Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איחור בהזמנה -קורולה 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב !

רציתי לפתוח פה נושא שמעיק עליי כבר חודש בערך, אבא שלי הזמין קורולה חדשה מהחברה והזמן הגעה של הרכב היה אמור להיות לפני חודש +- הרכב עדיין לא הגיע ורק ב15/4 הוא יגיע לארץ .

העיקוב בהזמנה לפי הסוכנות הוא בגלל שהצבע שחור הוא בעייתי ואין במלאי, רציתי לדעת אם זה הגיוני לחכות לקורולה GLI במשך ארבע חודשים כאשר זמן הספקה הוא בדרך כלל חודשיים וחצי בערך.

האם כדאי לדרוש פיצוי ,ואם כן מה כדאי לבקש שיהיה הגיוני לקבל

פורסם

אם היתה התחייבות כלשהי מצד היבואן על זמן אספקה, בוודאי שמגיע לך פיצוי כלשהו. גם אם לא, תתעקש ותקבל פיצוי - למשל, בדמות קודנית, חיישני חנייה או טיפולים בחינם.

פורסם

עוד מישהו אולי ?

דרך אגב הרכב הוזמן כבר עם כל מה שרשמת האם כדאי לבקש את זה בחינם ?

כי יותר הגיוני לבקש משהו בנוסף לא?

פורסם
עוד מישהו אולי ?

דרך אגב הרכב הוזמן כבר עם כל מה שרשמת האם כדאי לבקש את זה בחינם ?

כי יותר הגיוני לבקש משהו בנוסף לא?

תבקש טיפולים חינם,או התקנת GPS בתוך הרכב (יש התקנות שכאלה אם ממש לוחצים עליהם-יש מכשירי GPS יעודיים שמתאימים לקורולות).

עדיף טיפולים חינם,לדעתי.

שיהיה בהצלחה ותהנה מהרכב.

פורסם
שלח להם מכתב על ביטול ההזמנה עקב אי עמידה בלוחות זמנים סבירים.

לאחר מכן אני מעריך שיהיה לך יותר קל לקבל פיצוי הולם (טיפולים וכו') או פשוט תבטל באמת ותקנה משהו טוב יותר.

1. שמעת פעם את האימרה "על ז*נה לא מאיימים בז*ן"?

2. אביו המתין 4 חודשים כאשר היו לו כביכול אלטרנטיבות אחרות ,כך שלבטל עתה את ההזמנה כאשר הרכב בקרוב ימסר לידיו זה בגדר להיות צודק מאשר חכם (מה גם שהוא מעוניין ברכב).

3. בכל מקרה, במידה והיה מועד מסירה מוסכם, אזי לדעתי עליו לקבל פיצוי מסויים בגין אי העמידה במועד הנ"ל.

פורסם

בהזמנה צריך להיות כתוב "תאריך אספקה".

אם הם לא עומדים בזה זה הזמן להתקשר לסוכן שמכר לאביך את הרכב ולפתוח עליו את הפה. אגב סתם טיפ ישראלי קטן, כמה שהטון יותר גבוה והקול יותר חזק, ככה הפיצוי גבוה יותר :twisted:

פורסם
1. שמעת פעם את האימרה "על ז*נה לא מאיימים בז*ן"?

2. אביו המתין 4 חודשים כאשר היו לו כביכול אלטרנטיבות אחרות ,כך שלבטל עתה את ההזמנה כאשר הרכב בקרוב ימסר לידיו זה בגדר להיות צודק מאשר חכם (מה גם שהוא מעוניין ברכב).

3. בכל מקרה, במידה והיה מועד מסירה מוסכם, אזי לדעתי עליו לקבל פיצוי מסויים בגין אי העמידה במועד הנ"ל.

לא מאיימים ז. ב- ז. אתה צודק! אבל גם אף אחד לא רוצה להרגיש פראייר, אז לצורכי הפיצוי מכתב כזה ישרת את המטרה. הבחור צריך לחשוב על עצמו ולא על היבואן!

