

אוכל- שמעתי המון על אנשים שהתאכזבו מהאוכל ברומא ("בארץ הפיצות יותר טובות!!!"), בולשיט,הם פשוט לא אכלו במקומות הנכונים.

ככלל,ברומא לא אוכלים במסעדות גדולות או כאלה שצמודות לאתרים הגדולים, מחפשים ואוכלים במסעדות הצדדיות, שם תקבלו גם מנות גדולות וגם אוכל מעולה.

אחלה גלידות שבעולם!!! חובה לנסות!

פיצריות- לאכול רק בכאלה שמוכרות פיצות לפי משקל ושהכל נראה טרי,יש שם פיצות סוף הדרך.

האוכל לא זול, 2 מרובעי פיצה +2 פחיות שתייה יסתכמו לרוב במחיר של כ-8-11 יורו (מרובע פיצה=משולש פחות או יותר).

ארוחת ערב במסעדה ממוצעת תסתכם בכ-25-35 יורו ואם תחליטו קצת להשתולל המחיר יצפין חזק (אתמול אכלנו ארוחת ערב במסעדה קצת יותר יוקרתית,הנזק הסתכם ב-90 יורו לזוג,לא זול אבל גם לא כזה נורא).

מוטוריקה- אל תבזבזו את הזמן, סעו למודנה, בחנייה של הבניין שלי יש פי 10 יותר מכוניות מעניינות ממה שיצא לי לראות בסופ"ש ברומא.

בחורות- האיטלקיות כוסיות. וגם יתר הארופאיות שמבקרות שם. ויש המון כאלה.

גניבות- יש המון, אסור להוריד עיניים\ידיים מהציוד שלכם לשנייה כי בשנייה שתעשו את זה- הוא כבר לא יהיה שם.

הגנבים מסתובבים עם מזוודה בלי תחתית, בשנייה שאתם מורידים את היד מהמזוודה שלכם הם מלבישים את המזוודה החלולה שלהם על שלכם ופשוט הולכים איתה ואתם פשוט לא תרגישו את זה.

כשבאתי לעשות צ'ק אין בדיוק הגיעו לשם 2 בחורים ישראלים שלצערם נשדדו ונותרו ללא כל ציוד,אחד מהם הלך לקנות גלידה בזמן שהשני שמר על הציוד בחוץ, אחרי איזה דקה הבחור ששמר על הציוד זז שנייה כדי לראות מה עם חבר שלו בגלידריה- כשהסתובב חזרה כבר לא היה ציוד.

נתתי להם 2 תחתונים חדשים שהיו לי+2 חולצות+50 יורו שיהיה להם עם מה להסתדר בינתיים עד שיתאפסו על כסף.

זהו פחות או יותר, תהנו!

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ואם כבר ביקורים בחו"ל אז כשחזרתי ביום שישי מהולנד ברוב חוכמתי השארתיח אולר בתיק של המחשב (אולר עם פרסומת של החברה שארחה אותי שם).

בגלל שטסתי באל על הבידוק הצ'ק אין היה מאוד מחופף והאולר התגלה רק בשער. זה גרם לי לכמעט חצי שעה של חקירות ואיומים במעצר עד שהשתכנעו שלא חוטפים מטוס עם אולר שהלהב שלו יותר קטן מהמפתח שהיה לי בכיס.

בהולנד עצמה הייתי באיזורים הכפריים ואלה איזורים פשוט יפיפיים. הכל רגוע, אנשים סבלניים וחייכניים (אפילו עובדי העירייה שם מחייכים) והאוכל לא רע (היינו שם במסעדות ללא תפריטים באנגלית שמכוונות למקומיים ובמועדון הגולף שהמארח שלי חבר בו).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אהבתי לשמוע את הסיפור על השניים שנשדדו, כל הכבוד לך.

גם לי קרה סיפור דומה..אבל ביוון, הייתי עם שני חברים ביוון אני וחבר שלי הלכנו לקנות משהו לאכול והשני שמר על הציוד, פתאום מישהו הגיע ואמר באנגלית שהוא סמוי והוא במערב על מישהו ושלא יבהל (אמר לחבר) לא יודע למה חבר שלי האמין לו והלך בידיוק 10 מטר כדי לבדוק מה קונים כשחזרנו כבר לא היה ציוד. כמובן שלא ירדנו ממנו כל הטיול על הטימטום שלו :x!

