Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרמקולים הקדמיים הם בגודל 3.5" אינץ'.

זה לא מתאים לכל אוטו, או יותר נכון לא מתאים כמעט לאף אוטו.

הם חלשים, מרעישים בווליום בינוני ומעלה ובכלל לא מומלצים אלא אם כן אתה לא יכול לדחוף גודל גדול יותר.

איזה רכב יש לך?

מה יש לך עכשיו ברכב?

וכמה כסף יש לך?

פורסם

פשוט עדיין לא קניתי רכב..

אני קונה בשבועות הקרובים ובין היתר אני רוצה שיהיה לי כבר מוכן רדיו דיסק [שכבר יש] עם סט רמקולים

פורסם

איזה רכב אתה קונה?

ותכלס אנשים, לא מקובל עלי הקטע הזה "אין מקום ליותר גדול"

בשביל זה המציאו פודיום, הגבהות, ושאר פתרונות ע"מ להכניס רמקול איכותי לכל רכב...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
איזה רכב אתה קונה?

הבנאדם הולך לקנות 6 רמקולים ב200 ש"ח!!! אתה יודע כמה עולים החומרים לבניית פודיום??? תהיה בטוח שתגמור בהרבה יותר מזה-אם לא כפול מזה.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם
איזה רכב אתה קונה?

הבנאדם הולך לקנות 6 רמקולים ב200 ש"ח!!! אתה יודע כמה עולים החומרים לבניית פודיום??? תהיה בטוח שתגמור בהרבה יותר מזה-אם לא כפול מזה.

חחחחחחח הבנאדם חסכן, הוא לא כמוני, אני משוגע, אני יכול להשקיע יותר כסף ממה ששווה האוטו על מערכת, ואני די חושב שכל העולם כמוני, כן אני יודע שאני טועה, בכל אופן אם הוא רוצה לשים רמקול יותר קטן מטוויטר ולחשוב שיש לו "מערכת" באוטו, בהצלחה...

זה לא אמור להעליב או לפגוע!

אני מכיר מישהו בשכונה, קנה טוויטרים של 10 ש"ח "200W" והוא הלך לקנות קבל כדי שהם לא ישרפו, נו טוב...

אנשים פשוט מצחיקים אותי, ובאמת התקנה תעלה לו יותר מהרמקולים שהוא יצטרך להחליף אחורי יומיים עקב קריעה...

פורסם

יש לי חדשות בשבילך!!!!!

אין שום קשר לגודל הרמקול (לאיכות כן),ברכב שלי יש סט קדמי שמבוסס על 4" ואני מזמין אותך לשמוע (לא סוף העולם אבל בהחלט מכובד+).

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם
יש לי חדשות בשבילך!!!!!

אין שום קשר לגודל הרמקול (לאיכות כן),ברכב שלי יש סט קדמי שמבוסס על 4" ואני מזמין אותך לשמוע (לא סוף העולם אבל בהחלט מכובד+).

שניה, שאני יבין, יש רמקול 4" בעוצמה של 220W?

או למשל 6.5" בעוצמה של 350W?

לפי מה שאני יודע אין, אז תשים לב שככל שהגודל גדל כך גדלה העוצמה, ועם העוצמה גדלה האיכות אולי לא באופן משמעותי אבל גדלה, מסכים איתי או לא?

ומשומה לא יודע, היו לי רמקולים 5.25 נקרעו אחורי שבוע שימוש בווליום גבוה, כי הם היו רק 150 וואט, זה הכי חזק שראיתי לרמקול 5.25 באותה תקופה...

פורסם
יש לי חדשות בשבילך!!!!!

קיקר, סט 4" אינץ' איכותי יעלה פי שתיים על סט 6.5" פשוט יותר שנותן את אותה התפוקה.

ומסט רמקולים שנותן רמקול 3.5" מתנה אני לא מצפה כ"כ הרבה...

פורסם

זה לא קשור לחסכן או לא חסכן,

פשוט אני לא צריך משהו מפואר שיפוצץ לשכנים את החלון או יגרום למשינה לחשוב שמישהו עושה בשמם הופעה חיה...

אני צריך משהו שיתן לי לשמוע מוזיקה כמו שאני שומע בטלויזה / במחשב / במערכת באיכות שלא תגרום לי לשמוע את מושיק עפיה כמו ילד בן 3...

פורסם
יש לי חדשות בשבילך!!!!!

שניה, שאני יבין, יש רמקול 4" בעוצמה של 220W?

או למשל 6.5" בעוצמה של 350W?

לפי מה שאני יודע אין, אז תשים לב שככל שהגודל גדל כך גדלה העוצמה, ועם העוצמה גדלה האיכות אולי לא באופן משמעותי אבל גדלה, מסכים איתי או לא?

ומשומה לא יודע, היו לי רמקולים 5.25 נקרעו אחורי שבוע שימוש בווליום גבוה, כי הם היו רק 150 וואט, זה הכי חזק שראיתי לרמקול 5.25 באותה תקופה...

מה קשור ? כל העוצמות שאתה מדבר עליהם הם MAX ולא RMS ולא ממש מסמלות כלום לגבי עוצמת הרמקול ...

לצורך העינין יש לי סט 5.25 של מורל שהMID שלהם הוא 100W RMS ... אז מה?

אתה חושב שרמקול 6.5 בעל 200W MAX של פיונייר יהיה יותר חזק או יותר איכותי?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
איזה רכב אתה קונה?

אני לא מבין את זה !!!

לי יש אופל קורסה והיה לה מקדימה מקום ל 4' ואיזה מתקין מפגר אמר לי בלי לפרק את הדלת שיש מקום ל 6.5 אינטש אז אני קניתי 6.5

ושבאו להרכיב לי ראו שזה קטן מידי לקחו מין מספקים מיוחדת של רכב חתכו קצת מסביב

ואז נוצר מקום

אני לא יודע את כמה זה מוכר אבל אני לא רואה בזה שום דבר רע אני שומע מצויין

יש מצב שזה היה סתם התקנה חפארית ?

למרות שזה לא נראה לי כי זה מתקין מקצועי וידוע באיזור שלנו

ואני גם שומע מצויין ללא רעשים וכאלה...

• תוכן חדש...