בנוסף, לדעתי האישית בלבד, היו לו 4 חודשים לחשוב על משהו יותר טוב מקורולה והוא עדיין יכול להתחרט (אבל זו דעתי האישית בלבד)

פורסם
בהזמנה צריך להיות כתוב "תאריך אספקה".

אם הם לא עומדים בזה זה הזמן להתקשר לסוכן שמכר לאביך את הרכב ולפתוח עליו את הפה. אגב סתם טיפ ישראלי קטן, כמה שהטון יותר גבוה והקול יותר חזק, ככה הפיצוי גבוה יותר :twisted:

כאחד שעובד בתמיכה, אני יכול לספר לך שהדבר לא נכון. בנחת תשיג הרבה יותר.

כל איש שרות לקוחות הוא גם אדם וגם לא יש רגשות ואם תדקור אותו יורד לו דם. איש השרות לא אחראי לכך שמסירת הרכב מתעקבת והוא לא צריך שיצרחו עליו כאילו הוא ילד בן שנה.

אני יכול לספר לך שלקוחות שצועקים עליי גם מקבלים שרות ללא דופי שהרי זה תפקידי, אך הם מקבלים בדיוק מה שמגיע להם. לקוח שמדבר אליי נחמד ובשקט ומספר לי על עוול שנעשה לו או על בעיה שיש לו, אני אצה מגידרי על מנת לתת לו שרות גם כזה שלא מוגדר עבורו.

פורסם
כאחד שעובד בתמיכה, אני יכול לספר לך שהדבר לא נכון. בנחת תשיג הרבה יותר.

כל איש שרות לקוחות הוא גם אדם וגם לא יש רגשות ואם תדקור אותו יורד לו דם. איש השרות לא אחראי לכך שמסירת הרכב מתעקבת והוא לא צריך שיצרחו עליו כאילו הוא ילד בן שנה.

אני יכול לספר לך שלקוחות שצועקים עליי גם מקבלים שרות ללא דופי שהרי זה תפקידי, אך הם מקבלים בדיוק מה שמגיע להם. לקוח שמדבר אליי נחמד ובשקט ומספר לי על עוול שנעשה לו או על בעיה שיש לו, אני אצה מגידרי על מנת לתת לו שרות גם כזה שלא מוגדר עבורו.

אז אתה נדיר,אני עבדתי שנים במכירות והמון פעמים זה לא ככה.

בסופו של דבר הנציג אמנם לא אשם אבל הוא זה שיעביר את הנושא הלאה, למנהל הסניף והלאה אם צריך.

הישראלי השקט הוא נוח יותר, אבל במקרה שלנו, בסוף הוא יצא הפרייר כי את הפנייה שלו לא יעבירו למנהל הסניף.

הרי אין ספק שאם החברה לא עומדת ביעד שלה בנוגע לאספקת הרכב בזמן, היא לא בסדר - אבל לצערינו ב90 אחוז מהמקרים היבואן גם לא יהיה זה שיתקשר ללקוח ויציע פיצוי כזה או אחר מטעמו.

איך שלא תסתכל על זה, מדובר בעוגמת נפש, הבנאדם מחכה לרכב שלו והוא פשוט לא מגיע. אם הוא לא התחרט והחליט לבטל, שלפחות יקבל פיצוי הולם.

פורסם

אבא שלי הזמין ב 13/10/09 קורולה2010 בצבע כחול כהה (שאגב מאוד מתאים לאוטו הזה), הם אמרו 3-4 חודשים והרכב הגיע שלושה חודשים וחצי אחרי.

משום מה אם אתה רוצה לקנות את הרכב הכי נפוץ בארץ בצבע של מאפיין חברות ליסינג אתה צריך לחכות זמן, והרבה ממנו.

• תוכן חדש...