פורסם

ברוך הבא חבר יקר.

נהנתי לקרוא את החוויות שלך.

עד לטיול הבא..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תודה על הסקירה שלך, החכמתי ונהנתי.

אך התאכזבתי לקרוא את המשתמע מהקטע הבא:

טיפ לאלה שממש רוצים לחסוך- הביקורת על התחבורה הציבורית (אוטובוסים ומטרו) היא פשוט בדיחה, 90% מהאנשים פשוט עולים ונוסעים בלי לשלם.

פעמיים סה"כ יצא לנו לראות כרטיסן, זה קרה באדוארדו אקספרס, הרכבת שנוסעת מהשדה אל רומא,מעבר לזה- כולם שם לא משלמים,למעט התיירים.

כתייר בכל מקום שהייתי הקפדתי תמיד לשמור על חוקי המקום והייתי תמיד "יותר דתי מהאפיפיור" לא רק שמטבעי אני כזה בכל מקרה אלה כדי שבמקרה שאתפס שלא יגידו הישראלים (או היהודים) תחמנים וגנבים.

פורסם

בפעם הראשונה שטסתי לחו"ל, לפני כ-4 שנים (לגרנד פרי האיטלקי במונזה), פחדתי מאוד מכייסים וגנבים למינהם ולמרות נסיונם של חבריי לטיול, תיירים מנוסים, להרגיע אותי, הקפדתי להסתובב עם תיק הגב הקטן שלי בעודו תלוי הפוך על כתפיי (ז"א על הבטן ולא על הגב) כשהסתובבנו במקומות הומיי אדם (המסלול במונזה, ונציה, פירנצה). כמה תמונות שלי יצאו מגוחכות ומשעשעות למדיי. מיותר לציין שחששותיי היו לשווא- עד היום לא נגנב שום דבר, בשום מקום (כמעט חודש בניו-אמסטרדם; כשלושה שבועות, במצטבר, באירופה). מקווה שלא ניחסתי את עצמי עכשיו-מלח-מים-מלח-מים...

בנוגע לתשלומי התחבורה הציבורית; ראיתי דבר דומה כשהייתי בתערוכת ז'נבה האחרונה (עד עכשיו לא נזקקתי לתח"צ בחו"ל)- לא רואים כרטיסנים והנהג אוטובוס לא אחראי לכרטיסים (לא בודק ולא מוכר). בפעמים הראשונות חברי ואני היינו בשוק, אח"כ מתרגלים לשיטה- קונים כרטיס במכונה אוטומטית שקיימת כמעט בכל תחנת רכבת\אוטובוס\טראם\מטרו ועולים לקרון (לא חייבים לעלות דרך הדלת הקדמית של הנהג).

בנוסף, מהמעט שהתרשמנו (יומיים בסה"כ), התחבורה הציבורית בז'נבה יעילה עד מאוד והשילוב בין סוגי התחבורה השונים טוב עד מעולה ולמעט בילבול קל בהתחלה, ההתמצאות קלה וברורה מאוד- ישנו שילוט ברור ונהיר כמעט בכל תחנה (חבל שאין יותר מלל באנגלית). הקרונות והאוטובוסים חדשים, נקיים ומרווחים מאוד למעט צפיפות קלה שהייתה קיימת בשעות העומס. שתי נקודות נוספות לחיוב; א)החימום באוטובוסים העירוניים- הלוואי והמיזוג באוטובוסים העירוניים של אגד יהיה יעיל פה, ב-30 מ"צ, כמו שהחימום שם יעיל ב-7 מ"צ. אין כמו להיכנס מתחנה קרה לאוטובוס חמים (עם זרם אוויר מכוון לרגליים). ב)אנשי המודיעין של רשות הרכבות השוויצית לא יושבים בתוך הבודקה הסגורה אלא מסתובבים על הרציף, בעודם לבושים בווסט צהוב בולט,נכונים לסייע לכל נוסע, בכל שאלה (לו"ז, הכוונה וכו').

