Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

בעקבות הצעות שקיבלתי רכשתי מספר דברים.

קומפוננט Dotech MKII 6 Morel 6.5 אינצ'

מגבר JBL GTO 1004

סאב JBL GTO 1260BR 12 אינצ'

השאלה הראשונה שלי היא האם כבל 8 גייג' יספיק לי? (בעתיד כנראה אני יוסיף עוד מגבר מונו וזוג 6X9)

והשאלה השנייה ,האם יש למישהו המלצה על רדיו דיסק טוב בסכום של עד 700 ש"ח?,

המליצו לי על הפיוניר 4050 שמאוד התאים לי אבל לא הצלחתי למצוא אותו בשום מקום (אמרו לי שזה דגם ישן ולא מוכרים אותו יותר).

תודה מראש לעוזרים

שי

פורסם

לגאסי - נקודה למחשבה, התשתית שאתה משקיע בה נשארת איתך, זה לא רמקול או מגבר שאתה משדרג, אם אתה משתמש בציוד איכותי אתה תמיד יכול להעביר אותו אח"כ(חוץ מאיטום כמובן), ככה שעדיף לשים כבל 4G טוב וחוטי רמקולים של 2.5 אם אתה כבר עושה עבודה.

רדיו דיסק - ממליץ לך למתוח את התקציב טיפה, באם כן סביב ה1000 ש"ח יש אופציות לא רעות.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

רק שתדע שהחיוט משפיע על המערכת עדיף שתלך על 4G

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

בוא רק נעשה לך סדר בדברים, 8G זה מה שמחזיק לי את הסאב כרגע אז בשביל הJBL שלך הוא יהיה קצת דליל וחלש,

ואם את מתכוון להכניס מגבר נוסף, אני ממליץ לך לפעול לפי השיטה הבאה: להריץ כבל 4G (אני אישית העדפתי כבל 3G או פשוט 25mm2 מ"מ רבוע) עד הבגאז' שם לעשות פיצול כמובן פה תשים 4G גם, מפה למגברים, ועדיף שתעשה את זה עכשיו לפני שעוד התקנת את המגבר הראשון אפילו, כהכנה לתשתית לעתיד.

וחוטים לרמקולים זה תלוי בך כבר (2.5מ"מ) 14G זה המינימום, הכי מומלץ זה 12G לפי דעתי זה תשתית יציבה וחזקה לרמקולים.

תתחדש ובהצלחה. :-D

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

8 גייג' אמיתי יחזיק בלי בעיה את המגבר הנ"ל.

אם אתה יודע שאתה תשדרג בעתיד, תחסוך מעכשיו את מחיר ה 8, את מחיר הפירוק וההתקנה מחדש ותקנה כבל 4 אמיתי.

מתחדשת*

פורסם

8 גייג' אמיתי יחזיק בלי בעיה את המגבר הנ"ל.

אם אתה יודע שאתה תשדרג בעתיד, תחסוך מעכשיו את מחיר ה 8, את מחיר הפירוק וההתקנה מחדש ותקנה כבל 4 אמיתי.

מתחדשת*

פורסם

טוב אז באמת נראלי יותר משתלם לעתיד ללכת על 4 גייג'.האוטו נשאר איתי אז נשקיע בתשתית, תודה על העזרה.:-D

עכשיו לפני ההתקנה נשאר לי לבחור רדיו-דיסק מתאים במחיר סביר,לא מצאתי שום דבר אחר חוץ מה4050 בתקציב שלי אז אני מעלה את התקציב בין 800-1000.

אני יודע שזה לא תקציב בשמיים אבל כמו שהבנתי אפשר להביא משהו טוב, יש למישהו המלצות?

פורסם

פיוניר 6050 בהחלט יספק אותך.

רדיו דיסק מצויין, עם הרבה אופציות, 3 יציאות למגבר, כניסת USB, שליטה מלאה על סאב, שליטה על אייפוד ועוד מלא דברים.

יש לנו אותו ברכב המשפחתי מעל שנה וחצי והוא אף פעם לא עשה בעיות.

היום עולה כ- 950 ש"ח.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

רומם לא משומש - יש הרבה חנויות שהוא נמכר סביב המחיר הזה, צריך לדעת לחפש.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...