Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה יש לי כמה שאלות

כמה זמן\ק"מ בערך צריך לעבור כדי שהצמיג החדש יתן את כל מה שיש לו?(אחיזה על הכביש)

וכמה זמן בערך אמורים להחזיק צמיגים טובים?

תודה.

Scan Speak

פורסם

אני יודע שזה נמדד מהדברים הללו בגלל זה שאלתי בערך,לפי השמועה הקטנה שאמרו לי צמיגים אמורים להחזיק עד שנתיים באופן כללי,איך זה נכון?

ולגבי השאלה הראשונה של כמה זמן של נסיעה רגועה אמור לרדת השיכבה הראשונה מהצמיג עד שיגיע ל"בשר".?

Scan Speak

פורסם

הצמיגים שלי עדיין מקוריים, הם עדיין בסדר גמור ועד הטסט באוקטובר אני לא מתכוון להחליף אותם.

עד אז הם יהיו בני 5 שנים.

פורסם
הצמיגים שלי עדיין מקוריים, הם עדיין בסדר גמור ועד הטסט באוקטובר אני לא מתכוון להחליף אותם.

עד אז הם יהיו בני 5 שנים.

אתה משחק באש:shock: תחליף ומהר

פורסם

הוא לא משחק באש - הוא אידיוט !

בצמיגים חדשים כדאי לנסוע מאד רגוע 100-200 ק"מ, וגם לאחריהם להתחיל "ללחוץ" לאט לאט על הצמיגים, ללמוד להרגיש אותם בזהירות לפני שמגרדים את המגבלות שלהם ...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

תרשו לי להתערב.

אפשר לנסוע על צמיגים בני חמש ובלבד שהרכב יעמוד בצל.

הכוונה: היו לי צמיגי בריגסטון מורכבים על הלאנטיס.

האוטו חנה תמיד בצל מתחת לבנין.

הצמיגים הוחלפו אחרי 6 שנים ו90K

גם שהוחלפו לא היו בהם סדקים והיה להם עדיין בשר.(רפידות לצלחות הוחלפו אחרי 95K!!!)

הכל תלוי בסוג הנהיגה שלך:אם אתה נהג אגרסיבי והאוטו חונה בשמש הישראלית ה"נושכת"

תחליף כל שנתיים.אם אתה נהג רגוע ולא רייסר והאוטו בצל אין סיבה שהצמיגים לא ישמרו כמו חדשים.

יש לרענן את הצמיגים עם ספרי צמיגים יעודי כל תקופה וכך לא יווצרו סדקים.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

כבר הרבה שנים קיימת טכנולוגיה שתאפשר לצמיג לחיות גם 10 שנים.

אף יצרן לא יוציא את זה לשוק, זה מתכון בדוק לפשיטת רגל.

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

לא צריך לכתוב "תחליף מהר!" בהיסטריה. כל מקרה לגופו. יש צמיגים שיחזיקו גם 80000 ק"מ, יש צמיגים שלא יתייבשו גם אחרי 6 שנים. זה מאוד תלוי באופן האחזקה של הרכב ובצורת הנהיגה. כל שנתיים זה באמת אובר-קיל למרבית הנהגים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בוודאי שיש פיתוחים כאלה ואחרים.

הניסיון שהם שואפים אליו כרגע זה להוריד כמה שיותר מקדם חיכוך של הצמיג עם הכביש ובכך לצמצם צריכת דלק.

החיסכון של צמיג איכותי לפרק הזמן שהוא מחזיק, זה בחיסכון עצום של דלק. ונוחות והפחתת רעש.

פורסם

תראו אם תלחצו כל הזמן, תסחררו גלגלים ותנהגו בצורה שטוחנת את הצמיגים אין שום סיבה בעולם שהם ישארו כמו שהם, וכן גם אחרי חצי שנה-שנה.

לעומת זאת אם אתה נוהג רגוע ונותן להם "להתאקלם" גם אחרי 3-4 שנים אפילו יותר זה בסדר(כמובן לא לשכוח לבדוק).

אחרי הרבעייה הראשנה או השנייה שתחליף אתה תדע בערך כל כמה זמן אתה צריך להחליף צמיג.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
הוא לא משחק באש - הוא אידיוט !

ליאור

ראשית אני מצטער שאני מקפיץ שירשור אחרי חצי שנה, רק עכשיו שמתי לב שהוגדרתי בתור אידיוט. :roll:

תודה ליאור, אבל אני לא זקוק למחמאות שלך, תשאיר אותם לעצמך.

לגופו של עניין, היום החלפתי את הצמיגים אחרי 5 שנים על האוטו. לא היו סדקים בדפנות וגם הם לא נשחקו

יותר מדי (46K תוך 5 שנים, חניה מקורה). אז נראה לי הייתי אידיוט אם הייתי מחליף אותם כל שנתיים, צמיגים

של בריג'סטון שעולים 800 ש"ח כל אחד.

בכל אופן, קניתי היום טויו T1R, מהשבוע השני של דצמבר 09, זאת אומרת הם בני 9 חודש.

הבעיה שמקדם המהירות היה לא V (עד 240 קמ"ש) אלה W (עד 270 קמ"ש).

האם זה משנה או משפיע על משהו?

תודה,

גבי

• תוכן חדש...