Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד שאלה אחי עם לא אכפת לך אני מכיר סוג מנורה של פיליפס שנקרת philips diamond vision ורציתי לדעת עם היא חוקית למה אני יודע זה בלי מגברים כמו שיש בקסנון וזה 55 וואט זאת אומרת אני לא מגביר את הוואט ל110 ולא כלום אחי??

פורסם

טוב, ואני אסכם את מה שכולם מנסים להגיד.

מה שכולם מנסים לומר, זה שעליך לקרוא את חוקי הפורום, ואז לשאול את השאלה שלך כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?f=9

פורום "טכני, אחזקה וטיפולים".

וגם שם, לפני שאתה פותח את הנושא מחדש, אתה צריך לעבור דרך הנושא הזה: הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

וגם לעשות חיפוש לגבי חוקיות הקסנון בארצנו הקטנטונת וגבי הפיליפס.

אגב, 27 אינצ' לא באים בקלות...

פורסם

תאמינו לי, אני פורש. ( לא מלשון פורשה, אלא יותר מלשון פרישה. ולא, פרישה זה לא פורשה מסוג נקבה)

סחטיין עליכם.

:mm_yeah:

תודה. אללה ייקום דמכם.

בחור ישיבה צעיר, צנום ולא גודש על כלום רואה את הרבי שלו יוצא מבית הכנסת.

אץ לו רץ לו לעבר הרבי וצועק אליו "רבי רבי! רבי!!!"

ואז הרבי שלו ירה בו.

(תלונות על הבדיחה הגרועה יש להעביר בה"פ לרזמל)

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...