Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגמי 2003 בחברות ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איציק, בסוף גם לאימפרזות הסטנדרטיות יש את ה"ניפוחים" בצדדים כנראה,

חשבתי שלא יהיו (היה על זה גם דיון קטן בזמנו, בשרשור ההשקה)

יובל.

פורסם
ולא כל רכב הוא חייב להיות "מושלם" כמו אודי.. :lol:

הם רכבים למכירה שרשום עליהם בפירוש מליסינג.

חוץ מזה חברה שקונה בימר למנהל שלה היא ממש הולכת לקנות את הרכב ללא ליסינג.

"מושלם" כמו אודי? מי זה אודי?

ודבר שני, לא כל ליסינג הוא ליסינג תפעולי - ולכן לא ייתכן שחברה תקנה פורשה בליסינג מ"אלדן" למשל, מפני שאין להם במלאי פורשות. פשוט לא מתעסקים עם מכוניות כאלו...

172

פורסם

ליסינג כידוע הוא עסק כלכלי חברות הליסינג לא אוהבות להתעסק עם מכוניות "מיוחדות"

אבל אפשר לקנות כל רכב בליסינג מימוני או תיפעולי, השאלה היא רק המחיר...

על מכוניות נפוצות כמו הטיוטה קורולה והלנטיס חברות הליסינג מקבלות הנחות של כ-15% ממחיר הרכב לצרכן והן יכולות להציע אותן במחירים אטרקטיביים ללקוחות ולכן רוב החברות נוקטות בשיטת העדר ולוקחות את המכוניות הסטנדרטיות.

ולכן למכוניות "מיוחדות יהיו מחירים גבוהים יחסית.

לדוגמא מישהוא החליט שמשאת נפשו היא סובארו אימפרזה WRX לא משופרת

מחיר לצרכן: 167,000

מחיר ליסינג ללנטיס: 2500 ש"ח לחודש = 110000 ש"ח

לפיכך לפי "מדד לנטיס" הסובארו צריכה היתה לעלות כ -3800 ש"ח לחודש

אולם חברת הליסינג לוקחת בחשבון את ירידת הערך הגדולה, עלות הטיפולים הגבוהה

ועלות הביטוח וההנחות שלא קיימות לגבי הרכב הזה, ומחליטה להציע את הרכב ללקוח ב-6000 ש"ח לחודש...

לקוח שעיניו בראשו יוותר על הרעיון בכלל או ילך לקנות אימפרזה WRX בעצמו ללא ליסינג...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נכון, גם אני חשבתי כך.

אגב, יש שינוי ב"ניפוחים" בין הדגם הזה ל 2002/2001, בדגם זה ה"ניפוחים" בצדדים הם בעלי קו יותר אחיד עם האוטו והרבה יותר מתונים מהקודמת, בצבע כסף היא נראית טוב.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

נכון, גם אני חשבתי כך.

אגב, יש שינוי ב"ניפוחים" בין הדגם הזה ל 2002/2001, בדגם זה ה"ניפוחים" בצדדים הם בעלי קו יותר אחיד עם האוטו והרבה יותר מתונים מהקודמת, בצבע כסף היא נראית טוב.

איציק

אכן אימפרצה 2003 נראית הרבה יותר טוב מקודמתה.

חבל שלא הבאת תמונה של אחת כסופה או כחולה...

172

פורסם

נכון, גם אני חשבתי כך.

איציק

אכן אימפרצה 2003 נראית הרבה יותר טוב מקודמתה.

חבל שלא הבאת תמונה של אחת כסופה או כחולה...

לצערי, שכחתי לצלם את החזית של הכסופה (צילמתי רק את של הלבנה והאחוריים של הכסופה...)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא נעים לי להרוס את האידלאיה כאן, אבל לטעמי, היא עדיין מכוערת, עכשיו אפילו יותר.

פנסים קדמיים של אקסנט עם ניפוחים של סטאלונה.

סובארן יכולים להתגאות במלכי מתיחות הפנים הכי מכוערות שיש.

אני בכלל לא מבין למה הם לא טורחים מפתחים ומוציאים רכב חדש לגמרי, האימפררזה הזו סוחבת כבר 10 שנים ונראה לי שדיי גמרה את הסוס (הדגמים המשפחתיים, לא WRX).

פורסם

הסובארו מכוערת כתמיד ומבחינת גימור פנימי וחיצוני לא עומדת עם מובילות הקבוצה (או אפילו הנחשלות), רק תכנסו פעם אחת לקורולה החדשה.

אבל , יש לה שתי הצעות מעניינות :

1) גרסת ה 2 ליטר במחיר שכל השאר מוכרים את ה 1600.

2) ה Wrx.

Leon Cupra 2009

פורסם

סובארו זה אוטו טוב -

בטוח, אמין מאד, סחיר, מחיר טוב לגרסת ה- GX... בקיצור - אוטו טוב למי שלא מבקש יותר מדי תחכום או כח מנוע (חוץ מה-WRX)

השאלה הגדולה שמפריעה לי עם סובארו -

למה המנועים שלהם כל כך מפגרים???????