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

כתייר בכל מקום שהייתי הקפדתי תמיד לשמור על חוקי המקום והייתי תמיד "יותר דתי מהאפיפיור" לא רק שמטבעי אני כזה בכל מקרה אלה כדי שבמקרה שאתפס שלא יגידו הישראלים (או היהודים) תחמנים וגנבים.

לומר את האמת, אישתי ואני קנינו מיד עם הנחיתה ברומא את הכרטיס של ROME PASS (כרטיס לכל אחד כמובן) כך שאנחנו באמת שילמנו, אבל צריך להבין שהתחבורה הציבורית עובדת שם שונה מאיך שזה בארץ, הנהג של האוטובוס לא אחראי לכסף, יש באוטובוס מכונות אוטומטיות לתשלום ונוסעים עולים לאוטובוס מ-3 הדלתות שלו כך שלנהג אין שום בקרה על מי שילם ומי לא ופשוט כמעט כולם לא משלמים.

אני בטוח שהרשויות באיטליה מודעות למצב הזה ואם היו מעוניינות היו פועלות לשנות את זה אבל אני בהחלט מסכים איתך על כך שבתור ישראלי אני גם חש צורך לשמש סוג של שגריר ולהיות יותר ישר מפלס.

בפעם הראשונה שטסתי לחו"ל, לפני כ-4 שנים (לגרנד פרי האיטלקי במונזה), פחדתי מאוד מכייסים וגנבים למינהם ולמרות נסיונם של חבריי לטיול, תיירים מנוסים, להרגיע אותי, הקפדתי להסתובב עם תיק הגב הקטן שלי בעודו תלוי הפוך על כתפיי (ז"א על הבטן ולא על הגב) כשהסתובבנו במקומות הומיי אדם (המסלול במונזה, ונציה, פירנצה). כמה תמונות שלי יצאו מגוחכות ומשעשעות למדיי. מיותר לציין שחששותיי היו לשווא- עד היום לא נגנב שום דבר, בשום מקום (כמעט חודש בניו-אמסטרדם; כשלושה שבועות, במצטבר, באירופה). מקווה שלא ניחסתי את עצמי עכשיו-מלח-מים-מלח-מים...

.

אנחנו גם "חששנו" מכייסים וכדומה ולכן הקפדנו תמיד לא ללכת עם סכומי כסף גדולים עלינו אלא רק מה שצריך לאותו יום (סדר גודל של 200-300 יורו ביום) ואת הכסף פיצלתי, 100 יורו מקופלים בכיס הקטן שבג'ינס, עוד 100 יורו מקופלים בתיק של המצלמה, ויתר הכסף מוחבאים בארנק שמוחבא בכיס פנימי בתיק.

לנו יצא לראות איטלקי גונב שקית מאיזה תייר, הוא פשוט ניצל שנייה שהתייר הוריד את השקית כדי לצלם, חטף את השקית מאחורי גבו ופתח בריצת אמוק (תו"כ הוא איבד שיווי משקל,נפל, תפס שוב את השקית והמשיך לברוח) לתוך הקהל במקום.

אני תמיד נשאתי תיק גב שהתחתית שלו קשיחה כדי למנוע שיחתכו לי אותו מאחור (כן,גם את זה עושים, פשוט עושים "פנס" עם יפנית ונותנים לתוכן להשפך ממנו בלי שתרגיש) ואת הרוכסנים שלו מיקמתי בצד שיהיה לי יותר נגיש וקל להגיב אם ארגיש שמישהו מתעסק איתו, במקומות הבעייתיים פשוט עשיתי לו חצי סיבוב כדי שהרוכסנים יהיו מתחת ליד שלי ושיבינו שממני לא ינסו לגנוב.

העצה פשוטה:

להסתובב עם כמה שפחות תיקים\שקיות\מזוודות ופשוט להיות עירני,זה הכל.

אגב,מיתוס נוסף שאפשר לנפץ- אפשר להסתדר באיטליה בלי לדעת איטלקית.

