Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש בתקציב 130,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקטביה 1.4 או C4 טורבו יהוו תמורה מעולה,הסיטרואן נוחה יותר,האוקטביה מרווחת יותר,לפני הדיבורים על בלו טות ממליץ לך ו/או לאמא לבצע נסיעת מבחן בשצי המכוניות ולראות באיזה רכב אתם מרגישים יותר טוב,שתי המכוניות מעולות.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יכול להעיד על היונדאי מנסיון אישי שהרכב מרגיש נוח וזריז. צריכת הדלק שלו (בדוק בצורה מדוייקת למשך מספר תדלוקים)במעורב (כ 60% בעיר בפקקים של בוקר וערב באילון והשאר נסיעה עירונית וחוץ עירונית ללא עומס מיוחד בשישי שבת) 11 - 11.5 ק"מ לליטר. איכות הגימור ברכב מצויינת ואין קירקושים מיותרים. למרות שאני חסיד של טויוטה אני מופתע מאד לטובה מהיונדאי.

פורסם
בוא נגיד שידוע שמחירי הטיפול בצ'מפיון יותר יקרים מאצל יבואנים אחרים.. ככה גם לפי הידוע לי. (:

שוב, אם ידוע לך משהו, בוא תחלוק איתנו מידע קונקרטי. טבלה למשל שמשווה את מחירי הטיפולים, את המרווחים של הטיפולים ומה עלות הטיפולים ל-30 אלף ק"מ לדוגמא.

אפשר למצוא טבלה דומה כאן (אמנם מדובר בקטנועים אבל הרעיון דומה):

http://fullgaz.co.il/xpages/article.php?i=46634

emotion of motion

פורסם

מעניין למה אף אחד לא מציין את ה-308 כאופציה - רכב יפהפה, אולי היפה ביותר בקטגוריהחוץ מהבראבה כמובן (לטעמי לפחות), בעל עיצוב פנים מרשים ביותר ובמיוחד בגרסאות הבהירות וכמובן - איכות נסיעה טובה בהחלט. המנוע טוב ומודרני, ומפצה על הגיר המיושן אך הסביר (טוב יותר מאשר גיר רובוטי).

יתרון נוסף - הוא לא נפוץ כ"כ ויהיה קל לאתר אותו בחניון...

מה דעתכם?

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

הבעיה של 308, שבגרסאות המאובזרות הוא חורג עד מאוד מהתקציב של 130K.

פורסם

יתרון נוסף - הוא לא נפוץ כ"כ ויהיה קל לאתר אותו בחניון...

מה דעתכם?

מיקי

זה הדבר הכי חשוב כשקונים רכב, איתורו בחניון... :)

פורסם

האוקטביה חסכונית מאוד, גם בכביש המהיר.

הגרסאות ש-RS פירט עליהן מקיפות שני מנועים שונים. ה-1.2, לפי מה שאתה מתאר, יהיה יותר ממספיק עבור בעלת הרכב, וללא ספק מהיר יותר מרוב המשפחתיות. ברמת הגימור הבכירה - Elegance - היא כוללת בקרת אקלים מפוצלת, מערכת שמע מקורית עם שליטה מההגה וחישוקים קלים. מערכת בקרת השיוט היא אופציה בתוספת תשלום של כ-2,000 שקלים. תוכל לראות את כל המפרט באתר iCar. הגרסה השנייה מצויידת במנוע ה-1.4 בהספק 122 כוחות סוס. היא זריזה יותר (בפחות משנייה במיאוץ למאה) אבל מגיעה עם רמת האבזור הבסיסית (כלומר ללא בקרת אקלים, שליטה על מערכת השמע מההגה, חישוקים קלים ופנסי ערפל).

בנוגע למערכת הניווט, אין מניעה לרכוש מקלט GPS סטנדרטי ולחבר אותו בצורה תמידית לרכב. זה יצא זול בהרבה מאשר להתקין מערכת בתוך הפאנל. באשר לדיבוריות הבלוטות', יש שפע דיבוריות אפטרמרקט במחירים די מגוחכים. בדרך כלל אני מצדיק רכישה של אבזור מקורי אבל במקרה הזה אין אפשרות וגם אין הצדקה של ממש להשקיע במערכות ניווט ודיבוריות מובנות.

פורסם

בנוגע ל-308: אכן שקלתי אותו, אבל בבירור עם היבואן התברר שב-130000 האבזור שנקבל הוא די דל.

בכל אופן, מצאתי אופציה לרכוש סקודה סוברב 2009 יד ראשונה שנכנסת לתקציב.. אז אני שכנעתי את המממנת של האוטו לקנות אותו (אולי) אם המצב המכני יהיה טוב..

אני אכן אשקול את האופציות שלכם במקרה והעסקה הזאת לא תצא לפועל :)

פורסם

מחזק בנוגע ל308

האם תוכל לספר מה נאמר על ידי היבואן? איזה איבזור מגיע עם הרכב רק מעל 130?

אצלי ברכב יש כמעט הכל והוצאתי אותו בהרבה פחות.

אם אתה מאזור המרכז/דרום אז אשמח להפנות אותך לסוכנות שממנה רכשתי, בטוח יגיעו איתך להסדר מצויין

Confidence In Motion

פורסם

תעזוב אותך אתה לא תצא מזה עד שהזקנה תגיע ל 120 ב''ה בע''ה .....

קח לך קורולה חדשה בשבילה ובשבילך וכולכם תהנו,זה בדיוק מה שאני עשיתי,

החיסרון הוא המתנה דיי ממושכת לפעמים.

תיכנס לסוכנות ותילחץ עליהם,אפילו תבקש לדבר עם אחראי,אני קיבלתי אחרי 3 שבועות של המתנה,ואני מרוצה עד השמיים,מכל הפרמטרים,אחי.

8):?
פורסם

כמה דברי חוכמה. הכל מנומק כמו שצריך, באמת אחלה תגובה.

קורולה מאוד לא מומלצת יחסית למתחרות. האוקטביה טובה ממנה בכל פרמטר בערך. הדבר האחרון שתעשה עם קורולה זה להינות.

emotion of motion

• תוכן חדש...