102 כ"ס מ- 1600 סמ"ק זה בסדר (יחסית) אבל מומנט של 14.6?

2 ליטר שמספקים 125 סוסים בלבד? למה?

וזה לא שאין להם מה להציע - יש להם מנוע 2 ליטר אטמוספרי עם הזרקה ישירה ו- 155 כ"ס! למה הם לא מביאים אותו? למה רק היפנים נהנים ממנו?

למה?

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
וזה לא שאין להם מה להציע - יש להם מנוע 2 ליטר אטמוספרי עם הזרקה ישירה ו- 155 כ"ס! למה הם לא מביאים אותו? למה רק היפנים נהנים ממנו?

למה?

אולי המנטרה הרגילה (אך המוצדקת) לאי-יבוא מנועי GDI ארצה...

הנוזל לו אנו קוראים בנזין בארץ הקודש...

:?::roll:

MCS 2008

פורסם
סובארו זה אוטו טוב -

בטוח, אמין מאד, סחיר, מחיר טוב לגרסת ה- GX... בקיצור - אוטו טוב למי שלא מבקש יותר מדי תחכום או כח מנוע (חוץ מה-WRX)

השאלה הגדולה שמפריעה לי עם סובארו -

למה המנועים שלהם כל כך מפגרים???????

102 כ"ס מ- 1600 סמ"ק זה בסדר (יחסית) אבל מומנט של 14.6?

2 ליטר שמספקים 125 סוסים בלבד? למה?

למה?

היבואן מפגר והדלק חרא.

אני חושב שאת ה 1.6 ב NEWAGE היו צריכים להעיף ממזמן או להביא רק עם גיר ידני.

האימפרזה האוטומטית היתה חייבת לבוא עם מנוע 1.8 מינימום (אחלה מנוע ד"א) וכמובן, 2.0 ליטר GX אוטומטית בלבד לא מספיק - שיביאו גם את הידנית !

אני רק מקווה שעם המעבר הגורף ל AWD בכל הדגמים ה 1.6 ייזנח לטובת 1.8 או שלא ייובא בכלל.

זה לא שיש בו משהו רע, רק שמכונית ששוקלת 1230 ק"ג בגירסה האוטומטית ומשודכת למנוע 1.6 עם 102 כ"ס - זה כבר לא זה (לדעתי... למרות שהמתחרות פחות או יותר זהות במשקלן ובהספקן) . אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם המפגרים האלו יעלו על דעתם להביא את ה 1.6 עם AWD ותיבה אוטומטית.

למרות ההספק הסביר, התאוצות דומות למתחרות ואף טובה מהן (על הנייר) - ככל הנראה בגלל מומנט שמושג בסלד יחסית נמוך.

בנוגע למראה - הכל עניין סובייקטיבי אבל החדשה נראית נחמד. בצבע כסף היא נראית טוב ואיכות החומרים (אני לא דבר על עיצוב או מראה - אלא טיב)בפנים מצויינת ל-מ-ר-ו-ת מראה פשוט.

המראה האפור של החלקים אכן מטעה, אך מגע בהם מאשר שהם נעימים מאוד בתחושתם ומאוד איכותיים. אין ספק שיש כאן קפיצת מדרגה מסויימת מבחינת חומרים ואיכות הרכבה מהדגם הקודם - אפילו צליל טריקת הדלת משדר "גולף".

כמובן שאין מה להשוות מבחינת רמת פאר אל מול מתחרות אחרות (307, גולף וכיוצ"ב), אך אם נשווה אותה ליפאניות מקבילות - גם הקורולה לא כזו מציאה מבחינה עיצובית בפנים (ישבתי בה בתערוכה, מכיר את הפנים).

בכל מקרה, ואני לא אובייקטיבי - זוהי דעתי האישית בלבד, היא נראה הרבה יותר טוב מקורולה סדאן או לנטיס סדאן.

חבל, באמת חבל שהיבואן לא מביא דגמים יותר מפוארים (יש המון, רק שכאן מזמינים את הפשוטים) וגורם לעצמו עוול.

גירסת ה GX 2.0 ליטר (מחיר אטרקטיבי, מושבים מעולים, דיסקים אחוריים, בלמים טובים והגה טוב מאוד) היא זו שצריכה לעלות את יפנאוטו על הגל - ולא ה 1.6...אגב, איבזור נורמלי כסטנדרט יש ב GX כמו גם ב 1.6 (בקרת אקלים מקורית, ABS, EBD, כל החישמולים, ה"כ וכל שאר החארטות והכיוונונים).

יהיה טוב... :?

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
יאללה סקר: איזה רכב הכי מיוחד ראיתם שהוא של חברה בליסינג (לא אדם פרטי).

אני מכיר פג'ארו קינג קצר וולו S80 T6!! ואופל OMEGA

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...