זה נכון,הם לא ממש יודעים לדבר אנגלית, אבל בהחלט אפשר להבין איך להגיע למקומות (לוקחים את המפה ומצביעים על הנקודה אליה רוצים להגיע לנהג אוטובוס\שוטר\עובד באתר בו אתה נמצא) ואפשר להסתדר עם האנגלית, למרות שאישתי ואני פשוט התאהבנו בשפה ואנחנו רוצים ללמוד קצת איטלקית לקראת הטיול הבא לאיטליה שמגיע אוטוטו, בעוד 3 חודשים טסים למילאנו ל-5 ימים (יום במודנה לטובת הצרכים המוטורים שלי).

הנה סיפור נחמד:

במהלך טיול בשוק מקומי (אני שונא שווקים מובהק, אבל השוק שם תענוג, הכל נקי,הפירות\תבלינים\ירקות פשוט יפים ומגרים) נתקלנו בזקן חביב שמוכר אביזרים לחיתוך דקורטיבי של פירות וירקות.

הוקסמנו מהצורה שבה עשה את ה"תצוגת תכלית" של המוצרים,הוא פשוט היה חביב מאוד.

לפתע שמנו לב שלשרשרת שלו יש תליון של מגן דוד, התפתחה ביננו שיחה במהלכה הסביר לנו שהוא ניצול שואה שגר באיטליה כבר המון שנים,הוא היה בגטו ברומא ואחרי השואה המשיך לגור שם.

לאחר שהסביר לבקשתנו איך להגיע לגטו ברומא ואיפה נמצא הבית כנסת היהודי אישתי (שהיא חובבת בישול מושבעת) החליטה שהיא רוצה לקנות את כל הסט שהוא מוכר, הזקן מיד הודיע לנו שבגלל שאנחנו יהודים הוא נותן לנו הנחה ומכר לנו את הסט ב-15 יורו במקום 20 שזה המחיר הרגיל.

בקיצור, קיבלנו "הנחת יהודים".

:)

פורסם
תודה על הסקירה שלך, החכמתי ונהנתי.

אך התאכזבתי לקרוא את המשתמע מהקטע הבא:

דווקא חבר איטלקי אמר לי שאף אחד שם לא קונה כרטיסים לאוטובוס בגלל שאף פעם לא בודקים.

אגב, ממש לא כדאי לנסות את זה בגרמניה :evil: (בודקים משהו כמו פעמיים בחודש, לפעמים יותר, והכנס 40ُ euro)

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

תודה על השיתוף. נשמע שנהנהתם, וזה הכי חשוב. 8)

לא הייתי ממהר להשליך ממה שראיתם ברומא על ההתנהגות של כל האיטלקים כולם.

דווקא באיטליה, יותר מכל מדינה אירופאית אחרת, ישנו הבדל תהומי בהתנהגות ובמנטליות

של אנשים בהתאם למחוז ממנו הגיעו. אני מאמין שבמילנו תראו את ההבדל ותבינו למה הכוונה.

ד"א, אחרי כמה ביקורים במילנו, ולענ"ד בלבד, אני לא חושב שיש לכם מה לעשות שם במשך 5 ימים (ואפילו 4).

יש באיטליה מקומות הרבה יותר מהנים, מסקרנים, יפים ובעיקר כאלה המעניקים תמורה טובה יותר לכסף. אם התכנון

שלכם כולל את מודנה ומכוון לחודשים החמים של הקיץ, הייתי ממליץ להתבסס בעיירות הציוריות של לאגו די גארדה, או

לחילופין בפירנצה או וורונה, אם אתם מעדיפים סביבה עירונית. מילנו היא בעקרון כמו פתח תקווה, אבל עם נעליים יפות.

אלא אם כן אתם נוסעים לשם בשביל משהו ספציפי, לא הייתי ממליץ להעביר שם יותר מיומיים.

