Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Peugeot 205 GR 1993 טיימינג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שידוע לי יש רצועת טיימינג והחלפה שלה צריכה להתבצע אחת ל 3 שנים.

אם לא ידוע לך מתי בוצעה החלפה של הרצועה יש לבצעה בהקדם.

בהצלחה.

פורסם

תודה!יש למישהו מושג כמה עולה טימינג ואם כדאי משאבת מים באותה הזדמנות?אין היסטוריית טיפולים.

פורסם

את המחיר אני יכול להגיד לך עך סמך טיפול שבוצע לרכב שלי, מדובר גם על 205 רק ששלי, שנת 94 מוזרקת.

כמה שגבו ממני כולל משאבת המים, בסביבות ה900 ש"ח כולל הכל.

מדובר על טיימינג 80

מותח טיימינג 90

משאבת מים (לא סינית! לי שמו ספרדית) 170

סט רצועות, 2 יח' 98

סך חלפים 438

סך העבודה, גבו ממני יותר כי זה כלל טיפול 10 (ועוד כל מיניי דברים מסביב), אז אני מעריך שעבודה זה בערך עוד 400-500 ש"ח על החלפת הטיימינג.

משאבת מים מומלץ לבדוק ואם צריך להחליף במעמד החלפת הטיימינג, אצלי הם הוציאו לי אותה ב 3 חלקים :roll:, היא פשוט התפרקה להם בפנים.

בהצלחה ותעדכן כמובן!

פורסם

תודה רבה(גם למאור)!שאפט עסוקים כרגע,יש לי רשימה ארוכה כולל מאוורר ומזגן,צמיגים וטסט מתקרב...אעדכן!

פורסם

קנית את הרכב מאשה בת"א בשבועות האחרונים?

אשמח אם תעלה כמה תמונות. (כולל בפנים)

ממליץ לך מניסיון לקחת את הרדיאטור לניקוי והחלפת נוזל קירור + התקנת שעון חום.

פורסם

אל תחסוך בהחלפת טיימינג על משאבת מים, אצלי החלפתי טיימינג ובדקו ואמרו לי שהמשאבת מים "בסדר גמור", 3 חודשים אחרי זה היא התחילה לנזול.

איך בהגיוני שרכב שנת 93 עם 50 אלף קילומטר?!

• תוכן חדש...