Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחורה עובדת עצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעונינת לקנות רכב קטן יחסית (ל - 2 אנשים) בשנת 2006-2007 אוטומטי לכשנתיים.

הנסיעות שלי הם בעיקר עירוניות ולעיתים בינעירוניות (בסופ"שים) בחישוב גס 700ק"מ בחודש.

אני מתלבטת בין דייהטסו סיריון לפיאט גרנדה או קליאו 3.

הסיריון נראית מצויינת אבל השוק מוצף ואני חוששת שיהיה קשה למכור.

לגבי הקליאו, נשמע מאוד טוב (למרות שיקר מעט) אבל מזהירים אותי מצרפתיות (תקלות רבות,גיר) ומשירות גרוע בארץ (קרסו).

מה דעתכם הכנה?

תודה

יערית

בכנות? דעתנו היא שאת צריכה לכתוב כותרת שעומדת בכללי האתר הזה. אה, וגם שאובדת עצות כותבים עם א'.

בברכת "לא עובדת בשביל אף אחד, לא לא!".

פורסם

משלוש האפשרויות שהצגת אני הייתי ממליץ על הסיריון.

זה שהשוק מוצף זה לא דבר שלילי בהכרח. אפשר להשיג חלפים בקלות יותר ובזול יותר.

תלכי על הדגם היותר מאובזר מכיוון שכאשר תרצי למכור את הרכב בהמשך פער המחירים בין הדגמים יהיה קטן יותר

וייתכן שרוכשים פוטנציאליים יעדיפו אותו מן הסתם...

אגב, המחיר של הסיריון הוא באזור 60K. חשבת\שקלת את הסוזוקי אלטו?

בכל מקרה,

שיהיה המון בהצלחה

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...