לגבי סוגיית הכרטיסים - שוב, זה מחזיר אותנו לדיון על המחוזות השונים במדינה. אני גר בברצלונה ולא משלה את עצמי

שהמצב פה משקף את מה שקורה בספרד. מי שגר בטולוז לא יכול להעיד על פריז ועל הריביירה הצרפתית. לפיכך, אני

מתקשה לקבל את העדויות של "חברים איטלקיים" ותיירים שהיו שם, וממליץ לבחון כל מקרה לגופו, עם ההגעה. הסוגיה

פה היא הרבה יותר כבדה מסתם שאלה של כן לשלם או לא לשלם. מדובר בהשתלבות הרמונית בסגנון החיים המקומי,

ובאימוץ התנהגות טיפוסית ככל הניתן. אם אתם רואים שאיש לא משלם ובכ"ז מתעקשים לקנות כרטיס, אתם מסמנים

את עצמכם כמטרה לאותם גנבים/צוענים/רמאים שמסתובבים באזור ומחפשים את הקורבן הבא. לחילופין, אם חלקם

שילמו וחלקם לא, אז כדאי שגם אתם תשלמו, כי יש סיכוי שהם יודעים משהו שאתם לא.

במבט רחב יותר על המצב, ועל סמך הנסיון הצנוע שלי, אני יכול לומר שיש דרכים אחרות לחסוך. אם אנו יוצאים

לטיול כזה ומתחילים "לחסוך" באופן מודע על תח"צ (ואולי גם על פעולות לא חוקיות אחרות), יתכן ומן הראוי היה

להישאר בבית ולאסוף עוד קצת כסף. חלק מהיופי בכל חופשה זה לא לחשוב יותר מדי על ההוצאות ולא לספור כל

יורו-סנט בשקלים. אם אנו רואים שזה לא מתאפשר, אז חבל בכלל להתחיל, כי לטייל באירופה ולעקוב אחרי כל שקל

שיוצא מהארנק זה כמו לנהוג על כביש הררי מפותל בפרארי עם גיר AL4.

לסיכום, נראה לי שהגיע הזמן להוסיף לפה קצת תמונות, לא?

פורסם

Infinity,

הקנס זה החלק הקטן.

כשזה קורה בפעם השלישית, מוגשת תלונה במשטרה ואז זה כבר מטופל ע"י שילטונות המדינה.

בנוסף, אדם שכזה מנוע מלרכוש כרטיסי "חופשי-חודשי" וכד'.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
תודה על השיתוף. נשמע שנהנהתם, וזה הכי חשוב. 8)

לגבי סוגיית הכרטיסים - שוב, זה מחזיר אותנו לדיון על המחוזות השונים במדינה. אני גר בברצלונה ולא משלה את עצמי

שהמצב פה משקף את מה שקורה בספרד. מי שגר בטולוז לא יכול להעיד על פריז ועל הריביירה הצרפתית. לפיכך, אני

מתקשה לקבל את העדויות של "חברים איטלקיים" ותיירים שהיו שם, וממליץ לבחון כל מקרה לגופו, עם ההגעה. הסוגיה

פה היא הרבה יותר כבדה מסתם שאלה של כן לשלם או לא לשלם. מדובר בהשתלבות הרמונית בסגנון החיים המקומי,

ובאימוץ התנהגות טיפוסית ככל הניתן. אם אתם רואים שאיש לא משלם ובכ"ז מתעקשים לקנות כרטיס, אתם מסמנים

את עצמכם כמטרה לאותם גנבים/צוענים/רמאים שמסתובבים באזור ומחפשים את הקורבן הבא. לחילופין, אם חלקם

שילמו וחלקם לא, אז כדאי שגם אתם תשלמו, כי יש סיכוי שהם יודעים משהו שאתם לא.

אתה צודק במה שאתה אומר, אני לא הסברתי את עצמי מספיק טוב.

אין לי כל נסיון עם תחבורה הציבורית באיטליה, בכל הפעמים שהייתי היה איתנו רכב, או שהשתמשנו בShuttle של המלון.

בקשר לחבר, אז הכוונה הייתה ספיצית לרומא עצמה, הוא אמר לי ששם, בדיוק הפוך מגרמניה, כולם נוסעים בלי כרטיס כי פשוט לא בודקים.

במבט רחב יותר על המצב, ועל סמך הנסיון הצנוע שלי, אני יכול לומר שיש דרכים אחרות לחסוך. אם אנו יוצאים

לטיול כזה ומתחילים "לחסוך" באופן מודע על תח"צ (ואולי גם על פעולות לא חוקיות אחרות), יתכן ומן הראוי היה

להישאר בבית ולאסוף עוד קצת כסף. חלק מהיופי בכל חופשה זה לא לחשוב יותר מדי על ההוצאות ולא לספור כל

יורו-סנט בשקלים. אם אנו רואים שזה לא מתאפשר, אז חבל בכלל להתחיל, כי לטייל באירופה ולעקוב אחרי כל שקל

שיוצא מהארנק זה כמו לנהוג על כביש הררי מפותל בפרארי עם גיר AL4.

+10 :mm_yeah: .

Infinity,

הקנס זה החלק הקטן.

כשזה קורה בפעם השלישית, מוגשת תלונה במשטרה ואז זה כבר מטופל ע"י שילטונות המדינה.

בנוסף, אדם שכזה מנוע מלרכוש כרטיסי "חופשי-חודשי" וכד'.

.

טוב לדעת! אני מזה חצי שנה גר בגרמניה ואף פעם לא קיבלתי כנס, אז לא יחסתי חשיבות לעונש.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לא הייתי ממהר להשליך ממה שראיתם ברומא על ההתנהגות של כל האיטלקים כולם.

דווקא באיטליה, יותר מכל מדינה אירופאית אחרת, ישנו הבדל תהומי בהתנהגות ובמנטליות

של אנשים בהתאם למחוז ממנו הגיעו. אני מאמין שבמילנו תראו את ההבדל ותבינו למה הכוונה.

מסכים בהחלט,זו הסיבה שהדגשתי שכל האמור זה לגבי רומא,ברור לי לחלוטין שיתכן מאוד שהמנטליות באיזורים שונים תיהיה שונה, גם פה בהונג קונג רואים את זה.

ד"א, אחרי כמה ביקורים במילנו, ולענ"ד בלבד, אני לא חושב שיש לכם מה לעשות שם במשך 5 ימים (ואפילו 4).

יש באיטליה מקומות הרבה יותר מהנים, מסקרנים, יפים ובעיקר כאלה המעניקים תמורה טובה יותר לכסף. אם התכנון

שלכם כולל את מודנה ומכוון לחודשים החמים של הקיץ, הייתי ממליץ להתבסס בעיירות הציוריות של לאגו די גארדה, או

לחילופין בפירנצה או וורונה, אם אתם מעדיפים סביבה עירונית. מילנו היא בעקרון כמו פתח תקווה, אבל עם נעליים יפות.

אלא אם כן אתם נוסעים לשם בשביל משהו ספציפי, לא הייתי ממליץ להעביר שם יותר מיומיים.

אנחנו לא מתכוונים להיות במילאנו 5 ימים, בעיקרון התכנון זה לנחות במילנו ולהמשיך ישר למודנה, להקדיש שם יום לטובת הקטע המוטורי ומשם להמשיך או לפירנצה או לוונציה,עדיין לא סגורים בדיוק.

לסיכום, נראה לי שהגיע הזמן להוסיף לפה קצת תמונות, לא?

עוד מעט יהיו תמונות,עדיין לא התאפסתי על הכל (יש בערך 6 גיגה תמונות..).

אגב,בעניין הכסף אני מסכים איתך לחלוטין, מבחינתי זה או לטוס ולא לספור את הכסף כל הזמן או שעדיף להשאר בבית (ב-3 ימים ביזבזנו בערך 600-650 יורו,כמובן לא כולל מלון\טיסות).

פורסם

אם פירנצה, אז לא לוותר על מוזיאון המדע, שנמצא ליד הנהר ומאחורי האופיצי (או איך שלא קוראים לו). זו פנינה לא מתוירת, וממש ממש משעשעת ומעניינת. וכמובן - לא לוותר על השוק, גם אם אתה לא מאוהבי הז'אנר :-)

גם שם יש לי מלון מומלץ בשבילך. נכון, הוא לא זול, והכרתי אותו - שוב, בסיועו של לקוח, אבל לקחתי אליו את אשתי (בתשלום מלא הפעם...) והמלון פשוט מדהים וממוקם נהדר (קרוב לתחנת הרכבת אם אתה מגיע ברכבת).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...